Chabarovsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavľ – Helsinki 1:4 (kon.)
Kazaň – Novgorod 7:5 (kon.) | Nižnekamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Riga 6:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
CSKA Moskva
cz Štvrtok 19.11.2020, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že CSKA potvrdilo roli favorita a zvítězilo, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:17:38)
     
    Československá stopa v utkání:

    Libor Hudáček (Nižněkamsk) 0+0, 3 střely, 16:58 čas na ledě
     
    Pojďme se postupně podívat na utkání, které ovládlo favorizované CSKA Moskva!

    V první třetině jsme sledovali spíše bojovnou hru, kdy ani jeden celek nebyl lepší. Šancí na vstřelení branek příliš nebylo, přesto jsme se dvou gólů dočkali. Ve druhé části bylo CSKA lepším mužstvem a soupeři odskočilo do dvoubrankového vedení. V poslední dvacetiminutovce se armádní klub už nikam nehnal a soustředil se na bránění. Jenomže Neftěchimik jen snížil a na víc už se nezmohl, a tak se před favoritem musel sklonit.

    Střely na branku: 22:39.
    Střely na branku ve třetí třetině: 5:9.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Hostující hráči jeli ve třech proti jedinému obránci. Jako sobec se zachoval Pavel Karnauchov, který vzal situaci na sebe a z levého kruhu přestřelil.
     
    58:48
    První formace vymyslela dlouhou křižnou přihrávku, která byla sražena do prostoru střídaček. Oba celky střídají a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    57:57
    Blížíme se ke konci zápasu a Neftěchimik je nastěhován před brankou soupeře. Jenomže do vyložených pozic se téměř nedostává.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 185 diváků.
     
    56:32
    Nižněkamsk se znovu snaží zdramatizovat zápas, ale CSKA hraje obětavě. Další dva střelecké pokusy byly zastavené bránícími hráči.
     
    56:05
    Sergej Andronov bojoval s přesilou o kotouč a vyhrál! Následná přihrávka mířila na modrou čáru, odkud byl vyslán další pokus, jenž byl zastaven bránícím soupeřem.
     
    55:03
    Roman Abrosimov chtěl nechat doputovat kotouč na zakázané uvolnění, ovšem přestal bruslit a tak čároví sudí rozpažili.
     
    Střely na branku: 21:37.
     
    53:30
    Obrana armádního klubu se rozestavěla na vlastní modré čáře a soupeře znovu nevpustila do obranného pásma. Nižněkamsk po nahození byl u kotouče jako druhý.
    51:41 Andrej LOKTIONOV - 2:4
     
    51:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak jsem Nižněkamsku předchozím příspěvkem asi přinesl trochu smůly! Rozdíl e skóre je totiž znovu dvoubrankový. Nikita Korosteljov si najel mezi kruhy, ale branku přestřelil. Před domácí brankou pak bylo velmi rušno a skrytou střelu vyslal Andrej Světlakov a ANDREJ LOKTIONOV tečí nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Andrej Světlakov a Nikita Korosteljov.
     
    51:00
    Armádní klub se soustředí na bránění, což asi není správná varianta. Říká se, že nejlepší obranou je totiž útok. Dotáhne Nižněkamsk skóre zápasu?
     
    50:24
    Brendan Leipsic si vyšlápl v přerušené hře na soupeře, který byl o dvě hlavy vyšší. Roman Abrosimov by se snad popral, ale hostující hráč si to raději rozmyslel.
     
    49:46
    Na levé straně se pohyboval Daniil Chajka, který viděl před brankou osamoceného spoluhráče. Přes prvního soupeře k němu černou gumu nedostal.
     
    49:04
    Před branku se snažil nacpat Andrej Kosticyn, jemuž to obránci ale neumožnili. A tak z obrovského úhlu zkusil štěstí Michail Bjakin, avšak rozvlnil jen boční síťku branky.
     
    Střely na branku: 19:31.
     
