Burnley – Aston Villa 3:2 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Brighton – Fulham 0:0 (kon.)
Everton – Leicester 1:1 (kon.) | Manchester United – Sheffield Utd. 1:2 (kon.)
koniec
Manchester United
1:2 (0:1)
Sheffield United
Streda 27.01.2021, 21:15 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, vitajte pri priamom textovom online prenose zo zápasu 20. kola anglickej Premier League. V nami sledovanom dueli si skrížia sily Manchester United a Sheffield United.

    Stretnutie sa začne o 21:15.
     
    Nebyť včerajšej jednoznačnej výhry Man City, tak sa dnes bavíme o súboji prvého s posledným.

    Manchester United sa po strastiplnom začiatku usadil na prvých pozíciách súťaže. Zverenci Oleho Gunnara Solskjaera majú na konte 40 bodov, skóre 36:25 a iba o bod zaostávajú za svojimi mestskými rivalmi z modrej časti Manchestru. Červení diabli takto pred týždňom v lige zdolali Fulham vonku 2:1, predtým remizovali na Anfielde s Liverpoolom bez gólov. Cez víkend sa najväčšie anglické derby zopakovalo v FA Cupe a tam už United zvíťazili 3:2. Domáci sú jasným favoritom na triumf v tomto meraní síl.

    Po veľkom prekvapení minulého ročníka, kedy sa Sheffield United umiestnil ako nováčik na deviatom mieste, sú tentokrát "Šable" úplne posledné. Len päť bodov v 19 stretnutiach, najhoršie skóre ligy 10:32 a iba jediná výhra pomerom 1:0. Tá sa udiala dva týždne dozadu nad Newcastlom, aby následne desať dní od dnešného dátumu prehrala družina manažéra Chrisa Wildera doma proti Tottenhamu. Na záchranu stráca Sheffield už dvanásť bodov a na konci večera to môže byť ešte horšie.
     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire (C), Telles – P. Pogba, N. Matić – Greenwood, B. Fernandes, Martial – Rashford.
    Náhradníci: D. Henderson – Cavani, D. James, Lindelöf, Mata, McTominay, Fred, Shaw, van de Beek.

    Sheffield United FC: Ramsdale – Basham, Jagielka, Ampadu – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Bryan – McGoldrick, Sharp (C).
    Náhradníci: Foderingham – Bogle, Brewster, Burke, Lowe, Mousset.

    Rozhodca: Bankes – Davies, Hopton.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zaobstarali hostia zo Sheffieldu v ružovej sade dresov s čiernymi trenírkami, Manchester v tradičnej červenej.
     
    2
    Okamžitý vysoký pressing od The Blades. Dva fauly v krátkom časovom slede, previnil sa Fleck proti Wan-Bissakovi, na zemi leží aj Martial.
     
    3
    Francúza poslal na zem Phil Jagielka. Horší bol samotný dopad na zem, ako faul. Martial má problémy s ramenom a nevyzerá to s ním dvakrát dobre.
     
    4
    Ľavé rameno dostalo hneď z úvodu zabrať. Martial na tvári s bolestivou grimasou. Uvidíme, či bude pokračovať.
     
    5
    Chvíľkové oslabenie Red Devils, keďže Martial musel zísť z ihriska kvôli ďalšiemu ošetreniu a zisteniu, aké vážne to vlastne je.
     
    6
    Paul Pogba obišiel štyroch hráčov v strede poľa. Majster sveta bol navyše faulovaný, hlavný arbiter ponechal výhodu. Anthony Martial medzitým späť na trávniku. Dobrý signál pre fanúšikov Manchestru.
     
    7
    Tuanzebe zasiahol hlavou pred Sharpom, na ktorého smeroval nákop z vlastnej polovice.
     
    8
    Bruno Fernandes sa ocitol aj neocitol v prvej šanci. Skôr to bol taký náznak, pretože Portugalčan nezvládol prvý dotyk po vysunutí vzduchom od Pogbu. Pekná myšlienka.
     
    9
    Sheffield bráni so všetkými jedenástimi hráčmi na vlastnej polovici. Domáci si posúvajú loptu všetkými smermi, vzduchom i po zemi. Sú trpezliví a to je cesta k úspechu proti tímu, ktorý bude dnes predovšetkým brániť.
     
