Maroko – J. Kórea 32:25 (kon.) | Švajčiarsko – Portugalsko 29:33 (kon.) | Island – Francúzsko 26:28 (kon.)
Rakousko – Čile 33:31 (kon.) | Egypt – Bielorusko 35:26 (kon.) | Nórsko – Alžírsko 36:23 (kon.)
Slovinsko – Švédsko 28:28 (kon.)
koniec
Slovinsko
28:28 (14:15)
Švédsko
cz Piatok 22.01.2021, 20:30 • Cairo Stadium Hall 1 (Káhira) • Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:11:34)
     
    Dramatické střetnutí mezi Slovinskem a Švédskem dospělo k remízovému stavu 28:28. Favoritem utkání byli Slovinci, avšak byli to Seveřané, kteří měli v prvních minutách navrch a po prvním poločase vedli o jeden gól 15:14.

    Rovněž druhé dějství bylo vyrovnané a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. V koncovce byla nervozita znát na obou stranách, ani jeden celek nechtěl příliš riskovat a tím soupeři usnadnit situaci. Půl minuty před koncem přiblížil Švédy vítězství Hampus Wanne a bylo jasné, že Slovinci budou mít poslední útok na vyrovnání. Po oddechovém čase sehráli svěřenci kouče Vranjese pohlednou kombinaci s gólovou tečkou pivota Gabera, jenž Slovincům vystřelil bod.

    Švédové se díky remíze udrželi na druhém místě skupiny 4 a stále mohou reálně pomýšlet na postup do čtvrtfinále. Postupové naděje zůstávají i Slovinců, kteří ovšem musí bezpodmínečně porazit domácí Egypt a ani to by nemuselo stačit.
     
    Slovinsko – Švédsko 28:28 (14:15)
    Nejvíce branek: Gajić 6/4, Zarabec 5, Blagotinšek 4 – Wanne 7/2, Chrintz 5, Gottfridsson 4. Rozhodčí: Horáček, Novotný (oba Česko). Sedmimetrové hody: 6/5 – 3/2. Vyloučení: 5:8. ČK: Darj (SWE).
     
    Konec zápasu. (28:28)
    60
    Bombač parádní nahrávkou našel pivota Gabera, který tváří v tvář Palickovi nezaváhal, míč umístil do levé šibenice. Utkání končí nerozhodným výsledkem! (28:28)
     
    60
    Oddechový čas pro Slovinsko. Po jeho skončení budou mít házenkáři v bílých dresech osmnáct sekund na vyrovnání! (27:28)
    60
    Skvělá kombinace posouvá Švédy blízko vítězství! Hampus Wanne si krásně vyměnil balón s Gottfridsonem, načež ze středu pálil neomylně pod levou nohu Ferlina! (27:28)
     
    60
    Oddechový čas pro Švédsko. (27:27)
     
    59
    Nervozita je znatelná na obou stranách. Za Švédy chyboval Gottfridsson a šanci na útok měli Slovinci, jenže Bombač nedokázal zachytit složitý pas Blagotinšeka. (27:27)
    58
    Blesková reakce Solbergovy družiny. Jönsson se nenechal rozhodit jedním neúspěchem a zkusil štěstí znovu, tentokráte pálil pod břevno. Ferlin bez šance. (27:27)
    58
    Slovinci obracejí stav ve svůj prospěch! Jönssona vychytal Ferlin, jenž přes celou obranu našel Jance. A protože Seveřané útočili bez gólmana, tak mu stačilo poslat míč do prázdné svatyně. (27:26)
     
    57
    Valter Chrintz měl hned dvakrát možnost zaútočit z pravého křídla, ale bál se a nezkoušel jít do střely! Pokračuje švédská kombinace. (26:26)
     
    57
    Dvě minuty i na druhé straně, počet sil na palubovce se srovná. Vyloučeným házenkářem je za stržení Mačkovšek. (26:26)
    56
    Je vyrovnáno! Gajić při zakončení z pivota zachoval chladnou hlavu, balón poslal do levé šibenice! (26:26)
     
    56
    Darj je dnes vyloučen potřetí, což znamená červenou kartu! Švédové se budou muset půl minutu opět bránit jen ve čtyřech hráčích v poli. (25:26)
     