    48:22
    Nejprve střílel od modré čáry Kirill Vorobjov, jehož pokus byl zastaven. Stejně dopadl o chvíli později také Michail Bjakin. CSKA je najednou v obrovských potížích.
    47:12 Pavel PORJADIN - 2:3
     
    47:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na dramatickou koncovku zápasu, jelikož už je to pouze o gól! Alexandr Kučerjavenko přihrál na střed, kde se mezi obránci nacházel PAVEL PORJADIN, který měl puk na dlouhou hůl a přesto Alexandra Šaryčenkova překonal. Asistence: Alexandr Kučerjavenko a Alexandr Bryncev.
     
    46:05
    CSKA ve třetí třetině nikam nespěchá a spíše brání dvoubrankové vedení. Hostující obránci se schovali za vlastní bránu a čekají, až útočníci vystřídají.
     
    45:10
    Celek z Moskvy vyhrál vhazování a opět vyhodil přes všechny čáry. Hostující mužstvo už je v plném počtu.
     
    44:45
    V krátkém sledu se CSKA dvakrát osvobodilo. Armádní klub totiž vyhrál souboj u mantinelu a následně jej poslal až za branku Nižněkamsku.
     
    43:55
    Jeden z hostujících hráčů zastavil pokus soupeře a nemohl se příliš hýbat. Po chvilce od modré čáry vystřelil Alexej Volgin, jehož rána byla nepřesná.
     
    43:18
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., podrážení).
     
    42:34
    Daniel Bucajev se velmi dlouho mazlil s kotoučem, až schytal ránu. Nižněkamsk se těžko dostává do útočného pásma.
     
    41:58
    Před branku CSKA si najel Timur Šarifjanov, na kterého také mířil kotouč. Zakončení domácího útočníka proletělo jen těsně vedle levé tyče.
     
    41:09
    Od modré čáry nahazoval kotouč proti brance Daniil Chajka, jenomže jeho snažení bylo zastavené. Stejný obránce měl šanci na reparát, ale i ten byl nepřesný.
     
    40:10
    Pokračujeme poslední dvacetiminutovkou! CSKA nahodilo kotouč do útočného pásma a podstupuje souboje u hrazení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce už CSKA definitivně přebralo otěže zápasu a bylo jasné lepší. Hostující tým soupeři odskočil o dva zásahy a hru jednoznačně kontroluje. Naopak Nižněkamsk začal propadat v obranném pásmu a vepředu toho moc nepředvedl. Pokud chce Neftěchimik myslet na body, musí ve zbytku zápasu výrazně přidat.

    Střely na branku: 17:30.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:17.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Sám na branku se ještě hnal Andrej Loktionov, který při zakončení ucítil na těle hokejku soupeře. Té věnoval více pozornosti, a tak bekhendový pokus byl nepřesný!
     
    39:15
    A ještě jedno přerušení ve druhé třetině, jelikož Dmitrij Samorukov nezvládl přihrávku a zahrál na zakázané uvolnění.
     
    38:59
    Hostující tým se hnal za další útočnou akcí, ovšem nezvládl přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd je hra vrácená do neutrální zóny.
     
    38:11
    Na druhou stranu se vydal Andrej Kosticyn, jehož pokus přes obránce mířil k zadní tyči. Jenomže lapačka hostujícího maskovaného muže byla připravena.
     
    37:13
    Z rohu si před branku nabruslil Kirill Maximov, který dlouho míchal s kotoučem až byl ve velké příležitosti. Kotouč směřoval do horní části branky, přesto si s ním Jevgenij Ivannikov poradil.
     
    36:18
    Na konci druhé části ztrácí utkání trochu tempo, ale také velké množství osobních soubojů. Nižněkamsk potřebuje nutně zabrat, protože aktuální výkon na CSKA stačit nebude.
     
    35:32
    Nižněkamsk nahodil kotouč za branku soupeře, kam spěchal brankář CSKA, který jej zastavil. CSKA už hraje v plném počtu.
     
    34:38
    Hostující celek zachytil černou gumu u hrazení a okamžitě ji vyhodil za branku soupeře. CSKA tak mohlo v klidu vystřídat.
     
