Wolverhampton – Leeds 1:0 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
1:0 (0:0)
Leeds United
cz Piatok 19.02.2021, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:54:16)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:8.
     
    Je konec! Wolverhampton nakonec poráží Leeds United 1:0. O něco nebezpečnější byl ve vysokém tempu domácí Wolverhampton. Obrovskou šanci měl Neto, ale Meslier jeho pokus vyrazil. Na opačné straně zkoušel brankáře Patrícia překvapit Klich, ale jeho rána skončila na tyči. Vzápětí střílel nebezpečně Semedo, ale první půle skončila bez branek. V úvodu druhého poločasu tempo hry poněkud opadlo. Až v 64. minutě napřáhl ke střele Traoré a Meslier si vsítil nešťastný vlastní gól. Na opačné straně mohl vyrovnat Cooper, ale ve skluzu trefil brankáře. V nastavení pak hlavičkoval Raphinha, ale domácí brankář je hrdinou svého týmu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Závěrečná možnost hostů
     
    90+4
    Mohlo být vyrovnáno! Po centru z pravé strany ještě hlavičkoval v pokutovém území Raphinha, ale Patrício jeho pokus vyškrábl!
     
    90+3
    Pedro Neto výborně napadal rozehrávku soupeře na hranici velkého vápna. Fotbalisté v bílém se nejsou schopni probít na polovinu soupeře.
     
    90+2
    Domácí následně rozehráli rohový kop přihrávkou do kombinace a Neto zblokovaným centrem vybojoval pro Wolverhampton vhazování.
     
    90+1
    Pedro Neto otálel s rozehrávkou rohového kopu a dostává žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Domácí obránce Coady schytal tvrdý zásah do hlavy a po fantastickém bloku zůstává hodně otřesený. Domácím se podařilo závěr rozkouskovat.
     
    89
    Wolverhampton zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna. Jeho rozehrávky se ujal Moutinho, který míč přiťukl Netovi, jenž o balón přišel.
     
    88
    Rayan Aït-Nouri si krásně posunul míč kolem Aylinga, který francouzského fotbalistu trefil do kotníku a může být rád, že není prvním potrestaným hráčem dnešního souboje.
     
    87
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Willian José, přichází Fábio Silva.
     
    86
    Raphinha zahrával rohový kop Leedsu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde ve vzdušném prostoru kraloval Coady. Jeden z hráčů ve žlutém zůstává po souboji ležet na trávníku.
     
    85
    Adama Traoré udržel míč u nohy na polovině soupeře a roztáhl hru na pravou stranu. Wolverhampton v posledních minutách kontroluje závěrečné minuty.
     
    84
    Tyler Roberts se po pravém křídle tlačil vpřed, jenže důrazný Rúben Neves k němu přistoupil a nepustil soupeře na polovinu Wolverhamptonu.
     
    83
    Rayan Aït-Nouri vhazoval v blízkosti velkého vápna, jenže jeho pobídka skončila u Aylinga, který míč odehrál do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    82
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Fernando Marçal, přichází Rayan Aït-Nouri.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 64. Meslier (vla.)

    Karty:   90+1. Neto (WOS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady, Saïss – N. Semedo, Neves, Moutinho, J. Castro (60. Marçal, 82. Aït-Nouri) – Traoré, José (87. F. Silva), Neto.
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, F. Silva, Kilman, Hoever, Otasowie, Vitinha, Aït-Nouri, Marçal.

    Leeds United: Meslier – Shackleton (66. P. Hernández), Ayling, Cooper, Dallas – Raphinha, Klich (81. Alioski), Struijk, T. Roberts, Harrison (81. Costa) – Bamford.
    Náhradníci: Casilla – Alioski, Huggins, Jenkins, L. Davis, D. Llorente, Gelhardt, Costa, P. Hernández.