Toronto – Edmonton 1:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 1:2 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 2:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 6:5 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Štvrtok 21.01.2021, 03:45 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:53 Joel Eriksson Ek - 2:3
     
    41:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    V horním růžku je vymeteno. JOEL ERIKSSON EK se propracoval do mezikruží, dostal zpoza branky ideální pas z hole Jordana Greenwaye a bez většího rozmýšlení poslal puk co nejblíže ke břevnu. I když se Miller snažil o rychlé vyjetí a zmenšení úhlu, měl proklatě málo času na reakci. Nepříjemný moment pro Anaheim, který se natahoval po obratu. 2:3. Asistence: Jordan Greenway a Kirill Kaprizov.
    32:21 Cam FOWLER - 2:2
     
    32:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže efektivita stojí na straně domácích. Z jedenácté střely v utkání dávají svůj druhý gól. Ve středním pásmu perfektně zvládl osobní souboj Nicolas Deslauriers, což umožnilo Carteru Rowneymu vydat se do přečíslení dva na jednoho. Jeho atak podpořil Cam Fowler, který poté inkasoval lahůdkovou přihrávku a promyšlenou ranou do protipohybu nedal finskému brankáři Wild šanci. Rázem je výsledek vyrovnaný. Asistence: Carter Rowney a Nicolas Deslauriers.
    28:58 Nicolas DESLAURIERS - 1:2
     
    28:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kolotoč v útočném pásmu pokračoval a Bonino si může vyčítat, že se mu nepovedlo nabídnutou šanci využít. Ducks totiž ojedinělý tlak zužitkovali zásluhou NICOLASE DESLAURIERSE, který se tak zřejmě stává expertem na zápasy s Minnesotou. Doposud dal oba góly Ducks proti tomuto soupeři. Nyní využil zaváhání debutanta Kaapa Kähkönena, který první střelu z produkce Cartera Rowneyho sice chytil, ale lapačkou ji pouze srazil před sebe. Dorážka mu prošla mezi nohama. 1:2. Asistence: Carter Rowney a Derek Grant.
    25:50 Nick BONINO - 0:2
     
    25:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Prosazuje se až druhá speciální formace Wild, která tak konečně přerušuje sérii bez využité přesilové hry. Byla to vcelku náhodná trefa, ale počítá se. Ihned po buly se kotouč odrazil od hrudi Joela Erikssona Eka na čepel NICKA BONINA. Ten zachoval duchapřítomnost, z voleje se pustil do puku a našel místo mezi betony brankáře Ryana Millera. Jde o první trefu Bonina po změně dresu. Asistence: Joel Eriksson Ek.
    13:51 Ryan HARTMAN - 0:1
     
    13:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN HARTMAN dává svůj první gól v oslabení, když využil obrovského zaváhání Kevina Shattenkirka. Ten si u modré čáry neporadil se zpracováním a pak už marně naháněl útočníka Minnesoty. Miller sice zklikvidoval první ránu, puk se ovšem odrazil velmi příhodně a Hartman neměl problém jej uklidit do prázdné branky. Stav utkání je 0:1. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 29. Deslauriers (Rowney, D. Grant), 33. Fowler (Rowney, Deslauriers) – 14. Hartman, 26. Bonino (J. Eriksson Ek), 42. J. Eriksson Ek (Greenway, Kaprizov)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Stolarz) – H. Lindholm, Shattenkirk, Fowler, Welinski, Ja. Larsson, Hakanpää – Milano, Getzlaf (C), Rakell – Heinen, Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Brodin, Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Cole, Soucy – Parise (A), V. Rask, Kaprizov – Ma. Johansson, Bonino, Fiala – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Sturm, Bjugstad, Hartman.

    Rozhodca: St. Laurent, L'Ecuyer – Gawryletz, Toomey