Crotone – Spezia 4:1 (kon.) | Turín – Udinese 2:3 (kon.) | Lazio – Hellas Verona 1:2 (kon.)
koniec
FC Crotone
4:1 (1:1)
Spezia Calcio
cz Sobota 12.12.2020, 15:00Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
    90+6. Junior MESSIAS - 4:1
     
    90+6
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, domácí budou brát tři body z dnešního zápasu. Simeon Nwankwo na středu hřiště parádně našel JUNIORA MESSIASE, který ukázal rychlost, když obešel brankáře a následně zakončil do prázdné branky.
    56. Eduardo HENRIQUE - 3:1
     
    56
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o dvě branky a potvrzují výborný vstup do druhého poločasu. Na pravé straně předběhl všechny přítomné Pedro Pereira a poté předložil naprosto přesnou nahrávku před odkrytou branku EDUARDU HENRIQUEMU, který v klidu odkrytou klec trefil.
    49. Arkadiusz RECA - 2:1
     
    49
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou znovu do vedení. Salvatore Molina našel dlouhým pasem ARKADIUSZE RECU, který si na levé straně vápna položil soupeře na zem a následně zakončil přesně na přední tyčku hostující klece.
    18. Diego FARIAS - 1:1
     
    18
    Spezia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v domácí defenzivě a Spezia vyrovnává. Špatná rozehrávka Crotone se dostala na levé straně pokutového území na kopačku DIEGA FARIASE, který rozhodně na nic nečekal a poslal míč okamžitě do sítě.
    7. Junior MESSIAS - 1:0
     
    7
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou hned v úvodu zápasu do vedení. JUNIOR MESSIAS dostal nahrávku z vlastní poloviny od Salvatora Moliny do běhu, nechal za sebou obránce soupeře, navedl si míč na střed a poté jeho levačka poslal míč přesně po zemi k tyčce.

    Ondřej Černý

    Góly: 7. Messias (S. Molina), 49. Reca (S. Molina), 56. Henrique (P. Pereira), 90+6. Messias (Nwankwo) – 18. Farias

    Karty:   33. Messias (COE), 34. Henrique (COE), 70. Magallán (COE) – 3. Chabot (SPZ), 22. Ferrer (SPZ), 64. Maggiore (SPZ)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 1:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:14.
    FC Crotone: Cordaz – Magallán (73. Cuomo), Marrone, Luperto – P. Pereira, Reca, Zanellato (89. Rivière), Henrique (83. Vulić), S. Molina – Messias, Nwankwo.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Djidji, Golemić, Crociata, Vulić, Rojas, Rivière, Dragus, Siligardi.

    Spezia Calcio: Provedel – Ferrer (46. Sala), Terzi, Chabot, Bastoni (82. Marchizza) – Estevez, M. Ricci, Pobega (58. E. Gyasi) – Agudelo (58. Maggiore), Piccoli, Farias (82. D. Verde).
    Náhradníci: Krapikas – Sala, Marchizza, Erlić, Bartolomei, Acampora, Mora, Maggiore, Deiola, Agoumé, E. Gyasi, D. Verde.