    33:51
    Před hostujícím brankářem bylo rušno, a tak přišla střela od modré čáry. Do puku se opřel Otso Rantakari, avšak Alexandr Šaryčenkov znovu zasáhl a udržel dvoubrankový rozdíl ve skóre.
     
    33:23
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Leipsic.
     
    33:15
    Z levé strany vystřelil Kirill Vorobjov, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Alexandr Šaryčenkov vyrazil černou gumu nad branku, tohle bylo obrovské štěstí pro CSKA.
     
    32:34
    Tvrdou ránou se od modré čáry předvedl Michail Naumenkov, jehož pokus Jevgenij Ivannikov dobře viděl a spolehlivě zakročil.
     
    31:19
    Po komerční přestávce se znovu přerušuje, jelikož Nižněkamsk zahrál na zakázané uvolnění.
     
    Střely na branku: 10:26.
     
    31:13
    Neftěchimik Nižněkamsk se ubránil a hraje v plném počtu. Domácí musejí přidat, protože jim favorit zápasu odskočil na rozdíl dvou branek.
     
    30:55
    Branka neplatí! Alexandr Popov se cpal před branku a přihrál na spoluhráče, který kopl černou gumu za brankovou čáru. Pokračuje početní výhoda CSKA!
     
    30:55
    Celá situace se ještě řeší u videa, ukáže Jan Hribik na střed a potvrdí tím další gól CSKA Moskva?
     
    30:33
    Andrej Loktionov dlouho vymýšlel, komu by přihrál. Vybral si nejtěžší variantu přes střed, která byla vystižena a puk zamířil do středního pásma.
     
    29:44
    Zakončením z levého vrcholu kruhu se prezentoval Andrej Světlakov, jehož pokus byl obráncem sražen do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici Jevgenije Ivannikova.
     
    29:06
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 2 min., podrážení).
     
    28:41
    Aktivní Alexandr Popov se znovu pohyboval v předbrankovém prostoru, tentokrát se dorážky nedočkal. Zakončení Michaila Naumenkova totiž skončilo v moci jistého gólmana.
     
    28:22
    Pavel Karnauchov si z pravé strany nabruslil před branku a celou dobu podstupoval osobní souboj s Otsoem Rantakarim. Oba borci následně vletěli do domácího brankáře a posunuli i jeho svatyni.
     
    Střely na branku: 8:22.
     
    27:50
    Z levé strany na druhé straně zakončoval aktivní Marat Chajrullin, jehož pokus skončil v brankářově lapačce. Máme tu další komerční přestávku.
    26:47 Andrej SVĚTLAKOV - 1:3
     
    26:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Obranná hra Neftěchimiku se ve druhé části rozpadá! Nikita Korosteljov viděl před branku najíždějícího spoluhráče, který byl v nebezpečném prostoru zcela sám. Jevgenij Ivannikov první pokus bruslí zastavil, ale ANDREJ SVĚTLAKOV se z dorážky už radoval. Asistence: Nikita Korosteljov a Maxim Sorkin.
     
    26:18
    Mezi kruhy se nacházel Jegor Afanasjev, jenž odcouval od obránce, ale zklamal ho první dotek s kotoučem.
     
    24:57
    Střelou od modré čáry se prezentoval Alexandr Osipov, jehož pokus zpomalil Ivan Tělegin. Alexandr Šaryčenkov si následně poradil a před brankou se následně strhla mela, jelikož do brankoviště ještě najel Ildar Šiksatdarov.
     
    24:37
    Hostující celek začal velmi dobře bránit střední pásmo a Nižněkamsk zjednodušuje hru. Jenomže nahození zatím moc úspěchu nepřinesla.
     
    23:54
    Favorit zápasu znovu vede, ale opět přestal trochu hrát. Poslední akci zastavil Dmitrij Samorukov, jenž o plexisklo pouze vyhodil do středního pásma.
     
