Žižkov – Varnsdorf 4:1 (kon.) | Třinec – Prostějov 1:5 (kon.) | Trenčín – Žilina B 1:0 (kon.)
koniec
FK Viktoria Žižkov
4:1 (3:0)
FK Varnsdorf
cz Piatok 19.02.2021, 11:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Viktorie Žižkov, která vyhrála poměrem 4:1. Druhý poločas nám přinesl další dvě branky, o tu první se pro změnu postaral Varnsdorf, kterému se tak povedlo snížit na rozdíl dvou branek. V závěru se domácí podruhé prosadili z pokutového kopu, což bylo tím posledním, co jsme dnes viděli. Druhý poločas ovšem moc atraktivní nebyl, sledovali jsme totiž bitvu spíše ve středu hrací plochy, k vidění tak nebylo ani moc vyložených šancí. Přesto se domácím povedlo zápas dotáhnout do vítězného konce. (13:10:24)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. PÁZLER - 4:1
     
    90
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Je to znovu o tři branky! Tentokráte se k rozehrávce pokutového kopu se postavil JAN PÁZLER, který pohodlně uklidil míč k levé tyči, zatímco se brankář vydal přesně k opačné konsturkci.
     
    89
    Další penalta pro domácí!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí kráčí za vítězstvím. Nastavovat se zřejmě nebude ani jedna minutka.
     
    87
    Hlavička v podání jednoho z domácích se snesla kousek vedle pravé tyče, nyní moc nechybělo!
     
    85
    Vypadalo to na další nedovolený zákrok, který se udál až o několik vteřinek později. Varnsdorf bude rozehrávat hluboko ze své vlastní poloviny.
     
    83
    Domácí nyní mohli rozehrávat kousek od středového kruhu, jenomže vzdušná nabídka nakonec nepřinesla nic nebezpečného a míč proletěl do autu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Varnsdorfu se před malým momentem povedlo snížit, do konce ale nezbývá moc času.
     
    80
    Při následném souboji si ovšem domácí celek pomohl nedovoleně, což znamenalo volný kop, který doputoval až k domácímu malému vápnu.
     
    79
    Hra se znovu přesunula na domácí polovinu, kde se míč odrazil mimo hrací plochu a budeme tak svědky dalšího autového vhazování.
     
    78
    Heppner to zkoušel vzít přes levou stranu, kde byl ovšem čistým způsobem zastaven. Místo rohového kopu tak přijde na řadu odkop od branky.
    76. MACHÁČEK - 3:1
     
    76
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme kontaktní branku hostujícího celku! Hraniční souboj nakonec nebyl posouzen jako nedovolený a mohlo se tak pokračovat ve hře. Na zpětnou nahrávku si navíc seběhl jeden z DAVID MACHÁČEK, který poslal míč přesně k tyči.
     
    75
    Žižkov se díky hezké akci nakonec dostal k slibnému zakončení, které putovalo přímo doprostřed branky, což neznamenalo složitou práci.
     
    73
    Pokračovalo se autovým vhazováním v podání Varnsdorfu. Ten se přesto daleko nedostal, naopak ve středu hrací plochy zasahoval Súkenník.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Viktoriáni stále vedou o tři branky, v posledních minutách jsou výrazně aktivnější.

    David Suchý

    Góly: 14. Súkenník (pen.), 18. Mashike, 41. Mashike, 90. Pázler (pen.) – 76. Macháček


    FK Viktoria Žižkov: Švenger – Řezáč, Hušek, Pudil, Auer – Skopec, Súkenník – Diviš, Batioja, Nabijev – Mashike
    FK Varnsdorf: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Zbrožek, Lehoczki, Kocourek, Kubista, Kazda, Rudnyckyj, Schön, Velich
    Náhradníci: Hasil, Heppner, Kubr, Novák, Bláha, Macháček, Šilhan, A. Richter