Bayern – Freiburg 2:1 (kon.) | Frankfurt – Schalke 3:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:1 (1:1)
FC Schalke 04
Nedeľa 17.01.2021, 18:00 • Deutsche Bank Park, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Frankfurt dal gól!
    Je hotovo, domáci dnes vyhrajú! Kutucu prišiel na útočnej polovici o loptu a domáci okamžite otočili hru na opačnú stranu. Kostić vysunul prihrávkou na ľavú stranu do úniku LUKU JOVIĆA, ktorý si v šestnástke zasekol Kabaka a strelou po zemi namieril k pravej tyči Fährmannovej brány.
     
    72
    Frankfurt dal gól!
    Jović sa vracia vo veľkom štýle! Kostić sa dostal na ľavom krídle otvorenej obrany Schalke k centru takmer z bránkovej čiary a jeho nákop preletel až do stredu pokutového územia, kde bol úplne neobsadený LUKA JOVIĆ. Ten z prvej tvrdou strelou k pravej tyči nedal šancu gólmanovi Schalke Fährmannovi.
     
    29
    Schalke 04 dalo gól!
    Hostia okamžite odpovedajú na inkasovaný gól a vyrovnávajú! Stambouli oblúčikom na pravú stranu šestnástky vysunul do nábehu MATTHEWA HOPPEHO, ktorý obehol obrancu Hintereggera. Ten sa nedohodol s brankárom Trappom, kto pôjde za touto loptou, čo využil práve rozbehnutý Hoppe, ktorý tvrdou strelou z ostrého uhla pomedzi nohy prekonal domáceho gólmana.
     
    28
    Frankfurt dal gól!
    Domáci zaslúžene otvárajú skóre! Kolašinacov odkop zastavil Barkok, ktorý posunul na hranici šestnástky loptu na Durma. Ten ju ešte prihral do šestnástky na ANDRÉHO SILVU, ktorý si ju spracoval a z otočky strelou po zemi poslal k pravej tyči Fährmannovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 28. André Silva, 72. Jović, 90+1. Jović – 29. Hoppe

    Karty:   87. Kutucu (SCH)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:10.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger (52. Hrustic), N'Dicka – Durm (62. Jović), Sow, Hasebe, Kostić – Barkok (79. Kamada), Younes (79. A. Touré) – André Silva.
    Náhradníci: Schubert – A. Touré, Tuta, Ilsanker, Hrustic, Zuber, Kamada, Chandler, Jović.

    FC Schalke 04: Fährmann – Becker, Kabak, Nastasić, Kolašinac (C) – Raman (61. Bozdogan), Stambouli, Serdar, Harít (79. Oczipka) – Hoppe (87. Kutucu), Uth.
    Náhradníci: Rönnow, Langer – Mendyl, Oczipka, Thiaw, Mascarell, Mercan, Bozdogan, Kutucu.

    Rozhodca: Gräfe – Kleve, Sinn