    10
    Zisk lopty, hľadanie Sharpa či McGoldricka a pozorní stopéri Maguire s Tuanzebem. Sheffieldu ani nič iné nezostáva, než so šťastím hľadať vpredu svojich dvoch osamotených útočníkov.
     
    11
    Výborná kombinačná akcia! Začalo sa zľava, Rashford to preniesol doprava na Greenwooda, ten vysunul Wan-Bissaku do šestnástky, ktorý poslal pod seba do druhej vlny finálnu prihrávku. Bol top práve Marcus Rashford, ktorý pálil z hranice veľkého vápna, no o necelý meter míňa bránu Ramsdala!
     
    13
    Za sebou teda máme prvú vážnejšiu situáciu. Ako sme očakávali, postupný dobývanie svätyne hostí prichádza. Chce to len trpezlivosť.
    13.
     
    13
    Martial si už chystal kľučky proti obrancom, smolne sa však pošmykol na lopte.
     
    14
    Rovnaký obraz hry od Sheffieldu. Zisk lopty po neúspešnej pätičke Rashforda, McGoldrick rozbehnutý, ale Tuanzebe bol pri lopte prvý.
     
    15
    Neúspešný sklz Greenwooda proti Johnovi Fleckovi v strede poľa. Azda prvý faul Man United.
     
    16
    Ojedinelý výpad Šablí po ľavej strane. Wan-Bissaka nedovolil súperovi odcentrovať, potom si Pogba vynútil nedovolený zákrok skvelým držaním lopty.
     
    17
    Ale pozor! Billy Sharp podľa všetkého unikol ofsajdovej pasci, dostal sa do šance a de Gea nohou ukazuje svoje svetové kvality.
    17.
     
    17
    Na opačnej strane z brejku neuspel Greenwood, ktorý síce obišiel Ramsdala, toho ale ihneď zastúpili obrancovia. Odchovanec domáceho celku bol navyše z uhla, takže by musel mať veľké šťastie, aby z danej pozície trafil bránu. Strela bola iba zrazená.
     
    18
    Až pri tejto akcii to bol ofsajd posledného mužstva ligy. Sheffield každopádne ukázal, čo od neho možno čakať.
     
    20
    Aaron Ramsdale si nebol dvakrát istý, napokon ale vybehol až zo šestnástky a hlavičkuje loptu do autu. Ďalší skvelý hĺbkový pas od Paula Pogbu, respektíve Bruna Fernandesa. Ani jednému z nich nevadí sa pohybovať až pri stredovom kruhu pri zakladaní akcie.
     
    21
    Ampadu si postrážil Rashforda, ktorý si pýtal narážačku s Martialom. Bez úspechu.
     
    21
    Telles sa prvý raz pripomenul v obrannej činnosti, keď vyhral dôležitú hlavičku v pokutovom území. Paul Pogba následne hľadal Greenwooda na pravom krídle, prihral však len na nohu futbalistu v ružovom. Kontra z toho nebude.
     
    22
    Rohový kop pre Sheffield vybojoval McGoldrick. Tuanzebe ho síce odzbrojil, ale loptu sa už ani nesnažil dobehnúť.
     
    23
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól! Prvý roh stretnutia, je z toho gól! Fleck to zahral parádne na malé vápno, KEAN BRYAN sa pretlačil cez Matića a spol. a hlavou otvára skóre!
    23. Kean Bryan (SHU) - 0:1
     
    24
    David de Gea márne avizoval, že tam bol faul. Nie je to prvý raz, čo španielsky gólman takto inkasuje po rohovom kope. Systém VAR ani nebol v permanencii, gól jednoznačne platil.
     
    25
    Greenwood si vôbec nerozumel s Brunom Fernandesom. Ramsdale loptu chytá do náručia.
     
    26
    Opakované záznamy po góle až v tomto okamihu ukázali, že Sharp zozadu tlačil na de Geu. No, toto už je kontroverzné, napriek tomu si defenzíva Manchestru počínala tragicky.
     