    55
    Skvělý zákrok také na druhé straně. Ferlin zavřel dveře pro Wanneho, který neuspěl střelou k pravé tyčce. (25:26)
     
    55
    Henigman má obrovskou smůlu při zakončení! Před malou chvílí trefil pravou tyčku, nyní již překonaného Palicku pro změnu zachránilo břevno! (25:26)
     
    54
    Čeští rozhodčí podruhé v krátkém časovém sledu vylučují Lindskoga a tím dávají Slovinsku další příležitost ještě něco se zápasem udělat! (25:26)
    52
    Favorit bleskově odpovídá. Janc si naběhl za pasivně stojící obranu a v pádu z bezprostřední blízkosti našel recept na Palicku. (25:26)
    52
    Lindskog po návratu na palubovku alespoň částečně vykompenzoval trest. pravačkou vypálil pokus mířící k levé tyči, balónu pomohla do brány konstrukce. (24:26)
    51
    Cehte měl nyní velkou dávku štěstí při zakončení, k němuž Paličkovi chybělo pár centimetrů. Míč nakonec zaplaval k pravé tyči. (24:25)
     
    50
    Klíčový zákrok střetnutí! henigman zůstal volný na levém křídle, ale Palicka předvedl fantastický zákrok levou nohou, balón navíc odrazil ke spoluhráči! (23:25)
     
    50
    Druhé vyloučení v krátkém časovém sledu, velká šance pro Slovinsko! Zpytovat svědomí může Sandell, jenž na lavičce hanby doplňuje Lindskoga. (23:25)
     
    50
    Na dvě minuty si jde odpočinout Lindskog. Ten tak dlouho držel dres jednoho ze soupeřů, až nakonec došla rozhodčím trpělivost a Švéda vyloučili. (23:25)
    49
    O pětinu všech branek Švédska se postaral Valter Chrintz. Levé řídlo opět udělalo skok na střed, balón vzápětí umístilo pod pravou nohu vyskočivšího Ferlina. (23:25)
    48
    Miha Zarabec předvedl výborný útok středem. Dva protihráči ho zastavit nedokázali, střelu těsně nad zemí následně Palicka propustil mezi nohama. (23:24)
     
    47
    Švédové zůstali v útoku, protože po zákroku brankáře míč skončil v zámezí. Ferlin ovšem převedl další skvělý zákrok, tentokráte proti Sandellovi. A u míče už jsou Slovinci! (22:24)
     
    46
    Cehte fauloval a Hampus Wanne se připravil na sedmičku. Poprvé selhal, střelu do pravého dolního rohu Ferlin úspěšně vykopl! (22:24)
     
    46
    Palicka vychytal Cehteho a zatíná ruce v pěst. Svěřenci kouče olberga mají možnost znovu odskočit na rozdíl tří gólů! (22:24)
    46
    Valter Chrintz zarisoval a z levého křídla střílel pod velkým úhlem. Ale uspěl! Trefil tyč, od níž se kulatý nesmysl odrazil a skončil v síti. (22:24)
    45
    Blagotinšek využil svých kilogramů k přetlačení Perssona. Následně si počkal na pohyb brankáře a míč poslal do protipohybu. (22:23)
    44
    Seveřané zatím vyrovnání nepřipouštějí. Gottfridssonovu střelu drobně přizvedl blokující Gajić, padající Ferlin tak byl bez šance. (21:23)
    43
    Favorit je na dostřel! Bombač otevírá střelecké konto v pravý čas, nekompromisní dělovkou pod horní tyč. (21:22)
    43
    Slovinci se určitě nevzdají bez boje. Cehte se prokličkoval mezi třemi protihráče, aby následně poslal balón k pravé tyči. (20:22)
    42
    S rychlou odpovědí přispěchal Carlsbogaard. Ze spojky střílel do levého horního rohu, Ferlin nedokázal zareagovat dostatečně rychle. (19:22)
    42
    Dragan Gajić zachoval stoprocentní úspěšnost. Aggefors sice balón ztlumil, ale pomalu se dokutálel až do brány. (19:21)
     
