Leicester – Manchester United 2:2 (kon.) | Aston Villa – Crystal Palace 3:0 (kon.) | Fulham – Southampton 0:0 (kon.)
Arsenal – Chelsea 3:1 (kon.) | Manchester City – Newcastle 2:0 (kon.) | Sheffield Utd. – Everton 0:1 (kon.)
koniec
Leicester City
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 26.12.2020, 13:30 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Manchester United nevyhral svoj 11. vonkajší zápas po sebe a nevyrovnal rekord Premier League. V súboji druhého a tretieho tímu tabuľky sme videli dobrý futbal. Leicester City dvakrát dokázal vyrovnať, a tak sa body delia. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemné prežitie sviatkov. (15:23:27)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Axel Tuanzebe a Marcus Rashford kombinovali na krídle, druhého menovaného zastavil ofsajd.
     
    90+3
    James Maddison to kopol dobre do päťky, Paul Pogba loptu dostal preč. Avšak, z diaľky poslal strieľanú prihrávku Youri Tielemans a Ayoze Pérez sa ocitol sám na päťke. Mohol to zakončenie tečovať do bránky, v obrovskej možnosti zaváhal.
     
    90+2
    Fred si pomohol faulom, James Maddison získal na krídle priamy kop. Sám ho centrom aj obstará, no jeho rozohrávka sa naťahuje.
     
    90+1
    James Maddison ostal na trávniku, drží si koleno. Nevyzeralo to dobre, no nakoniec bude pokračovať v hre aj bez ošetrenia.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Wilfred Ndidi (Leicester City).
     
    90
    Axel Tuanzebe nezachytil prihrávku od Freda, lopta skončila mimo ihriska. Pogba ju ale získal späť a hostia mohli ísť dopredu, situáciu vyriešil Jonny Evans.
     
    89
    Bruno Fernandes poslal loptu na ľavé krídlo, Luke Shaw ju z prvej neprihral presne. Dobrou správou pre hostí je, že Marcus Rashford pokračuje v hre.
     
    88
    Marcus Rashford končí za postrannou čiarou v bolestivej grimase, ale ťažko povedať, čo sa stalo. Harvey Barnes ho trochu držal za ruku, nebolo to absolútne nič vážne.
     
    86
    Manchester United aj druhýkrát stráca vedenie. Záverečné minúty tak budú ešte viac zaujímavé, pretože čas sa kráti a prípadný ďalší gól môže rozhodnúť.
    85. Jamie Vardy (LEC) - 2:2
     
    85
    Leicester City dáva gól!
    JAMIE VARDY bol takmer celý zápas neviditeľný, ale opäť udrel prakticky z ničoho. V tom je jeho najväčšia sila. Ayoze Pérez sprava poslal prihrávku pred päťku. Vardy si fantasticky odbehol od dvojice obrancov, tí na to absolútne nereagovali a zblízka z prvej vyrovnal.
     
    84
    Jonny Evans odohral loptu a dosť zbytočne ho dohral Bruno Fernandes. Teraz Portugalčan nedostal žltú kartu asi len preto, že už jednu má. Mike Dean určite omilostil tvorcu hry hostí.
     
    83
    James Maddison centroval do päťky, Harry Maguire loptu posunul preč. Následný pas nedokázal zakončiť na bránku Jonny Evans.
     
    82
    Harvey Barnes sa zľava dostal do pokutového územia, kde proti nemu stála presila a Scott McTominay loptu posunul na rohový kop. Piaty pre domácich, hostia nekopali žiadny.
     
    81
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Ayoze Pérez.

    Matej Kubove

    Góly: 31. H. Barnes, 85. Vardy – 23. Rashford, 79. B. Fernandes

    Karty:   55. Maddison (LEC), 90. Ndidi (LEC) – 45+1. B. Fernandes (MAN)


    Leicester City: Schmeichel – Justin, Fofana, J. Evans, Castagne – Ndidi, Tielemans – Albrighton (81. Ayoze Pérez), Maddison, H. Barnes – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Amartey, Fuchs, Thomas, Choudhury, N. Mendy, Praet, Iheanacho, Ayoze Pérez.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf (66. Tuanzebe), Bailly, Maguire, Shaw – Fred, McTominay – D. James (54. P. Pogba), B. Fernandes, Rashford – Martial (75. Cavani).
    Náhradníci: D. Henderson – Telles, Tuanzebe, P. Pogba, Lingard, N. Matić, van de Beek, Cavani, Greenwood.