Chabarovsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavľ – Helsinki 1:4 (kon.)
Kazaň – Novgorod 7:5 (kon.) | Nižnekamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Riga 6:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
CSKA Moskva
cz Štvrtok 19.11.2020, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Hostující hráči jeli ve třech proti jedinému obránci. Jako sobec se zachoval Pavel Karnauchov, který vzal situaci na sebe a z levého kruhu přestřelil.
    51:41 Andrej LOKTIONOV - 2:4
     
    51:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak jsem Nižněkamsku předchozím příspěvkem asi přinesl trochu smůly! Rozdíl e skóre je totiž znovu dvoubrankový. Nikita Korosteljov si najel mezi kruhy, ale branku přestřelil. Před domácí brankou pak bylo velmi rušno a skrytou střelu vyslal Andrej Světlakov a ANDREJ LOKTIONOV tečí nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Andrej Světlakov a Nikita Korosteljov.
     
    49:04
    Před branku se snažil nacpat Andrej Kosticyn, jemuž to obránci ale neumožnili. A tak z obrovského úhlu zkusil štěstí Michail Bjakin, avšak rozvlnil jen boční síťku branky.
    47:12 Pavel PORJADIN - 2:3
     
    47:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na dramatickou koncovku zápasu, jelikož už je to pouze o gól! Alexandr Kučerjavenko přihrál na střed, kde se mezi obránci nacházel PAVEL PORJADIN, který měl puk na dlouhou hůl a přesto Alexandra Šaryčenkova překonal. Asistence: Alexandr Kučerjavenko a Alexandr Bryncev.
     
    43:18
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., podrážení).
     
    41:58
    Před branku CSKA si najel Timur Šarifjanov, na kterého také mířil kotouč. Zakončení domácího útočníka proletělo jen těsně vedle levé tyče.
     
    39:34
    Sám na branku se ještě hnal Andrej Loktionov, který při zakončení ucítil na těle hokejku soupeře. Té věnoval více pozornosti, a tak bekhendový pokus byl nepřesný!
     
    37:13
    Z rohu si před branku nabruslil Kirill Maximov, který dlouho míchal s kotoučem až byl ve velké příležitosti. Kotouč směřoval do horní části branky, přesto si s ním Jevgenij Ivannikov poradil.
     
    33:23
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Leipsic.
     
    30:55
    Branka neplatí! Alexandr Popov se cpal před branku a přihrál na spoluhráče, který kopl černou gumu za brankovou čáru. Pokračuje početní výhoda CSKA!
     
    30:55
    Celá situace se ještě řeší u videa, ukáže Jan Hribik na střed a potvrdí tím další gól CSKA Moskva?
     
    29:06
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 2 min., podrážení).
    26:47 Andrej SVĚTLAKOV - 1:3
     
    26:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Obranná hra Neftěchimiku se ve druhé části rozpadá! Nikita Korosteljov viděl před branku najíždějícího spoluhráče, který byl v nebezpečném prostoru zcela sám. Jevgenij Ivannikov první pokus bruslí zastavil, ale ANDREJ SVĚTLAKOV se z dorážky už radoval. Asistence: Nikita Korosteljov a Maxim Sorkin.
    21:52 Kirill MAXIMOV - 1:2
     
    21:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek vletěl do druhé části jako uragán a znovu uniká do vedení! Od modré čáry se napřáhl Bogdan Kiselevič, jehož dělovku vyrazil Jevgenij Ivannikov jen před sebe. Černé gumy se tak chopil KIRILL MAXIMOV, jenž ji zasunul za ležícího gólmana. Asistence: Bogdan Kiselevič.
     
    21:16
    Tohle byla parádní akce v podání CSKA! Alexandr Popov se procpal mezi mantinelem a soupeřem, následná přihrávka směřovala před branku. Jenže Mario Kempe byl už příliš blízko brankáře, a tak jej trefil.
     
    18:40
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Korosteljov – 2 min., podrážení).
     
    16:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., hrubost).
    14:14 Andrej ČIVILJOV - 1:1
     
    14:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelný fofr, je totiž znovu vyrovnáno! Na ose se nacházel ANDREJ ČIVILJOV, jehož pokus přes obránce zamířil za brankovou čáru. Alexandr Šaryčenkov toho moc neviděl, a tak černou gumu nedokázal zastavit. Asistence: Alexej Volgin a Daniel Bucajev.
    13:37 Alexandr POPOV - 0:1
     
    13:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po nenápadné akci se stav zápasu poprvé mění! Brendan Leipsic táhl akci z levé strany a přes obránce na dvakrát přihrál. V předbrankovém prostoru se pohyboval ALEXANDR POPOV, který bekhendem přesně zavěsil. Asistence: Brendan Leipsic a Klas Dahlbeck.
     
    12:21
    Po nepřesné rozehrávce se sám na branku řítil Andrej Světlakov, který si blafákem do forhendu položil brankáře, jenomže následně zamířil jen vedle levé tyče!

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 15. Čiviljov (Volgin, Bucajev), 48. Poriadin (Kučeriavenko, Bryncev) – 14. Popov (Leipsic, Dahlbeck), 22. Maximov (Kiselevič), 27. Svetlakov (Korosteljov, Sorkin), 52. Loktionov (Svetlakov, Korosteljov)


    Neftechimik Nižnekamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev, Rantakari, Volgin, Osipov (C), Vorobjev, Sidorov, Golubovič, Abrosimov – Chajrullin (A), L. Hudáček, Šiksatdarov – A. Kosticyn (A), Kučeriavenko, Poriadin – Bjakin, Šarifjanov, Bikmullin – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Chajka, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Ibragimov, Naumenkov – Leipsic, M. Kempe, Popov – Maximov, Sorkin, Afanasjev – P. Karnauchov, Andronov (C), Telegin – Loktionov, Svetlakov, Korosteljov.

    Rozhodca: Hribik (CZE), Kulakov,- Becenjov, Judin

    Diváci: 1 185