    42
    Sandell fauloval Mačkovšeka a sedmimetrový hod si tak po delší odmlce vyzkouší také Gajić. (18:21)
    41
    Palicka si nejprve smlsnul na zblokované střele Mačkovšeka, načež dlouhým pasem našel za obranou Valtera Chrintze, jenž si naběhl do těsné blízkosti Ferlina a propálil jej střelou nad gólmanovou hlavou. (18:21)
    40
    Hampus Wanne ukazuje, že proměňování sedmiček mu nedělá žádný problém. Balón poslal do brány s pomocí pravé části brankové konstrukce. (18:20)
     
    39
    Slovinské mužstvo znovu udělalo chybu při ofenzivní akci. Seveřané opět podnikli rychlý brejk, po faulu Mačkovšeka bude Wanne házet sedmičku. (18:19)
    38
    Švédové se úspěšně ubránili a do brejku utekl Hampus Wanne. Ferlin střelci zmenšil úhel, přesto neměl šanci na balón letící po pravici dosáhnout. (18:19)
     
    38
    Palicka předvedl skvělý zákrok proti Mačkovšekovi. Střelu mířící pod břevno dokázal vyrazit pravačkou zpátky do hry. (18:18)
    37
    Carlsbogaard potrestal faul na svou osobu. Ze spojky pálil tvrdě k levé tyči, Ferlin si tipl opačnou stranu. (18:18)
     
    36
    Prvním vyloučeným házenkářem v rámci druhého poločasu je Blagotinšek. Ten zbytečně strhl Carlsbogaarda, který byl mimo střelecký úhel. (18:17)
    36
    To se také děje! Blagotinšek dostal moře volného prostoru na pivotovi, bezmocného Palicka prostřelil střelou mezi nohy. (18:17)
     
    35
    Ferlin předvedl vynikající zákrok proti Perssonovi a u míče zůstává Slovinsko! Favorit se může poprvé v utkání dostat do vedení. (17:17)
    34
    Je vyrovnáno! Darja nejprve vychytal Ferlin, načež Slovinci rozjeli rychlý brejk, ten gólově završil Mačkovšek. (17:17)
    34
    Po delší době se připomněl Blagotinšek. Mohutný borec se procpal středem a v pádu poslal míč podél gólmanovi pravé nohy do sítě. (16:17)
    33
    S rychlou odpovědí přispěchal Gottfridsson. I on ukázal, že zakončení zvládá bet větších problémů. Pravačkou umístil míč do levého dolního růžku. (15:17)
    33
    Slovincům byla signalizována pasivita, což ovšem vůbec nerozhodilo Zarabece. Z pravé strany a z poměrně velkého úhlu vypálil dělovku na přední tyč. (15:16)
     
    32
    Dobrým obranným blokem se prezentoval Darj. Ale gólman nestihl balón zachytit na hrací ploše, favorit pokračuje u míče. (14:16)
    31
    Slovinci měli první útok, ale Dolenec chyboval. Do brejku utekl Valter Chrintz, jenž skóroval z pravého křídla hodem na protější tyč. (14:16)
     
    31
    Začal druhý poločas. (14:15)
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:22.
     
    První poločas zápasu mezi Švédskem a Slovinskem je minulostí. Zápas se zatím překvapivě vyvíjí ve prospěch Švédska, které do utkání rozhodně nevstupovalo v roli favorita. Seveřané ale od prvních minut předvádějí velmi bojovný výkon a výsledkem je vedení o jeden gól 15:14. Svěřenci norského kouče Solberga dokonce v jednu chvíli vedli čtyřbrankovým rozdílem, ale Slovinci se postupně dostali do tempa a náskok soupeře trpělivě stahovali. Ve druhém poločase budou šance otevřené na obě strany, rozhodovat by mohlo každé drobné zaváhání.
     