    27
    Greenwoodova pumelica z ľavej nohy šla len doprostred brány, kde už bol pripravený Ramsdale.
     
    28
    David McGoldrick sa hnevá, pretože si myslel, že ho Wan-Bissaka fauloval. Útočník Sheffieldu si zbiehal za kolmicu, no pravý obranca Manchestru ho jemne potiahol za dres.
     
    29
    Po bloku ďalšej z Greenwoodových striel sme tu mali roh. Jagielkova obeta mala úspech, pretože Tellesov center spoza rohovej zástavky bol odvrátený.
     
    30
    Bryan okrem gólov aj bráni. Odstavil Rashforda, ďalší roh pre domácich.
     
    30
    Ramsdale takisto nebol dvakrát sebaistý, Maguire mu mierne zavadzal, no hostí zachraňuje hvizd hlavného arbitra. Martial až po ňom dopravil loptu do prázdnej brány, gól tak neplatí.
     
    31
    Wan-Bissaka aj na začiatku druhej polhodiny hry úspešnejší proti McGoldrickovi. Napriek tomu je úžasné, ako efektívni sú dnes futbalisti The Blades.
     
    32
    Anglická réžia si znovu vyberá gólové momenty – jeden uznaný a druhý anulovaný. Nuž, hranica je tenká a každá situácia sa posudzuje mierne odlišne. V konečnom zúčtovaní to však hrá v prospech Sheffieldu.
     
    33
    Phil Jagielka má síce 38 rokov a nie je teda najrýchlejší, ale pozičné riešenia situácií má dokonalé. Aj teraz stál na správnom mieste a hlavou odvrátil center letiaci do ohňa.
     
    34
    Červení diabli znovu začínajú až od stopérov a Matića s Pogbom. Trpezlivosť ruže prináša, no domácim ide o veľa a musia si s vyrovnaním pohnúť.
     
    35
    Oliver Norwood našiel "ulicu" medzi stopérmi protivníka a našiel Sharpa. Od ďalšej tutovky hostí delil len lepší prvý dotyk ich kapitána.
     
    36
    Pogba sa hnevá po tom, čo ho čisto obral o loptu Norwood. Ťažko súdiť, či Francúz hromží na seba, alebo na spoluhráčov, ktorí ho neupozornili na hrozbu od chrbta.
     
    37
    Zatiaľ to ale nejde. Fernandes veľmi nemal komu, pri prihrávke trafil nechcene spoluhráča a to využíva Jagielka. Skúsený stopér vyviezol loptu a vypýtal si faul od Martiala. Polminúta len tak ubudla z hracieho času.
     
    38
    V mikrosúboji Jagielka – Martial fauloval pre zmenu prvý menovaný. V prestrihu kamier sme mohli vidieť aj to, že sa začína rozcvičovať Edinson Cavani.
     
    39
    Bruno Fernandes to skúsil, ale lopta nedoputovala až do brány. Ďalší parádny blok obrancov.
     
    40
    Okrem Cavaniho sa rozcvičuje už aj Fred. Adeptami na striedanie je ktokoľvek z útočnej trojice a potom aj Matić.
     
    40
    John Lundstram najprv nohou a potom aj rukami zastavoval Rashforda. Jasný taktický faul už na vlastnej polovici, za čo je udelená prvá karta zápasu.
     
    41
    Martial na konci krásnej akcie, ktorú vymyslel Telles. Brazílčan našiel pomaly na bránkovej čiare Bruna Fernandesa, ktorý vrátil loptu na malé vápno. Tam už bol pripravený Martial, ale na výbornú zas a znovu Phil Jagielka.
     
    42
    Tuanzebe mal šťastie, že Sheffield útočil po ofsajdovej situácii. Nasledovalo totiž zastavenie centra nohami a trochu komická situácia, keď sa Tuanzebe na zadku snažil loptu aspoň posunúť na spoluhráča.
     
    43
    Uplynula ďalšia minúta a domáci sa stihli presunúť k šestnástke súpera, ktorý ich ale vzápätí vyhnal späť až ku stredovému kruhu.
     
    44
    Kean Bryan blokuje center Wan-Bissaku. Chce to moment prekvapenia, ako to bolo od Tellesa tri minúty dozadu.
     
    45
    Držanie lopty – 78% : 22%.
     
    45
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    45+1
    180 sekúnd navyše aj na dlhé ošetrovanie Martiala z úvodu, aj kvôli prešetrovaniu VAR-u pri neplatnom zásahu domácich.
     
