Chabarovsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jekaterinburg 7:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
7:2 (5:1, 1:1, 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Štvrtok 10.12.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Vladimir E. Tkačjov - 7:2
     
    56:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Sedmá branka je na světě, bývalý armádní klub znovu rozebral soupeřovu obranu a krátce před koncem základní hrací doby rozšiřuje svůj náskok na pět branek! Švec-Rogovoj nahrál k opačné tyči úplně volnému VLADIMIRU TKAČJOVOVI, který měl hodně jednoduchý úkol – 7:2! Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Danila Galeňuk.
    36:02 Andrej KUZMENKO - 6:2
     
    36:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Radost ale hostům nevydržela dlouho, Petrohrad nakonec početní výhodu využívá a vrací se do tříbrankového trháku! Galkin tentokrát nestačil zareagovat na zakončení ANDREJE KUZMENKA do pravého horního rohu branky – 6:2! Asistence: Vasilij Tokranov, Vladimir Tkačjov.
    35:33 Geoff PLATT - 5:2
     
    35:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist ve vlastním oslabení snižuje, hosté čtyři a půl minuty před druhou přestávku v Ledovém paláci prohrávají už jen o tři zásahy! Pod druhou trefu Jekatěrinburgu v utkání se podepisuje GEOFF PLATT, který Samonova překonal z hranice brankoviště až asi na třetí pokus – 5:2! Asistence: Georgij Bělousov.
    17:18 Anton BURDASOV - 5:1
     
    17:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak teď už to začíná zavánět pořádným debaklem, Petrohrad opět rozebral soupeřovu obranu a rozšiřuje svůj střelecký účet na pět branek! Výměna brankáře nepomohla, Galkina po necelé minutě v brankovišti překonává z bezprostřední blízkosti klece ANTON BURDASOV – 5:1! Asistence: Anton Bělov, Ivan Morozov.
    16:20 Linden VEY - 4:1
     
    16:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tentokrát už domácím na využití přesilovky stačilo jen pár sekund, Kovář inkasuje počtvrté a hází ručník do ringu! Na střeleckou listinu se zapisuje LINDEN VEY, který naplno využil nepřehledné situace před klecí a v nestřežené chvíli poslal puk do odkryté části svatyně – 4:1! Asistence: Jevgenij Timkin, Igor Ožiganov.
    13:00 Vasilij TOKRANOV - 3:1
     
    13:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tentokrát už třetí zásah SKA platí, domácí přetavují přesilovku v další zásah a opět odskakují do dvoubrankového trháku! Makejev opouští trestnou lavici po přesném projektilu VASILIJE TOKRANOVA z modré čáry – 3:1! Asistence: Vladimir Tkačjov, Andrej Kuzmenko.
    07:51 Pavel DACJUK - 2:1
     
    07:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak pozor, hosté zničehonic snižují a není u toho nikdo jiný než legendární PAVEL DACJUK! Makejev v rohu za Samonovou svatyní odzbrojil zbrklého Bělova a poslal puk nikým nehlídanému ostříleného veteránovi, na jehož hbité zakončení gólman Petrohradu nedosáhl – 2:1! Asistence: Pavel Dacjuk, Alexej Makejev.
    05:02 Kirill MARČENKO - 2:0
     
    05:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na překvapení to dnes v Petrohradu nevypadá, trápící se Jekatěrinburg kvůli nedůslednosti jeho obrany opět inkasuje a prohrává už o dvě branky! Tentokrát se přesnou dorážkou z pozice mezi kruhy prezentoval KIRILL MARČENKO – 2:0! Asistence: Stěpan Starkov, Linden Vey.
    02:27 Stěpan STARKOV - 1:0
     
    02:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí těží z minima maximum, jejich snad teprve druhá útočná akce v utkání končí prvním gólem! Marčenko zachytil Bělovovu odraženou střelu, zajel s kotoučem za branku a krátkou přihrávkou našel před klecí volného STĚPANA STARKOVA, který chladnokrevně zakončil přesně do hostující svatyně – 1:0! Asistence: Kirill Marčenko, Anton Bělov.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 3. Starkov (K. Marčenko, Belov), 6. K. Marčenko (Starkov, Vey), 13. Tokranov (Tkačjov, Kuzmenko), 17. Vey (Timkin, Ožiganov), 18. Burdasov (Belov, Ivan Morozov), 37. Kuzmenko (Tokranov, Tkačjov), 57. Tkačjov (Švec-Rogovoj, Galeňuk) – 8. Dacjuk (Makejev), 36. Platt (Belousov)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Antipin, Tokranov, Chafizullin, Fantenberg, Ožiganov, Galeňuk, Belov (A) – Tkačjov, Kemppainen, Švec-Rogovoj – Ivan Morozov, Burdasov (A), Kuzmenko – Timkin, Ketov (C), M. Aaltonen – Starkov, K. Marčenko, Vey – Trenin.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (17. Galkin) – Mamkin, Arzamascev, Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Holzer, Ch. Genoway, D. Zajcev – P. Kulikov, Litovčenko, Bočarov – Dacjuk (C), Macek, Makejev – Golyšev, Holland (A), Šumakov – Belousov, Ovčinnikov, Protapovič – Platt.

    Rozhodca: Sidorenko, Judakov – Kučava, Šišlo.

    Diváci: 3 073