    30
    První poločas skončil. (14:15)
    30
    Gólově uzavírá první půli Miha Zarabec. Ten měl velké štěstí, že se k němu odrazil balón poté, co Palicka vychytal Blagotinšeka. Odkrytou horní polovinu brány posléze trefil bez problémů. (14:15)
    30
    Smrtící přechod Švédska do útoku. Claar dostal parádní nahrávku do běhu, sám před Lesjakem mířil do levého horního rohu. (13:15)
     
    30
    Výborným zákrokem se prezentoval Palicka, který nejenže zpacifikoval zakončení Mačkovšeka, on dokonce balón udržel v pravé ruce. (13:14)
     
    29
    Felix Claar zkusil štěstí podstřelem. Svižná střela nabrala velkou rychlost, ale od tyče se odrazila mimo hrací plochu. (13:14)
    28
    Výbornou trefou se prezentoval rovněž Mačkovšek. Z velké výšky vypálil pravačkou pod břevno, Palicka natahoval levou ruku marně. (13:14)
    28
    Nádherná rána Jönssona z levé spojky vrací Švédsku pohodlnější vedení o dvě branky. Lesjak dělovku zaregistroval až v síti. (12:14)
    27
    Gajić zůstává při sedmičkách stoprocentní. Rozhýbal si Palicku a následně mu poslal balón mezi nohama. (12:13)
     
    27
    Nuceně si odpočinout odchází Fredric Pettersson a to za úder do hlavy Mačkovšeka. Následovat bude sedmimetrový hod. (11:13)
     
    26
    Švédové příliš dlouho váhali se zakončením, až jim byla signalizována pasivita. Pod tlakem již zakončit nestihli, balón skončil u Blagotinšeka. (11:13)
    25
    Svěřenci kouče Vranjese se ale statečně drží. Premiérový zásah zapisuje Mačkovšek střelou ze spojky do pravého dolního rohu. (11:13)
    24
    Fredric Pettersson vrací Seveřanům tříbrankový náskok. Utekl po levé lajně, sběhl na střed a zamířil na bližší tyč. (10:13)
     
    24
    Házenkáři v bílých dresech útočí do plných. Zarabec se už hnal k zakončení, ale v posledním okamžiku byl faulován. Slovinci pokračují na míči. (10:12)
     
    23
    Hampus Wanne se pokusil o technickou ránu zápěstím, avšak Lesjak zakončení soka skvěle přečetl a stojnou nohou zasáhl. (10:12)
    22
    Slovinci prohrávají jen o dva góly! Po dvou sedmičkách přidává Gajić i gól ze hry, branku vstřelil z pivota. (10:12)
    21
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Hbitý Zarabec se předběhl Jonssona a míč umístil do levé šibenice. (9:12)
    21
    Fantastická individuální akce Gottfridssona. Ten se proháčkoval mezi dvěma protihráči a z levé strany střílel křížem přesně. (8:12)
    20
    Na sedmičku se znovu postavil Gajić. Svůj druhý pokus také zvládl přetavit v gól, balón hodil do levého dolního rohu. (8:11)
     
    20
    Druhý dvouminutový trest v utkání rovněž pro Darje. I v tomto případě platí, že v případě třetího trestu pro švédského hráče střetnutí končí. (7:11)
     
    20
    Gottfridsson udělal kroky navíc, což čeští rozhodčí Horáček s Novotným moc dobře viděli a přisoudili míč Slovincům. (7:11)
    19
    Zarabec zariskoval a dobře udělal! Balón proletěl bránícímu Perssonovi nad rukama a zasáhnout nedokázal ani Palicka. (7:11)
     
    18
    Oddechový čas pro Slovinsko. (6:11)
    18
    Velká smůla pro Slovince. Rána Mačkovšeka se odrazila od břevna zpátky do hry do ruky Perssona, který do brejku vyslal Darje. Samostatný únik byl doplněn o gólovou tečku. (6:11)
     
    16
    Blagotinšek se dopustil technické chyby a na druhou stranu tak vystartovali Švédové. Ani oni neuspěli, Gottfridsson nepřesně nahrával. (6:10)
    16
    Wanne ukazuje, proč je nejlepším střelcem Švédska na turnaji. Nádherně si udělal prostor kolem Gajiće, následně poslal míč do pravé šibenice. (6:10)
    16
    Sedmička i pro Slovinsko po faulu Carlsbogarda, tentokráte bez vyloučení. Dolenece nahradil Gajić, jenž nechyboval. (6:9)
    15
    Hampus Wanne ukázal, že umí i penalty. Nevymýšlel nic složitého, Lesjaka prostřelil na první dobrou hodem po jeho pravici. (5:9)
     
    15
    Zarabec fauloval a je dalším házenkářem, který si jde na dvě minuty odpočinout. Švédsko má k dobru sedmimetrový hod. (5:8)
     
