Burnley – Everton 1:1 (kon.) | Manchester City – Fulham 2:0 (kon.) | West Ham – Manchester United 1:3 (kon.)
Chelsea – Leeds 3:1 (kon.)
koniec
West Ham United
1:3 (1:0)
Manchester United
Sobota 05.12.2020, 18:30 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Mason Greenwood si našiel pas za obranu súpera, dostal sa do veľkej šance. Jeho zakončenie nevyšlo, mieril vedľa bránky.
     
    85
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Vladimír Coufal, prichádza Benjamin Johnson.
     
    84
    Aaron Cresswell zahral priamy kop strelou k žrdi. Jeho prudký pokus brankár Henderson výborne vytiahol vedľa bránky.
    78. Marcus Rashford (MAN) - 1:3
     
    78
    Manchester United dal gól!
    Juan Mata poslal zo stredu poľa krásny pas za obranu súpera. MARCUS RASHFORD smeroval sám na gólmana súpera a efektne ho prehodil.
     
    77
    Mason Greenwood mal veľkú šancu na definitívne rozhodnutie. Naviezol si loptu do pokutového územia a tesne minul bránku.
     
    76
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Jarrod Bowen, prichádza Manuel Lanzini.
     
    75
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Pablo Fornals, prichádza Saïd Benrahma.
    72.
     
    72
    Mason Greenwood dostal prihrávku za obranu súpera, razom išiel sám na kasu, ale jeho strelecké zakončenie skončilo na žrdi. Łukasz Fabiański bol opäť v pozícii štatistu.
    69. Mason Greenwood (MAN) - 1:2
     
    69
    Manchester United dal gól!
    Bruno Fernandes krásnou pätičkou poslal loptu na ľavé krídlo. Telles centroval pred päťku, kde dostal veľa priestoru MASON GREENWOOD a dokázal prestreliť Ogbonnu.
     
    67
    Gól platí, lopta mimo hry nebola a Paul Pogba oficiálne vyrovnáva na 1:1.
     
    66
    Situáciu však ešte rieši systém VAR, pretože Dean Henderson svoj odkop popri postrannej čiare možno poslal na chvíľu mimo ihriska a lopta sa potom vrátila na ihrisko.
    65. Paul Pogba (MAN) - 1:1
     
    65
    Manchester United dal gól!
    Dean Henderson vybehol zo šestnástky, ale poslal odkop na pravé krídlo, čím založil gólovú akciu. Bruno Fernandes posunul loptu pred vápno súpera a PAUL POGBA trafil z prvej krásne k žrdi. Łukasz Fabiański ostal bez šance.
     
    62
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Juan Mata.
     
    55
    Marcus Rashford zľava naviezol loptu do pokutového územia, prihral na hranicu pokutového územia a Scott McTominay mieril z dobrej pozície do bočnej siete.
     
    53
    Harry Maguire si potiahol loptu dopredu a vystrelil z nejakých 25 metrov. Jeho zaujímavý pokus letel nebezpečne, no Łukasz Fabiański si dal pozor.
     
    52
    Obrovskú šancu mal Jarrod Bowen, ktorý si našiel center sprava na zadnje žrdi. Sklzom spred prázdnej bránky trafil tesne vedľa!
     
    46
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Edinson Cavani, prichádza Marcus Rashford.
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Donny van de Beek, prichádza Bruno Fernandes.
     
    44
    Alex Telles veľmi pekne posunul loptu do šestnástky súpera, kde mal výbornú streleckú pozíciu Martial. Zakončil pod brvno, perfektne zasiahol Łukasz Fabiański.
     
    41
    Po centri z priameho kopu ostal vo vápne Manchestru United voľný Fabián Balbuena. Strieľal vo výbornej pozície a keby mu do pokusu nestrčil nohu Victor Lindelöf, tak už to mohlo byť o dva góly.
     
    40
    Sébastien Haller dostal pas za obranu hostí a smeroval sám na bránku Hendersona. Toho obišiel, zasekol si loptu a chcel zakončiť v obrovskej šanci. Avšak, stretla ho obrovská smola, keď sa pošmykol a nedokázal vystreliť.
    38. Tomáš Souček (WHU) - 1:0
     
    38
    West Ham United dal gól!
    Krásny moment v Londýne, z gólu sa tešia fanúšikovia, ktorí sa vrátili na tribúny! Aj keď samozrejme v malom počte. Každopádne, center z rohu predĺžil Rice na zadnú žrď a voľný TOMÁŠ SOUČEK loptu nasmeroval za čiaru do prázdnej bránky.
    35.
     
    35
    Pablo Fornals sa dostal k lopte vo vápne súpera a aj keď nemal ideálnu pozíciu, tak do lopty len tak ťukol, čím dostal jasle Aaron Wan-Bissaka a Hendersona zachránila žrď.
    32.
     
    32
    Hostia spravili chybu v rozohrávke. Jarrod Bowen prešiel vpred po ľavom krídle, poslal skvelý pas na zadnú žrď a voľný Pablo Fornals hlavičkoval do bočnej siete.
     
    9
    Jarrod Bowen ušiel na pravom krídle obrancom hostí, razom sa dostal do veľkej šanci a prekonal Hendersona. Píska sa jeho ofsajd, gól neplatí.
     
    2
    Pablo Fornals si našiel zrazenú loptu na hranici päťky, ale zblízka neprekonal Hendersona. Následne strieľal nad bránku Bowen.

    Matej Kubove

    Góly: 38. T. Souček – 65. P. Pogba, 69. Greenwood, 78. Rashford


    West Ham United: Fabiański – Balbuena, Ogbonna, Cresswell – Coufal (85. Johnson), Rice (C), T. Souček, Masuaku – Bowen (76. Lanzini), Fornals (75. Benrahma) – Haller.
    Náhradníci: Randolph – Benrahma, Diop, Johnson, Lanzini, Noble, Snodgrass.

    Manchester United: D. Henderson – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Telles – McTominay, P. Pogba – Greenwood, van de Beek (46. B. Fernandes), Martial (62. Mata) – Cavani (46. Rashford).
    Náhradníci: Grant – B. Fernandes, Mata, N. Matić, Rashford, Tuanzebe, Williams.