Chabarovsk – Jekaterinburg 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Nižnekamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 3:2 (po pr.)
Red Star Kunlun – Soči 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Jaroslavľ 2:3 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Avangard Omsk
cz Utorok 16.02.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    62:54
    Barys právě vstřelil branku!
    Máme tu rozhodnuto. Na středu útočné třetiny se uvolnil domácí NIKITA MICHAJLIS a perfektní ranou poslal puk do sítě Karlssona, ten přes blok soupeře nemohl nic vidět. Asistence: Roman Starčenko, Darren Dietz.
    59:54 Corban KNIGHT - 2:2
     
    59:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné. Hosté vyrovnávají šest vteřin do konce zápasu. Oliwer Kaski našel na pravém kruhu Reida Bouchera, jehož důrazný pokus skončil na betonu Karlssona, od něhož se odrazil na hůl CORBANA KNIGHTA a ten ho dorazil do odkryté branky. Asistence: Reid Boucher, Oliwer Kaski.
    31:12 Nikita MICHAJLIS - 2:1
     
    31:12
    Barys právě vstřelil branku!
    Parádní rána pod víko branky Bobkova a domácí se vrací do vedení. V rohu kluziště vybojoval puk domácí Curtis Valk, který ho bekhendem předložil za sebe pro NIKITU MICHAJLISE a ten dokázal při jízdě vzad poslat puk důrazně do šibenice. Asistence: Curtis Valk.
     
    09:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Máme tu srovnáno. I Omsk využívá přesilovou hru a začíná se od znovu. Po střele Tolčinskiho z levého kruhu se puk dostal do skrumáže před brankou, kde puk nedokázal do sítě dopravit Corban Knight, ale nakonec to byl osamocený REID BOUCHER. Asistence: Corban Knight, Sergej Tolčinskij.
    09:24 Reid BOUCHER - 1:1
    06:35 Alichan ASETOV - 1:0
     
    06:35
    Barys právě vstřelil branku!
    Až šílená nedisciplinovanost hostujícího Omsku je potrestána. Phil Varone dostal nahrávku na pravý kruh, odkud hledal na druhé straně Kirilla Panjukova, jehož rána z voleje skončila na betonu Bobkova. Tam už byl dobře postavený ALICHAN ASETOV, který neměl problém doklepnout puk do sítě. Asistence: Kirill Panjukov, Phil Varone.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 7. Asetov (Panjukov, Varone), 32. Michajlis (Valk), 63. Michajlis (R. Starčenko, Dietz) – 10. Boucher (Knight, Tolčinskij), 60. Knight (Boucher, Kaski)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Karatajev) – Dietz (C), Makljukov, Lintuniemi (A), Orechov, Blacker, Heatherington – Videll, Varone, Lilja – Michajlis (A), Valk, R. Starčenko – Asetov, Gurkov, Panjukov – Ševčenko, Sagadějev, Akolzin – Musorov.
    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Pokka, Šaripzjanov, Čudinov, Bereglazov, Gotovec – Boucher, Knight, K. Kostin – Kablukov, Zernov, Tolčinskij – Činachov, Semionov, Gricjuk – A. Potapov (A), Stas (A), Dedunov – Chochlačov.