    13
    Jenže Dolenec při druhé sedmičce selhal! Palicka zůstal stát na místě a střelec ho trefil do levého ramene. (5:8)
     
    13
    Chrintz fauloval Bombače a ačkoli se mu to vůbec nelíbí, tak proti svému týmu zavinil sedmičku. (5:8)
    13
    Od Švédů přichází rychlá odpověď. Gottfridsson nastartoval po pravé lajně motory a balón posléze umístil neomylně pod horní tyč. (5:8)
    12
    A zase ten Dolenec. Z pravého křídla se dostal více na střed a hodem k bližší tyči snižuje na rozdíl dvou branek. (5:7)
    12
    Na konto Perssona přibyl třetí zásah. Z pravé spojky nejprve naznačil nahrávku, načež Lesjaka překvapil křižným zakončením. (4:7)
    11
    Dolenec ukázal výborné čtení hry. Vystihl nahrávku Perssona a rázem byl sám před Palickou, jemuž poslal balón mezi nohy. (4:6)
    11
    Velmi rychlý odpověď přišla v podání Valtera Chrintze. Rychlonohého Švéda nedokázal zastavit žádný z obránců, střelu zase nezastavil Lesjak. (3:6)
    10
    Slovinci navíc dostali výhodu sedmimetrového hodu. Jeho exekuce se chopil Dolenec, Palicku propálil do pravého rohu. (3:5)
     
    10
    Vyloučení také na druhé straně. Fredric Petterssin si počínal nedovoleným způsobem proti Bombačovi, proti výroku ani neprotestuje. (2:5)
     
    10
    Cingesar si zadělává na problémy. V úvodní desetiminutovce je vyloučen podruhé. Ještě jeden trest a bude následovat vyloučení. (2:5)
    10
    Persson krásně proskočil mezi dvojicí protihráčů a rázem byl sám před brankářem. Lesjaka propálil bez větších problémů. (2:5)
     
    9
    Hampus Wanne je při chuti. Švédský ostrostřelec ale znovu ztroskotal, z levého křídla hodem na bližší tyč na Lesjaka nevyzrál. (2:4)
    8
    Slovinci snižují. Dolenec dostal příliš volného prostoru na pravé spojce. Balón umístil nekompromisně k protější tyči. (2:4)
     
    8
    Po žluté kartě přichází i vyloučení. Provinil se Darj, který strhnul Blagotinšeka. Slovinci mají k dispozici dvouminutovou přesilovku. (1:4)
     
    8
    Žlutá karta pro tým Švédsko (Linus Persson). (1:4)
    7
    Další ztráta Slovinců a úspěšný protiútok Švédů! Persson si udělal prostor podél Blagotinšeka a míč napálil do levého dolního rohu. (1:4)
    6
    Hampus Wanne zaútočil do otevřené obrany a ostrostřelec únik bezpečně proměnil pokusem o zem po brankářově levici. (1:3)
    6
    Krásnou pumelenici vypálil z levé spojky Carlsbogaard. Rána skončila v levém horním rohu, Lesjak šel na druhou stranu. (1:2)
     
    5
    Palicka nezůstal pozadu a i on má na kontě jeden úspěšný zákrok. Výborně zmenšil střelecký úhel Dolenecovi, jehož vychytal břichem. (1:1)
     
    4
    Hampus Wanne měl v plánu vrátit vedení na stranu Švédska. Jenže vylámal si zuby na brankáři Lesjakovi, jenž zakročil pravou nohou. (1:1)
    3
    Tato branka Blagotinšeka už platí! Největší a nejtěžší muž Slovinska se protáhl středem a v pádu poslal míč k pravé tyči. (1:1)
     
    3
    Valter Chrintz obrovsky zaváhal. Z pravého křídla si sběhl na střed, ale tváří v tvář gólmanovi o pořádný kus minul levou tyč. (0:1)
     
    2
    Navzdory oslabení dokázal vyrovnat Blagontisek. Radost ovšem trvala jen krátce, protože čeští rozhodčí si všimli, že autor gólu při zakončení přešlápl. Zásah neplatí. (0:1)
    1
    První gól střetnutí dává Hampus Wanne! Nejlepší střelec Švédska na šampionátu skóroval střelou z levého křídla. (0:1)
     
    1
    Hned v prví minutě přichází vyloučení. Persson byl po střele nad bránu postrčen Cingesarem. Švéd spadl na palubovku a dal si tvrdě hlavou o zem. (0:0)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    Úvodní sestavy:

    Slovinsko: Ferlin, Lesjak – Blagotinšek, Bombač, N. Cehte, Cingesar, Dolenec, Gaber, Gajić, Henigman, Janc, Mačkovšek, Ovniček, Skube, Suholežnik, Zarabec.

