Spišská N. Ves – Levice 5:3 (kon.) | Dubnica – Humenné 4:1 (kon.) | Topoľčany – Martin 5:2 (kon.)
Vlci Žilina – Trnava 4:1 (kon.) | Skalica – Pov. Bystrica 2:3 (kon.)
koniec
DOXXbet Vlci Žilina
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK Gladiators Trnava
Piatok 12.02.2021, 17:30 • Zimný štadión Žilina • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Vlci Žilina dali gól!
    Domáci opäť odskakujú do trojgólového náskoku! Koyš dostal prihrávku do útočného pásma, nikým neatakovaný si naviedol puk medzi kruhy a odtiaľ sa dostal k strele, ktorú ešte tečoval medzi nohy brankára Ivanoviča spred bránkoviska hostí JAKUB LINET. Asistencie: Patrik Koyš, Lukáš Dubeň.
     
    49:10
    Trnava dala gól!
    Hostia znižujú! Ružek v páde za žilinskou bránkou vybojoval puk, ktorý posunul na Mravu a ten ho hneď prihrával medzi kruhy na MARTINA HRBÁČIKA. Útočník Trnavy vystrelil z prvej a jeho puk i trochu so šťastím prepadol brankárovi Romančíkovi pod rukou do bránky. Asistencie: Filip Mrava, Jakub Ružek.
     
    29:27
    Vlci Žilina dali gól!
    Domáci využívajú dvojnásobnú presilovku! Dlhé obliehanie trnavskej obrany ukončil krížnou prihrávkou pred bránkoviskom hostí z pravej strany Koyš a ONDŘEJ JURČÍK z ľavej strany prekonal strelou z prvej presúvajúceho sa brankára Ivanoviča. Asistencia: Patrik Koyš.
     
    26:10
    Vlci Žilina dali gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! Linet sa dostal k puku pri pravom mantineli po súboji jeho spoluhráča s trnavským obrancom a pohotovo ho krížnou prihrávkou naservíroval do ľavého kruhu JAKUBOVI CÍGEROVI. Ten strelou z prvej poslal puk pod hornú žŕdku odkrytej Ivanovičovej bránky. Asistencia: Jakub Linet.
     
    13:47
    Vlci Žilina dali gól!
    Domáci otvárajú v presilovke skóre! Žilinčania sa postupne svojou kombináciou približovali k bránke, až zatlačili Trnavčanov do malého štvorca a po krížnej prihrávke Koyša z pravého kruhu namieril z ľavého JAKUB CÍGER z prvej presne do odkrytej Ivanovičovej bránky. Asistencie: Patrik Koyš, Ondřej Jurčík.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 14. Cíger (Koyš, Jurčík), 27. Cíger (Linet), 30. Jurčík (Koyš), 54. Linet (Koyš, Dubeň) – 50. Hrbáčik (Mrava, Ružek)


    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík (Mikoláš) – Lenďák (A), Dubeň, Pacalaj, Malina, Jaborník, Drtina, Pišoja, Fatul – Cíger, Linet, Safaraleev – Koyš, Markovič (C), Jurčík – Š. Petráš, Urban, Mikula (A) – Skladaný, Jakubík, Pjaták
    HK Gladiators Trnava: Ivanovič (Opatovský) – Škultéty, Schmidt (A), Hajda (A), Semaňák, Kliment, Ejem, Španko, Vidovič – Antonov, Kohút, Kukumberg (C) – Šandor, R. Petráš, Špankovič – Litavec, Adamčík, Kamenický – Mrava, Hrbáčik, Ružek

    Rozhodca: Tornay, Smrek – Knižka, Wolf