    23:00
    Z pravého kruhu pro vhazování tentokrát zakončoval Alexandr Osipov, který nemířil přesně. Nižněkamsk se snaží znovu rychle vyrovnat stav zápasu.
    21:52 Kirill MAXIMOV - 1:2
     
    21:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek vletěl do druhé části jako uragán a znovu uniká do vedení! Od modré čáry se napřáhl Bogdan Kiselevič, jehož dělovku vyrazil Jevgenij Ivannikov jen před sebe. Černé gumy se tak chopil KIRILL MAXIMOV, jenž ji zasunul za ležícího gólmana. Asistence: Bogdan Kiselevič.
     
    21:16
    Tohle byla parádní akce v podání CSKA! Alexandr Popov se procpal mezi mantinelem a soupeřem, následná přihrávka směřovala před branku. Jenže Mario Kempe byl už příliš blízko brankáře, a tak jej trefil.
     
    20:44
    Nikita Korosteljov už je na hrací ploše a CSKA se ubránilo. Hrajeme v plném počtu, a tak můžeme čekat střelecké pokusy také na straně hostujícího celku.
     
    20:10
    Pokračujeme druhou dvacetiminutovkou! Nikita Korosteljov usedl na trestnou lavici a Neftěchimik Nižněkamsk dohrává početní výhodu!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Poměrně dlouhá část první třetiny byla nezajímavá a spíše bojovná. Velkých šancí bylo jako šafránu, přesto jsme se dvou vstřelených branek dočkali. CSKA uniklo do vedení, ovšem Nižněkamsk velmi rychle srovnal, a tak je průběžný stav 1:1.

    Neftěchimik půjde do druhé periody s přesilovou hrou v zádech, jelikož ještě padesát vteřin bude pykat za faul Nikita Korosteljov.

    Střely na branku: 7:13.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:10
    Na levém kruhu si od obránců odstoupil Libor Hudáček, který z jedné vystřelil, ovšem prostor tří tyčí netrefil. Akce domácího mužstva dál pokračuje.
     
    18:40
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Korosteljov – 2 min., podrážení).
     
    18:04
    Zakončení z pravého kruhu pro vhazování zamířilo jen nad domácí branku. Tlak CSKA ale dál trvá, dočkáme se dalšího gólu?
     
    17:11
    CSKA dlouho kombinovalo a na pravé straně se samo dostalo pod tlak, až přihrávku na modrou čáru vystihl Alexandr Kučerjavenko. Domácí hráč neměl už síly, a tak puk posunul do bezpečí a odjel na střídačku.
     
    16:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., hrubost).
     
    15:57
    Blížíme se ke konci první třetiny, která byla dlouho poměrně nevýrazná. Ovšem v posledních minutách ji oživily dva slepené góly.
    14:14 Andrej ČIVILJOV - 1:1
     
    14:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelný fofr, je totiž znovu vyrovnáno! Na ose se nacházel ANDREJ ČIVILJOV, jehož pokus přes obránce zamířil za brankovou čáru. Alexandr Šaryčenkov toho moc neviděl, a tak černou gumu nedokázal zastavit. Asistence: Alexej Volgin a Daniel Bucajev.
    13:37 Alexandr POPOV - 0:1
     
    13:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po nenápadné akci se stav zápasu poprvé mění! Brendan Leipsic táhl akci z levé strany a přes obránce na dvakrát přihrál. V předbrankovém prostoru se pohyboval ALEXANDR POPOV, který bekhendem přesně zavěsil. Asistence: Brendan Leipsic a Klas Dahlbeck.
     
    Střely na branku: 4:5.
     
    13:27
    Tvrdou ránou od modré čáry se předvedl Klas Dahlbeck, jehož pokus Jevgenij Ivannikov velmi dobře viděl a v pohodě zasáhl.
     
    12:21
    Po nepřesné rozehrávce se sám na branku řítil Andrej Světlakov, který si blafákem do forhendu položil brankáře, jenomže následně zamířil jen vedle levé tyče!
     
    11:19
    Nahozením od levého mantinelu se prezentoval Jegor Afanasjev, jehož pokus domácí brankář vyrazil. CSKA chvíli pokračovalo v akci, jenomže nic velkého už nevymyslelo.
     