    Švédsko: Aggefors, Palicka – Carlsbogaard, Claar, Darj, J. Edvardsson, Gottfridsson, Chrintz, A. Jönsson, Lindskog, Pellas, L. Persson, D. Pettersson, F. Pettersson, Sandell, Wanne.

    Rozhodčí: Horáček, Novotný (oba Česko).
     
    Švédsko

    Švédové určitě mají šanci favorita překvapit, ostatně si mohou vzít příklad z ruských házenkářů. Solbergova družina je na šampionátu zatím neporažena. V předkole skupiny G po hladkých vítězstvích nad Severní Makedonií (32:20) a Chile (41:26) sehráli tvrdou bitvu s domácím výběrem Egypta, který nakonec porazili gólem z poslední minuty 24:23. První ztráta přišla v premiérovém utkání skupiny 4 a ztráta to byla hodně překvapivé, protože Seveřané byli proti Bělorusku velkými favorita, avšak získali jen bod za remízu 26:26.
     
    Slovinsko

    Házenkáři Slovinska v předkole skupiny H patřili mezi jednoznačně největšího favorita na postup z prvního místa, ale papírové předpoklady selhaly. Svěřenci švédského kouče Vranjese sice na úvod deklasovali Jižní Koreu 51:29, jenže pak senzačně prohráli s Týmem ruské házenkářské federace 25:31. Alespoň částečně si náladu spravili v závěreném zápase předkola vítězstvím 29:25 nad Běloruskem a výhrou začali svou pouť skupinou 4, Severní Makedonii porazili rozdílem deseti branek 31:21.
     
    Všem fanynkám a fanouškům házené přeju krásné páteční odpoledne! Vítám vás při sledování utkání mistrovství světa, u zápasu skupiny 4 mezi Slovinskem a Švédskem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Milan Huppert

    Slovinsko
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    26 B K. Ferlin 0/0 0 0
    90 B U. Lesjak 0/0 0 0
    3 P B. Blagotinšek 4/0 0 1
    44 SS D. Bombač 1/0 0 0
    17 PS N. Cehte 2/0 0 0
    13 LK D. Cingesar 0/0 0 2
    11 PS J. Dolenec 4/1 1 0
    22 P M. Gaber 1/0 0 0
    21 PK D. Gajić 6/4 0 0
    5 LS N. Henigman 0/0 0 0
    8 LK B. Janc 2/0 0 0
    51 LS B. Mačkovšek 3/0 0 1
    34 SS R. Ovnicek 0/0 0 0
    2 SS S. Skube 0/0 0 0
    95 P M. Suholežnik 0/0 0 0
    23 SS M. Zarabec 5/0 0 1
    Celkom 28/5 1 0 5 0
    Švédsko
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B M. Aggefors 0/0 0 0
    12 B A. Palicka 0/0 0 0
    2 LS J. Carlsbogård 3/0 0 0
    19 SS F. Claar 1/0 0 0
    5 P M. Darj 1/0 0 3  
    28 SS J. Edvardsson 0/0 0 0
    24 SS J. Gottfridsson 4/0 0 0
    62 PK V. Chrintz 5/0 0 0
    8 LS A. Jönsson 2/0 0 0
    66 P A. Lindskog 1/0 0 2
    22 LK L. Pellas 0/0 0 0
    26 PS L. Persson 3/0 0   0
    11 PK D. Pettersson 0/0 0 0
    18 P F. Pettersson 1/0 0 2
    33 PS L. Sandell 0/0 0 1
    15 LK H. Wanne 7/2 1 0
    Celkom 28/2 1 1 8 1
    Rozhodca: Horáček, Novotný (oba Česko)