Southampton – Manchester United 2:3 (kon.) | Chelsea – Tottenham 0:0 (kon.) | Arsenal – Wolverhampton 1:2 (kon.)
koniec
Southampton FC
2:3 (2:0)
Manchester United
Nedeľa 29.11.2020, 15:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 10. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Edinson Cavani (MAN) - 2:3
     
    90+2
    Manchester United dal gól!
    Hostia otáčajú zápas! Manchester United rozohral štandardku po zemi a lopta sa dostala na ľavé krídlo k Rashfordovi, ktorý nacentroval na prednú tyč. Tam predskočil pri svojom nábehu obrancu Southamptonu Vestergaarda EDINSON CAVANI a hlavou usmernil loptu k bližšej tyči.
    74. Edinson Cavani (MAN) - 2:2
     
    74
    Manchester United dal gól!
    Je vyrovnané! Center Tellesa z rohu odvrátili domáci za svoju šestnástku, kde sa lopta dostala k Fernandesovi. Jeho strelu z prvej tečoval obranca Southamptonu a pri jej lete ju hlavičkou v páde zasiahol EDINSON CAVANI, ktorý loptu usmernil mimo dosahu domáceho brankára McCarthyho.
    59. Bruno Fernandes (MAN) - 2:1
     
    59
    Manchester United dal gól!
    Hostia znižujú a vracajú sa do hry o body! Fred posunul loptu na pravom krídle za obrancu na Cavaniho, ktorý centrom do stredu šestnástky našiel neobsadeného BRUNA FERNANDESA. Portugalčan mal okolo seba toľko priestoru, že mal čas si loptu ešte i spracovať a potom zblízka prestrelil domáceho brankára McCarthyho.
    33. James Ward-Prowse (SOT) - 2:0
     
    33
    Southampton dal gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! JAMES WARD-PROWSE potvrdil svoju pozíciu aktuálne zrejme najlepšieho exekútora priamych kopov v Premier League a zakrútil loptu ponad múr úplne presne k pravej tyči brány hostí. Gólman de Gea si na loptu siahol, strela však bola tak umiestnená, že už ju vyrazil len spoza čiary do tyče a navyše sa ešte sám udrel o tyč svojej brány.
    23. Jan Bednarek (SOT) - 1:0
     
    23
    Southampton dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Všetci hráči Southamptonu sa pred rozohrávkou rohového kopu natlačili do bránkoviska. Ward-Prowse od rohovej zástavky potom nacentroval na prednú tyč, kam si nabehol JAN BEDNAREK, ktorého žiadny hráč Manchesteru United poriadne nebránil, a hlavičkou k bližšej tyči usmernil loptu do de Geovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 23. Bednarek, 33. Ward-Prowse – 59. B. Fernandes, 74. Cavani, 90+2. Cavani

    Karty:   16. Ward-Prowse (SOT)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:12.
    Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters (90+4. N'Lundulu), Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong (90. Diallo), Ward-Prowse (C), Romeu, Djenepo (72. S. Long) – Walcott, Adams.
    Náhradníci: Forster – Diallo, S. Long, N'Lundulu, Obafemi, J. Stephens, Tella.

    Manchester United: de Gea (46. D. Henderson) – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Telles (84. Williams) – Fred, N. Matić, van de Beek – B. Fernandes – Rashford, Greenwood (46. Cavani).
    Náhradníci: D. Henderson – Cavani, Fosu-Mensah, D. James, Mata, Tuanzebe, Williams.

    Rozhodca: Moss – Perry, Robathan