B. Bystrica – Košice 2:3 (po pr.) | Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:2 (po pr.)
Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 08.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:08
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú v zápase do vedenia. Livingston z rohu klziska posunul puk na modrú čiaru Dalhuisenovi, ktorý nahadzoval na bránku a JANNE TAVI šikovne tečoval pomedzi Lackovičove betóny. Tavi si pripisuje premiérový zásah v drese Popradu.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, James Livingston.
     
    34:16
    Poprad dal gól!
    Strelecký účet si otvárajú už aj domáci a je vyrovnané. Preisinger vnikol do pásma, na ľavom kruhu prenechával Haščákovi, ktorý však bol tiesnený. Preisinger však zabrzdil a dostal sa znovu k puku. Posunul ho pred bránku PATRIKOVI SVITANOVI a ten rutinérskym blafákom na bekhend prekonal Lackoviča.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Marcel Haščák.
     
    27:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Po rýchlom a jednoduchom brejku idú Zámky do vedenia v zápase. Števuliak v obrannom pásme priťukol puk a naštartoval DÁVIDA OKOLIČÁNYHO, ktorý mal na ľavom kruhu spoluhráča, no rozhodol sa to zakončiť sám a strelou popod betón prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Patrik Števuliiak, Marek Drtina.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 35. Svitana (Preisinger, Haščák), 45. Tavi (Dalhuisen, Livingston) – 28. Okoličány (Števuliak, Drtina)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Hajnik
    HC MIKRON Nové Zámky: Lackovič (Kiviaho) – Hain, Holenda, Fereta, Västilä, Drtina, Ordzovenský, Mikuš, Roman – Bajtek, Seppänen, Obdržálek – Števuliak, Holovič, Okoličány – Rogoň, Embrich, Zahradník – Giľák, Ondrušek, Jurík

    Rozhodca: Adamec, D. Konc st. – D. Konc ml., Jurčiak