Chabarovsk – Jekaterinburg 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Nižnekamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 3:2 (po pr.)
Red Star Kunlun – Soči 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Jaroslavľ 2:3 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
cz Utorok 16.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:10 Nick BAILEN - 4:3
     
    61:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec svému soupeři skoro nepůjčili kotouč svému soupeři a radují se z vítězství v prodloužení. Lukáš Sedlák posunul kotouč d druhého vlny na NICKA BAILENA, jehož střela ze středu hřiště prošla až do branky! Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    59:59 Sergej PLOTNIKOV - 3:3
     
    59:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hosté totiž srovnávají stav duelu pouhou sekund před koncem! Domácí ani jednou nezvládli vyhodit, a tak přišel trest. Na konci krásné akce stál SERGEJ PLOTNIKOV, který jen nastavil hokejku a mohl jít slavit. Asistence: Taylor Beck a Dennis Rasmussen.
    56:39 Daniil ILJIN - 3:2
     
    56:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí znovu využívají přesilovou hru a dělají velký krok za dvěma body! Tomáš Hyka našel na brankovišti Lukáše Sedláka. ten sice v pádu neuspěl, ale k dorážce se dostal DANIIL ILJIN, jenž střelou z první nedal gólmanovi šanci. Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    44:28 Taylor BECK - 2:2
     
    44:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Velmi brzy využívají hostující hokejisté dvojnásobnou početní výhodu a srovnávají stav dnešního duelu! TAYLOR BECK měl spoustu prostoru na pravém kruhu a svou ranou se trefil do horního růžku. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    38:31 Lukáš SEDLÁK - 2:1
     
    38:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využívá dvojnásobnou početní výhodu a jde do vedení! Tomáš Hyka poslal kotouč před branku, kde jej šťastně nohou zasáhl LUKÁŠ SEDLÁK, který změnil směr naprosto nechytatelně pro brankáře Košečkina. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
    17:18 Andrej NESTRAŠIL - 1:1
     
    17:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté ale nakonec využívají přesilovou hru a zaslouženě srovnávají stav dnešního duelu. ANDREJ NESTRAŠIL se uvolnil na svém oblíbeném levém kruhu a střelou zápěstím překonal Fedotova. Ten toho moc neviděl... Asistence: Maxim Karpov.
    09:35 Denis BODROV - 1:0
     
    09:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a jdou v tomto zápase do vedení! Alexej Byvalcev nabil na vrcholek levého kruhu, kde si k puku sjel DENIS BODROV, jehož bomba se zastavila až v síti. Asistence: Alexej Byvalcev a Sergej Kalinin.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 10. D. Bodrov (Byvaľcev, Kalinin), 39. Sedlák (Hyka, Bailen), 57. Iľjin (Sedlák, Hyka), 62. Bailen (Sedlák, Hyka) – 18. A. Nestrašil (Karpov), 45. Beck (Prochorkin), 60. S. Plotnikov (Beck, Rasmussen)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, Jevenko, Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov – Osnovin, Byvaľcev, Kalinin – Kravcov, Sedlák, Hyka – Gorjunov-Rolgizer, Šolochov, Iľjin – Karlin, Avcin, Švarjov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev, Dronov, Minulin, Holm, Martynov, Pašnin, Nikolajev – N. Kuljomin, Beck, Rasmussen – Prochorkin, S. Plotnikov, Čibisov – A. Nestrašil, Košelev, Karpov – Goldobin, Rožkov, Švyrjov – Korobkin.

    Rozhodca: Morozov, Fatějev – Lazarev, Osipov

    Diváci: 4510