Pohronie – Ružomberok 2:2 (kon.) | Sereď – Trnava 2:6 (kon.) | Michalovce – Žilina 1:1 (kon.)
Nitra – Senica 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Trenčín 2:0 (kon.)
koniec
ŠKF Sereď
2:6 (0:4)
FC Spartak Trnava
Sobota 05.12.2020, 14:00Niké liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Sereď dala gól!
    Tak s gólmi v tomto zápase ešte nekončíme. FILIP PANKARIČAN sa elegantne preštrikoval pomedzi dvojicu trnavských hráčov a ľavačkou k žrdi zakončil svoju individuálnu akciu.
     
    87
    Trnava dala gól!
    Trnava nastrieľala Seredi už poltucet gólov. ERIK PAČINDA si spracoval prihrávku za pokutovým územím. Najprv naznačil prihrávku, potom však ľavačkou prudko vystrelil k žrdi a prekonal Yakubuho.
     
    75
    Sereď dala gól!
    Sereď koriguje vedenie Trnavy. Po Ivánovej štandardke, ktorá letela na brvno ostala lopta ešte v hre, v päťke sa dobre zorientoval FILIP PANKARIČAN a znížil na 1:5.
     
    68
    Trnava dala gól!
    Trnavský gólostroj pokračuje aj v druhom polčase. YUSUF BAMIDELE ISA vyrazil dopredu po ľavej strane, Slaninka jeho zneškodnenie podcenil, nechal ho prejsť k päťke a odtiaľ tvrdou strelou Bamidele prekonal Yakubuho.
     
    45+3
    Trnava dala gól!
    Vyzerá to tak, že Trnava už v priebehu prého polčasu zlikviduje Sereď. Bukata strieľal spoza šestnástky, Yakubu vyrážal len pred seba, tam sa zjavil SAYMON CABRAL a zblízka chladnokrvne dorazil.
     
    43
    Trnava dala gól!
    Spartak po rohovom kope strieľa tretí gól. Trnavčania mali rohový kop, zahrával ho Kolesár. Nešťastníkom v tejto situácii je Ľubomír Michalík, ktorý si center na bližšiu žrď hlavičkou zrazil do vlastnej brány.
     
    10
    Trnava dala gól!
    Spartak získava dvojgólové vedenie. Hostia mali k dispozícii rohový kop, ktorý kopal Kolesár. Pred šestnástkou vyskočil vo vzduchu Adekuoroye, hlavičkoval do vlastnej brány. Lopta mierila do žrde a následne do brankára Yakubuho. Vyzeralo to centimetrovo, rozhodcovia však gól uznali a Trnava vedie 0:2.
     
    5
    Trnava dala gól!
    Po ľavom krídle dopredu prenikol Yusuf Bamidele Isa, ktorý ponúkol presnú prihrávku pred bránku na kopačku SAYMONA CABRALA a ten z prvej zblízka už nemal problém zakončiť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Pankarićan, 88. Pankarićan – 5. Saymon (Bamidele Isa), 10. Adekuoroye (vla.), 43. Michalík (vla.), 45+3. Saymon, 68. Bamidele Isa, 87. Pačinda

    Karty:   7. Adekuoroye (SER), 39. Michalík (SER) – 45. Tumma (TRN)   45+1. Adekuoroye (SER) – 74. Tumma (TRN)


    ŠKF Sereď: Yakubu – Mečiar (30. Slaninka), Ba, Michalík (77. Jarovič), Morong – Adekuoroye, Tatranský (30. Potoma) – Iván, Šumský (46. Pankarićan), Bušnja – Jureškin (46. Duranski).
    Náhradníci: Ayotunde – Beom-geun, Duranski, Jarovič, Pankarićan, Potoma, Slaninka.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Miković (60. Tsaousis), Tumma, Grič (79. Mihal), Turňa – Yao (76. Pačinda), Bukata, Savvidis (60. Kóša), Kolesár, Saymon (76. Jónsson) – Bamidele Isa.
    Náhradníci: Kamenár – Jónsson, Kóša, Mihal, Olejník, Pačinda, Tsaousis.

    Rozhodca: Prešinský – Somoláni, Borsányi