Fiorentina – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Sampdoria – Crotone 3:1 (kon.) | Parma – Juventus 0:4 (kon.)
koniec
FC Parma
0:4 (0:2)
Juventus Turín
cz Sobota 19.12.2020, 20:45 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Álvaro MORATA - 0:4
     
    86
    Juventus právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají ještě jeden gól, o který se postaral ÁLVARO MORATA. Lví podíl na této brance ale má Bernardeschi, který ze své kopačky vyslal fantastický centr španělskému útočníkovi přímo na hlavu. Bruno Alves dopřál Moratovi prostor a to se rozhodně nevyplatilo. Forvard Juventusu zakončil hlavou přesně k tyči. 0:4. Asistence: Federico Bernardeschi.
    48. Cristiano RONALDO - 0:3
     
    48
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pár minut po pauze přidává Juventus třetí branku a v dnešním klání směle kráčí za sedmou výhrou v této ligové sezoně. Aaron Ramsey poslal míč na CRISTIANA RONALDA, který si jej ve velké rychlosti přehodil na levačku a tou parádně zamířil po zemi k zadní tyči. Sepe byl bezmocný a Ronaldo se raduje z druhé vstřelené branky v zápase. 0:3. Asistence: Aaron Ramsey.
    26. Cristiano RONALDO - 0:2
     
    26
    Juventus právě vstřelil branku!
    O tři minuty později přidává Juventus další gól! Svou jedenáctou trefu v sezoně si připisuje portugalský kanonýr CRISTIANO RONALDO. Álvaro Morata poslal parádní centr, ke kterému se Ronaldo dostal opravdu obrovským výskokem. Při zakončení jen nastavil hlavu a přesně zamířil. 0:2. Asistence: Álvaro Morata.
    23. Dejan KULUSEVSKI - 0:1
     
    23
    Juventus právě vstřelil branku!
    Postupný útok nakonec Juventusu vyšel na jedničku. Turínský celek se zásluhou Aléxe Sandra dostal až k vápnu domácích. Právě Sandro poté vyslal přízemní přihrávku, kterou Morata nechal proskočit k zadní tyči. V tomto prostoru se pohyboval DEJAN KULUSEVSKI, jenž nasměroval míč nechytatelně k zadní tyči. 0:1. Asistence: Aléx Sandro.

    Daniel Fekets

    Góly: 23. Kulusevski (Sandro), 26. Ronaldo (Morata), 48. Ronaldo (Ramsey), 86. Morata (Bernardeschi)

    Karty:   40. Danilo (JUV)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:10.
    FC Parma: Sepe – Iacoponi (60. Busi), Osorio, Alves (C), Gagliolo – Hernani, Sohm, Kurtić (85. Brugman) – Kucka (60. Cyprien) – Cornelius (61. Inglese), Gervinho (46. Karamoh).
    Náhradníci: Colombi – Balogh, Karamoh, Dezi, Brugman, Valenti, Cyprien, Ricci, Brunetta, Busi, Camara, Inglese.

    Juventus Turín: Buffon – de Ligt, Bonucci (C) (76. J. Cuadrado), Danilo – Kulusevski, McKennie (76. Portanova), Bentancur, Ramsey (68. Bernardeschi), Sandro – Morata, Ronaldo (82. Chiesa).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – J. Cuadrado, Chiesa, Rabiot, Bernardeschi, Da Graca, Dragusin, Portanova, Frabotta.

    Rozhodca: Gianpaolo Calvarese