    45+1
    Aaron Ramsdale ukrýva centrovanú loptu v náručí a nikam sa s výkopom z ruky neponáhľa.
     
    45+2
    Žltú kartu vidí aj Axel Tuanzebe. Stopér Manchestru doslova podrazil Johna Flecka, ktorý už pomaly bežal pozdĺž pokutového územia.
     
    45+3
    Nehralo sa minútu a pol. Výsledný center za to nestál, Red Devils sa ubránili bez väčšej námahy.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Sheffield prekvapivo vedie nad Manchestrom United 1:0 po gólovej hlavičke Keana Bryana. Domáci vystrelil na bránu Ramsdala iba raz, čo je veľmi málo.

    Druhý polčas sa začne približne o 22:20.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Zatiaľ bezo zmien na oboch strán. Tie však určite prídu, ak sa domácim nepodarí čo najskôr vyrovnať.
     
    47
    Na Old Trafford od začiatku večera husto leje. Je to akýmsi náznakom možného zaváhania?
     
    48
    Manchester začal pravou nohou, drží sa na polovici súpera, ale je to bezo strely.
     
    49
    Mason Greenwood v azda najväčšej čistej šanci zápasu! Bruno Fernandes vysunul stále ešte len tínedžera, no Greenwood pravačkou vôbec netriafa priestor troch žrdí! Pritom to bolo zakončenie z ôsmich metrov – síce z uhla, ale aj z ťažších pozícii už Greenwood skóroval.
    49.
     
    50
    Rozohrávka pod tlakom, domáci ju úplne nezvládli. Tešiť ich môže len to, že protiútok súper mal podobne krátke trvanie.
     
    52
    Odrazená lopta za šestnástku. Wan-Bissaka mal dostatok času aj miesta na zakončenie, trafil len Ampadua. Roh.
     
    53
    Lundstram odpaľuje loptu aspoň na deliacu čiaru, kde si už guľaté teleso postrážil pred Fleckom Tuanzebe.
     
    53
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Kean Bryan, prichádza Jayden Bogle.
     
    54
    Iba posúvanie lopty v zadných líniách Manchestru. To prinieslo uplynulých 60 sekúnd.
     
    55
    Prudký pas na Tellesa, Brazílčan ho nemal šancu zachytiť. Predtým ale pekná medzihra na jeden dotyk od Fernandesa s Rashfordom.
     
    56
    Dominantný Jagielka vystihol kolmicu Wan-Bissaku smerujúcu na Pogbu. McGoldrick potom podržal loptu pri útoku a Sheffield sa môže usadiť.
     
    56
    No a David McGoldrick vypálil zvnútra pokutového územia vonkajšou časťou pravačky! Lopta možno o meter míňa šibenicu de Geovej svätyne!
     
    57
    McGoldrick zase v zábere kamier, keď hrotový zakončovateľ v samostatnom nájazde prestreľuje bránu! Áno, dodatočne bol odpískaný ofsajd, ale prácu by mal geometrický softvér v systéme VAR. Bolo to totiž tesné.
     
    59
    Jayden Bogle po svojom príchode na ihrisko nešetrí energiou. Vybojovaný roh. Po tom prvom sa hostia ujali vedenia. Strany sa odvtedy vymenili.
     
    59
    Nemanja Matić pripravený na zadnej tyči, loptu odhlavičkoval pred všadeprítomným McGoldrickom.
     
    60
    Bolo z toho vhadzovanie, po ktorom prišiel zbytočný ofsajd The Blades. Čoskoro budeme svedkami striedania domácich, Cavani sa rozcvičuje už riadnu dobu.
     
    61
    Martial si vypýtal faul od Jagielku. Priamy kop z z možno tridsiatich metrov. To je palubná pozícia skôr pre Rashforda, ako pre Bruna Fernandesa. Ale uvidíme.
     
    62
    Napokon to vzal na seba Rashford. Angličan poslal loptu popri múre, ale iba doprostred brány, kde bol pripravený Aaron Ramsdale. Ten toho veľa nevidel a môže byť rád, že si ho lopta našla.
     
