Levante – Getafe 3:0 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Valladolid 2:0 (kon.)
Cadiz – Barcelona 2:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Real Valladolid
cz Sobota 05.12.2020, 18:30 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Héctor Herrera (Atl. Madrid) pozdě dostoupil do souboje a došlápl mu na kotník. Hlavní rozhodčí správně tahá žlutou kartu z kapsičky.
     
    82
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Pablo Hervías, přichází Saidy Janko.
     
    81
    Zcela zbytečný zákrok vytáhl Roque Mesa (Real Valladolid), který snad potřetí atakoval Marcose Llorentea. Poslední faul přišel zezadu a podražení už rozhodčí viděl.
     
    80
    Marcos Llorente si před vápnem vyměnil míč s Héctorem Herrerou a naběhl si dovnitř šestnáctky. Zakončení Španěla pak proletělo těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    77
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Lucas Torreira.
     
    72
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že o vítězi zápasu je už rozhodnuto! Madridští se dostali velmi rychle od vlastní branky až ke vstřelené brance. Jan Oblak vykopl míč a hlavičkový souboj pak vyhrál Kieran Trippier. Sám na branku díku tomu postupoval MARCOS LLORENTE, jenž se střelou na první tyč nemýlil a mohl se spoluhráči slavit.
     
    63
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Geoffrey Kondogbia.
     
    62
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Jota, přichází Toni Villa.
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Kike Pérez, přichází Shon Zalman Weissman.
     
    57
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Saúl, přichází João Félix.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Koke.
     
    56
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Na levé straně se pohyboval osamocený Kieran Trippier, který poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Na balon sice nedosáhl Luis Suárez, avšak Jordi Masip už musel reagovat a šel na zem. Celou situaci uzavíral THOMAS LEMAR, jenž z úhlu zamířil do horní části branky. Atlético se tak ujímá vedení v zápase a může se konečně uvolnit.
     
    51
    Javier Sánchez (Real Valladolid) u postranní čáry dostoupil Ángela Correu, jehož trefil do obličeje. Hlavní sudí se poradil s kolegou u čáry a udělil další žlutou kartu.
     
    49
    Na levé straně šestnáctky se nacházel Maranhão, jenž okamžitě zakončoval, ale zamířil jen do soupeře. Valladolid z rohového kopu pak už nic nevytěžil.
     
    48
    Prvním potrestaným ve druhém poločase je Luis Suárez (Atl. Madrid), který nebyl spokojený s odpískáním faulu na svou osobu, ale především s neudělením žluté karty soupeře, a tak si ji prohlédl sám.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Marcos Llorente.
     
    40
    Vitolo (Atl. Madrid) je dalším potrestaným hráčem, když položil ruce na záda soupeře. Španělský fotbalista pak použil nevhodné gesto, za které rozhodčí vytáhl žlutou kartu.
     
    24
    Prvním potrestaným hráčem je Stefan Savić (Atl. Madrid), který vystoupil z obrany a šel do souboje šlapákem. Hlavní rozhodčí neváhal ani chvíli a vytáhl žlutou kartu.

    Michal Luxa

    Góly: 56. Lemar (Trippier), 72. M. Llorente (Trippier)

    Karty:   24. Savić (ATM), 40. Vitolo (ATM), 48. L. Suárez (ATM), 85. H. Herrera (ATM) – 51. J. Sánchez (RVL), 81. Mesa (RVL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
    Atlético Madrid: Oblak (C) – Trippier, Felipe, Savić, Hermoso – Vitolo (46. M. Llorente), H. Herrera, Saúl (57. Félix), Lemar (77. Torreira) – Á. Correa (57. Koke), L. Suárez (63. Kondogbia).
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, M. Llorente, Lodi, Moya, Koke, Sanabria, R. Sánchez, Šaponjić, Félix, Torreira.

    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías (82. Janko), J. Sánchez, Bruno González, Nacho Martínez – Mesa, Alcaraz – Plano, K. Pérez (62. Weissman), Jota (62. T. Villa) – Maranhão.
    Náhradníci: Roberto – Aljámik, Fernández, Raúl García, Míchel, Janko, L. Pérez, Rubio, Fede, T. Villa, Weissman, Benito.

    Rozhodca: Pablo González – Alfredo Rodríguez, Israel Bárcena