Barys – S.Moskva 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Kazaň – Čerepovec 5:2 (kon.)
Red Star Kunlun – Omsk 1:2 (kon.) | Nižnekamsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 2:0)
HC Dinamo Minsk
cz Nedeľa 29.11.2020, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Pavel KRASKOVSKIJ - 3:2
     
    64:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Devětapadesát sekund chybělo k tomu, abychom dnes viděli nájezdy! Shane Prince vyvážel puk a ve středním pásmu ho o kotouč obral Denis Alexejev. Rázem z toho bylo přečíslení dva na jednoho. Ačkoliv se Prince snažil svojí chybu napravit, jak to šlo, přihrávku na PAVLA KRASKOVSKÉHO nezblokoval a ten se trefil z pokleku náramně do šibenice. Tady byl Furch bez šance. Asistence: Denis Alexejev.
    48:49 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:2
     
    48:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Za pět minut je srovnáno. JEGOR ŠARANGOVIČ vlastně celou akci udělal sám. Dostal v útočném pásmu na levé straně puk, naznačil u branky přihrávku, poté se jal obkroužit klec a rychle zasunul kotouč z pohledu gólmana Pasquala mezi jeho levý beton a tyčku. Kanadský brankář sice beton přitiskl k tyči, ale zřejmě ne tak důsledně. Asistence: Vladislav Koljačonok.
    43:34 Ryan MURPHY - 2:1
     
    43:34
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dvacet sekund po návratu vyloučeného Gorbunova střílí hosté kontaktní branku. Právě Roman Gorbunov prostrčil puk mezi kruhy na zcela volného RYANA MURPHYHO, který si do pásma sjel z druhé vlny a ostrou střelou procedil kotouč mezi betony Edwarda Pasquala. Asistence: Roman Gorbunov, Maxim Suško.
    36:45 Jegor AVERIN - 2:0
     
    36:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Pár sekund zbývalo k tomu, aby se Brennan Mennel vrátil na ledovou plochu po dvou celých minutách. Ale JEGOR AVERIN ho posílá z trestné lavice o něco dříve. Najel si totiž kolem pravého kruhu do střelecké pozice a poté se trefil fantasticky do levé šibenice. Asistence: Alexej Marčenko.
    08:32 Nikolaj KOVALENKO - 1:0
     
    08:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jedno dobré napadání a domácí hned vedou! Denis Alexejev posunul kotouč zpoza branky pro Pavla Kudrjavceva. Ten byl na chvilku sám mezi kruhy, ovšem střelou na bližší tyč Furcha nepřekonal. Puk se vzápětí od obránce Menella opět odrazil ke Kudrjavcevovi, jenž si ho hokejkou zvedl do vzduchu a zkusil zakončení technickou finesou. I zde byl gólman Dinama pozorný. Avšak pozorný nebyl bek Stěpan Falkovskij, přes kterého se Furchem vyražený kotouč dostal k NIKOLAJI KOVALENKOVI a ten už se prosadil u pravé tyče napodruhé úspěšnou dorážkou mezi betonem a tyčkou. Asistence: Pavel Kudrjavcev, Denis Alexejev.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 9. Kovalenko (Kudrjavcev, Alexejev), 37. J. Averin (A. Marčenko), 65. Kraskovskij (Alexejev) – 44. R. Murphy (Gorbunov, Suško), 49. Šarangovič (Koljačonok)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ljubuškin, A. Marčenko (A), Barancev, Misjul, Savčenko, Čerepanov – Kajumov, Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, J. Averin (C), Lander (A) – Kovalenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Beljajev, Berjozkin.
    HC Dinamo Minsk: Furch (28.–31. D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Solovjov, R. Murphy, Znacharenko (A), Jerjomenko, Faľkovskij, Martynov – Drozdov, Spooner, Prince – Gorbunov, Šarangovič (C), Kozun (A) – Lodnia, Protas, K. Voronin – Demkov, Suško, Usov.

    Rozhodca: Nikolaj Akuzovskij, Konstantin Olenin – Alexander Zacharenkov, Jevgenij Strelcov