Bratislava Capitals – SAPA Fehérvár sk 2:5 (kon.)
koniec
iClinic Bratislava Capitals
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
Fehérvár AV19
Utorok 05.01.2021, 19:15 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Fehérvár AV19 dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Hari posunul puk do jazdy ANZEMU KURALTOVI a ten bez problémov trafil prostriedok brány.
    Asistencie: J. Hari, C. Hargrove
     
    51:03
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Capitals po nenápadnej rýchlej akcii znižujú na rozdiel dvoch gólov a razom môže byť zo zápasu ešte dráma. Čajkovič potiahol puk po pravom krídle, prihral MILOŠOVI BUBELOVI, ktorý zakončil po ľade k vzdialenejšej žŕdke.
    Asistencia: Maxim Čajkovič
     
    21:36
    Fehérvár AV19 dal gól!
    Capitals chybovali na útočnej modrej čiare a zrodilo sa z toho prečíslenie dvoch proti jednému. Bartalisovu strelu z medzikružia Coreau ešte vyrazil, no na následnú strelu CSANADA ERDELYHO z pravej strany bol prikrátky, nestihol sa presunúť a obrana mu vôbec nepomohla.
    Asistencie: I. Bartalis, A. Petan
     
    19:33
    Fehérvár AV19 dal gól!
    Fehérvár si v závere tretiny vytvoril tlak v útočnom pásme a výsledkom toho je tretí gól v sieti Coreaua. TAMAS SARPATKI strelou z ľavej strany prekvapil domáceho gólmana, ktorý mal zakrytý výhľad a puk na prekvapenie všetkých skončil v bráne.
    Asistencie: P. Geiger, M. Horvath
     
    08:37
    Fehérvár AV19 dal gól!
    Len pár sekúnd uplynulo a maďarský tím si svoje vedenie berie späť. Kahkonen nastreľoval puk na bránu, puk sa v skrumáži odrazil od korčule TAMASA SARPATKIHO do brány. Situáciu posudzoval aj videorozhodca, gól napokon platí, puk nebol korčuľou kopnutý úmyselne.
    Asistencia: T. Kahkonen
     
    08:15
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Capitals vyrovnávajú! Čajkovič prihral na os klziska SACHOVI GUIMONDOVI a ten výborne zamieril. Puk ešte kontroloval Lapšanský, no netečoval ho.
    Asistencie: Maxim Čajkovič, Brock Higgs
     
    03:33
    Fehérvár AV19 dal gól! Gól strelil ERDELY. Asistencie Bartalis, Campbell.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím iClinic Bratislava Capitals. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Guimond (Čajkovič, Higgs), 52. Bubela (Čajkovič) – 4. Erdely (Bartalis, Campbell), 9. Sarpatki (Kahkonen), 20. Sarpatki (Geiger, Horvath), 22. Erdely (Bartalis, Petan), 60. Kuralt (Hari, Hargrove)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Culkin, Guimond, Finn, Šedivý, Ďurkech, Bohunický, Boldižár – Hudec, Hults, Ahl – Miklík, Bubela, Čajkovič – Fortier, Higgs, Lapšanský – Bezák, Buc, Šalka – Lipiansky
    Fehérvár AV19: Janus – Campbell, Stipsicz, Caruso, B. Szabo, Horváth, Geiger – Kuralt, Hari, Hargrove – Petan, Bartalis, Erdely – Szita, Kahkonen, Mihaly – Kovacs, Sarpatki

    Rozhodca: Kincses, Rencz – Váczi, Muzsik