    63
    Pogba obaľovačkou vôbec netriafa bránu, ale to ho nemusí mrzieť. Bruno faulovaný zozadu od Bashama, priamy kop tentoraz z dvadsiatich metrov. Výhodnejšia pozícia, pri lopte sa stretli práve Bruno, Telles a Rashford.
     
    64
    Už sa nedozvieme, či by lopta šla na bránu. Brunovo zakončenie tečoval na roh Ethan Ampadu.
     
    64
    Manchester United dal gól!
    Minulé zápasy to nevychádzalo, dnes už ale áno! HARRY MAGUIRE si naskočil na center Alexa Tellesa a zo siedmich metrov prekonáva bezmocného Ramsdala!
    64. Harry Maguire (MAN) - 1:1
     
    65
    Fernandes podkopnutým Ampadom, rozhodca mohol pokojne udeliť žltú kartu. Domáci sú okopávaní, ale zatiaľ bez odozvy.
     
    66
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Mason Greenwood, prichádza Edinson Cavani.
     
    66
    Cavani prechádza na hrot, Rashford momentálne sprava, Martial sa z centrálnych pozícií presúva naľavo.
     
    67
    Billy Sharp si pýtal faul, tesne ho bránili Tuanzebe a Maguire. Píšťalka rozhodcu mlčí.
     
    68
    Neuveriteľný šprint a sklz Bruna Fernandesa! Ampadu na ofenzívnom výlete, Maguire s Tuanzebem sa neskoro zorientovali a mali problém stopéra Sheffieldu zachytiť. Krásny futbalový moment, hlavne pre fanúšikov, ktorí vedia oceniť obetavosť a defenzívne zákroky.
     
    69
    Pogba zakladá novú akciu, ale iba si mení loptu s Rashfordom. Hostia budú druhý raz striedať.
     
    69
    Strieľaný center Pogbu mal nájsť Cavaniho. Uruguajčanovi chýbali možno dva kroky a na loptu by dosiahol.
     
    70
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Billy Sharp, prichádza Oliver Burke. Kapitánsku pásku za Burka zároveň prevzal McGoldrick.
     
    71
    Dvadsať minút do konca, všetko je otvorené. Fernandes prepustil loptu Cavanimu, ten mu ju poslal do behu, ale momentálne najlepší hráč Manchestru už bol odzbrojený obrancom.
     
    72
    Rashford narazil na koleno Ampadua, faul sa nepíska. Bolo to na obrannej polovici, možno aj preto bola hra ponechaná bez prerušenia.
     
    73
    Za domácich môže prísť podporiť útok ešte Mata, Fred, James, ale i van de Beek. Možnosti tu teda sú. Budeme zvedaví, po kom Solskjaer siahne.
     
    74
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól! Absolútny nedôraz obrany Manchestru. Síce prišlo k znegovaniu dvoch striel, ale k lopte sa na druhý raz dostal OLIVER BURKE. Striedajúci hráč to napálil smer brána a loptu si smolne tečoval do vlastnej siete Axel Tuanzebe. Ako bonus to bolo ešte od brvna. Čo k tomu dodať? Jedine to, že si o to favorit koledoval.
    74. Axel Tuanzebe (SHU) - 1:2
     
    76
    Rana pod pás. Keď sme pred gólom spomínali možné striedania, tak tie by mali prísť čo najskôr. Red Devils s nožom na krku.
    76.
     
    77
    Alex Telles sa pokúsil prekvapiť Ramsdala a takmer sa mu to podarilo. Zakončenie z veľkej vzdialenosti bolo tečované Johnom Lundstramom a napokon končí na brvne!
     
    78
    Z následného rohu sa do toho oprel Pogba, ale Francúz hlavou míňa bránu. The Blades budú tretíkrát striedať.
     
    79
    Cavani si nevymeral rotáciu loptu po zrazenom centri Fernandesa, nasleduje odkop od svätyne hostí.
     
    80
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza David McGoldrick, prichádza Rhian Brewster. Kapitánska páska skončila na rukáve Olivera Norwooda.
     
    81
    Chris Basham sa zbytočne hral s loptou, okamžite bol strojený a radšej iba odkopáva guľaté teleso do autu.
     
    82
    Odrazená lopta priamo na nohu Edinsona Cavaniho, ale kanonierovi volej nesadol.
     
    82
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Alex Telles, prichádza Luke Shaw.
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Axel Tuanzebe, prichádza Donny van de Beek.
     
