Hertha – Union Berlín 3:1 (kon.)
koniec
Hertha BSC
3:1 (0:1)
1. FC Union Berlín
cz Piatok 04.12.2020, 20:30 • Olympiastadion, Berlín • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Hertha právě vstřelila branku!
    V krátkém časovém sledu je tu další branka domácího mužstva! Znovu obrovský kus práce odvedl rychlonohý Dilrosun, který se poté pokoušel v pokutovém území oslovit některého ze svých spoluhráčů. Nahrávka ovšem směřovala k Ryersonovi, od kterého se míč dostal na nohu KRZYSZTOFA PIATKA, který byl úspěšný se střelou k pravé tyči.
     
    74
    Hertha právě vstřelila branku!
    Šťastná branka domácích znamená kýžené vedení! Na levém křídle to totiž na sebe vzal Dilrosun, který v pokutovém území hledal jiného střídajícího hráče. Tím byl KRZYSZTOF PIATEK, který po převzetí nahrávky pálil z otočky, nicméně jeho střelu ještě tečoval jeden z hostů, což dokonale zmátlo hostujícího brankáře Lutheho.
     
    51
    Hertha právě vstřelila branku!
    Domácím se hned v úvodu povedlo srovnat krok! Sám na sebe to vzal Cunha, který se drzým průnikem dostal k hranici pokutového území, odkud zkoušel pálit ke vzdálenější tyči. Brankář Luthe si s tímto projektilem dokázal poradit, k dorážce se ovšem dostal PETER PEKARÍK, který vypálil přesně do protipohybu.
     
    20
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Hned první šance tohoto zápasu končí brankou! Union Berlín to zkoušel rychlou kombinací, při které se Ingvartsenovi povedlo načasovat nahrávku mezi domácí obránce na TAIWA AWONIYIHO, který levačkou zamířil naprosto přesně. Střela se navíc otřela o brankovou konstrukci, načež zapadla do domácí branky.

    David Suchý

    Góly: 51. Pekarík, 74. K. Piątek (Dilrosun), 77. K. Piątek – 20. Awoniyi (Ingvartsen)

    Karty:   84. Cunha (HER) – 36. Trimmel (UNB), 52. Ryerson (UNB), 64. Lenz (UNB)   23. Andrich (UNB)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:9.
    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (90+2. Zeefuik), Boyata (C), Torunarigha, Plattenhardt – Stark, Guendouzi – Darida (46. K. Piątek), Tousart (46. Dilrosun), Cunha (90+2. Leckie) – Lukebakio (85. Mittelstädt).
    Náhradníci: Jarstein – Dilrosun, K. Piątek, Zeefuik, Ngankam, Mittelstädt, Löwen, Leckie, Dárdai.

    1. FC Union Berlín: Luthe – Trimmel (78. Bülter), Friedrich, Knoche, Lenz (78. Gießelmann) – Prömel (83. Teuchert), Andrich – Ryerson (83. Becker), M. Kruse, Ingvartsen – Awoniyi (54. Griesbeck).
    Náhradníci: Karius – Becker, Bülter, Endo, Gießelmann, Gogia, Griesbeck, Maciejewski, Teuchert.

    Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp