B. Bystrica – Detva 3:4 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HK Detva
Pondelok 04.01.2021, 17:30 • ZŠ Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:04 Daniel GACHULINEC - 3:4


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    56:04
    Detva dala gól!
    Druhá otočka v zápase od hostí! DANIEL GACHULINEC autorom dvoch gólov po sebe. Obranca Detvy prestrelil od modrej čiary všetko, čo mu stálo v ceste!

    Asistencia: Patrick Martin Curry.
    52:20 Daniel GACHULINEC - 3:3


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    52:20
    Detva dala gól!
    Prv Lyleov prienik pred bránu zľava, potom následný chaos, aby sa puk odrazil k úplne voľnému DANIELOVI GACHULINCOVI medzi kruhmi. Výborné zameranie strely k pravej tyčke, kam aj puk naozaj šiel a skončil až v sieti!
    43:56 Alex TAMÁŠI - 3:2


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    43:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Aké je to niekedy jednoduché. Priamočiara akcia od mantinelu, Faško-Rudáš puk zastavil a posunul ho doľava, kam si už nakorčuľoval ALEX TAMÁŠI. Tamáši aj napriek výraznému bráneniu protihráča vypálil a tečovaný puk sa už trepoce za chrbtom Sholla!

    Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Matthew Mistele.
    38:07 Alex TAMÁŠI - 2:2


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    38:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Dva rýchle brejky po sebe. Detviansky nevyšiel, ale domáci už slávili úspech. ALEX TAMÁŠI si narazil puk, odpútal sa mierne od Gachulinca, čo mu stačilo na to, aby strelou švihom poslal svoj pokus do horného rohu brány!

    Asistencia: Matthew Mistele.
    32:03 Viliam ČACHO - 1:2


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    32:03
    Detva dala gól!
    Bravúrny obrat hostí a to dokonca vo vlastnom oslabení! Charbonneau vytiahol puk do útočnej tretiny po pravej strane, zbavil sa protihráča a prihrávkou pred bránu našiel VILIAMA ČACHA. Center druhej formácie vypálil aj cez Žiaka, ktorý ho tiesnil a zaznamenáva gól v početnej nevýhode.

    Asistencie: Jonathan Charbonneau.
    29:44 Matej ĽUPTÁK - 1:1


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    29:44
    Detva dala gól!
    Buly v útočnom pásme, Viktor Fekiač ich vyhral pre MATEJA ĽUPTÁKA, ktorý strelou z prvej nedal čas na reakciu pre domáceho brankára!

    Asistencia: Viktor Fekiač.
    18:34 Vladimír VYBIRAL - 1:0


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    18:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Detvania nedokázali vyhodiť puk z vlastnej tretiny a tak prišiel trest. Prihrávka na bránkovisko, kde bol osamotený VLADIMÍR VYBIRAL. Vybiral prv puk tečoval, Sholl ho iba vyrazil a krídelník štvrtej formácie ho na druhý raz už poslal do brány z veľkého uhla.

    Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Michal Kabáč.

    Viktor Kalinács


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Vybiral (Faško-Rudáš, Kabáč), 39. Tamáši (Mistele), 44. Tamáši (Faško-Rudáš, Mistele) – 30. Ľupták (V. Fekiač), 33. Čacho (Charbonneau), 53. Gachulinec, 57. Gachulinec (Curry)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Breton, Crevier-Morin, Ďatelinka, Žiak, Demo, Petrinec, Ganz, Gábor – Faško-Rudáš, Tamáši, Mistele – Sloboda, D'Aoust, Sukeľ – Kriška, Giertl, Kabáč – Vybiral, Výhonský, Melcher
    HK Detva: Sholl (Petrík) – Lalík, Lyle, Korím, F. Fekiač, Rymsha, Gachulinec, Bakala, Jendroľ – Ščurko, V. Fekiač, Ľupták – Charbonneau, Čacho, Cox – Downing, Valent, Curry – Halama, Klíma, Žilka

    Rozhodca: Valach, Adamec – Valo, Frimmel – Lauff

    Diváci: Bez divákov