    83
    Maximálna defenzíva od Sheffieldu. Hostia sú v troch šíkoch usadení pred vlastnou šestnástkou a čakajú, čo vymyslí druhý tím tabuľky.
     
    84
    Rashford jemným lobom vysunul van de Beeka, ale striedajúci Holanďan už na loptu nedosiahol. Aaron Ramsdale sa s odkopom od svojej brány neponáhľa.
     
    85
    Začína sa záverečný tlak. Dopredu sa už posúvajú aj krajní obrancovia, vzadu zostáva už iba Matić.
     
    86
    Fantastický Matić sám proti Burkeovi pri kontre Sheffieldu. Situácia jeden na jeden, Srb si počínal na jednotku a drží tak svoj tím v hre.
     
    86
    Na opačnej strane roh Manchestru rozohraný nakrátko úspech neslávil.
     
    87
    Aj legendárny Sir Alex Ferguson sa pozerá na dnešný zápas na Old Trafford. Škót však veľa radosti z výkonu svojho bývalého klubu nemá.
     
    88
    Oliver Burke získava aut proti Pogbovi prakticky pri rohovej zástavke súpera.
     
    89
    Rashford oklamal Flecka, ale kolmica na Cavaniho nevyšla. Koniec sa nezadržateľne blíži.
     
    89
    Donny van de Beek prv stratil loptu v šestnástke, keď ho odstavil Chris Basham. Holanďan ale zabojoval a získal rohový kop.
     
    90
    Po ňom je odpískaný faul Cavaniho na malom vápne. Nešťastný pohyb nohou pri snahe o predĺženie lopty, zavinené to nebolo.
     
    90+1
    Nadstavujú sa štyri minúty.
     
    90+1
    Rhian Brewster dôstojne zdržal rozohrávku Manchestru.
     
    90+2
    Ramsdale si vychutnal výskok a drží loptu v lone. Maguire sa nebojácne rozbehol do pokutového územia, prišiel tam však zbytočne.
     
    90+3
    Fleck nepustil cez seba Wan-Bissaku. Do konca rovných sto sekúnd.
     
    90+3
    Manchester vhadzuje na úrovni pokutového územia The Blades.
     
    90+4
    Norwood už iba odkopáva loptu do autu. Chris Wilder nervózny s koncom duelu, ani sa mu niet čo čudovať.
     
    90+4
    Rhian Brewster s ďalším odkopom, je dobojované.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Obrovský šok! Posledný Sheffield United zdolal v 20. kole Premier League druhý Manchester United na jeho pôde 2:1! Hostia si pripisujú len druhý triumf v sezóne a to po neočakávanom priebehu. Červení diabli prehrali prvý duel v lige od 1. novembra, kedy podľahli Arsenalu.

    Smutným hrdinom stretnutia je Axel Tuanzebe, ktorý strelu Burka tečoval do vlastnej brány takým spôsobom, že lopta sa prv obtrela o brvno a až tak skončila v sieti. Podľa oficiálnych zápisov bol po zápase ako strelec gólu uvedený hráč The Blades.
     
    Od nás je to všetko. Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme ešte pekný zvyšok večera.

    Do čítania, priatelia! (23:13:04)

    Viktor Kalinács

    Góly: 64. Maguire – 23. Bryan, 74. Burke

    Karty:   45+2. Tuanzebe (MAN) – 40. Lundstram (SHU)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 10:12.
    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Tuanzebe (82. van de Beek), Maguire (C), Telles (82. Shaw) – P. Pogba, N. Matić – Greenwood (66. Cavani), B. Fernandes, Martial – Rashford.
    Náhradníci: D. Henderson – Cavani, D. James, Lindelöf, Mata, McTominay, Fred, Shaw, van de Beek.

    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Jagielka, Ampadu – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Bryan (53. Bogle) – McGoldrick (80. Brewster), Sharp (C) (70. Burke).
    Náhradníci: Foderingham – Bogle, Brewster, Burke, Lowe, Mousset.

    Rozhodca: Bankes – Davies, Hopton

    Diváci: Bez divákov