    10:32
    CSKA vyhodilo obloučkem až brankáři Jevgeniji Ivannikovovi, který pomohl rozehrávkou. Nižněkamsk následně zahrál na další zakázané uvolnění.
     
    10:00
    Polovina první periody je minulostí a my neviděli žádnou velkou příležitost, natož vstřelenou branku. Zatím se bojuje o každý kousek ledové plochy.
     
    08:34
    Třetí formace moskevského celku zamkla soupeře v jeho pásmu. K vidění bylo hned několik osobních soubojů, ovšem to bylo opravdu všechno.
     
    08:06
    Alexandr Kučerjavenko se marně natahoval po dlouhé přihrávce a tentokrát se zakázané uvolnění už píská. Bude se vhazovat po levici domácího maskovaného muže.
     
    07:16
    Neftěchimik Nižněkamsk vyhodil přes všechny čáry, ale zřejmě to bylo s tečí hostujícího hráče. Zakázané uvolnění se tak nepíská a pokračujeme ve hře.
     
    06:43
    Brendan Leipsic dlouho naznačoval přihrávku, ale následně předvedl výpad kolem Romana Abrosimova a nabruslil si střed hrací plochy. Jeho zakončení ale pak mířilo jen do připraveného domácího brankáře.
     
    06:27
    Po souboji ve středním pásmu vypadla černá guma na hostující střídačku. Za malou chvilku budeme pokračovat, ale moc krásy jsme zatím neviděli.
     
    Střely na branku: 1:1.
     
    05:53
    Zatím sledujeme spíše bojovné utkání. Na druhé straně dvakrát pálil Marat Chajrullin, jehož první pokus byl zastaven obráncem a druhý skončil v moci Alexandra Šaryčenkova.
     
    05:26
    Jevgenij Ivannikov si připisuje do statistik lehký zákrok, když si počíhal na lehké nahození od levého mantinelu.
     
    04:24
    Rafael Bikmullin vnikl do útočného pásma dříve nežli černá guma. Přesto hráč pokračoval v napadání a byl mu odpískán ofsajd. Hra je tak vykázaná zpátky do neutrální zóny.
     
    03:23
    Domácí mužstvo znovu kombinovalo za soupeřovou bránou, ovšem přihrávka před branku byla sražená. Oba brankáři tak zatím měli minimum práce.
     
    02:30
    Ivan Tělegin vyhrál souboj, ovšem Pavel Karnauchov vjel do pásma, a tak Sergej Andronov musel počkat. CSKA tak lacino přišlo o kotouč a musí spěchat směrem dozadu.
     
    01:59
    Marsel Ibragimov sice vyhrál souboj ve středním pásmu, ale následně kotouč poslal na icing. Hra se přesune před branku CSKA, které zatím nechytilo úvod zápasu.
     
    01:08
    Zakončením z pravé strany se následně ukázal Alexandr Popov, avšak jeho pokus mířil nad branku. Nižněkamsk následně hru poslal do středního pásma a CSKA si poté najelo do ofsajdu.
     
    00:38
    Ildar Šiksatdarov nabruslil za branku, kde jej napadal hostující kapitán. Následně se CSKA osvobodilo vyhozením puku do středního pásma.
     
    00:10
    Utkání odstartovalo, pojďme se bavit hokejem! Sergej Andronov vyhrál úvodní vhazování, a tak CSKA mohlo přijít s první akcí. Ovšem nahození mu nevyšlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), K. Vorobjov, Sidorov, Golubovič, Abrosimov – Chajrullin (A), L. Hudáček, Šiksatdarov – A. Kosticyn (A), Kučerjavenko, Porjadin – Bjakin, Šarifjanov, Bikmullin – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Chajka, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Ibragimov, Naumenkov – Leipsic, M. Kempe, Alexandr Popov – Maximov, Sorkin, Afanasjev – P. Karnauchov, Andronov (C), Tělegin – Loktionov, Světlakov, Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Kulakov,- Becenjov, Judin.
     
    Ještě jednou vítám všechny fanoušky KHL, utkání mezi Nižněkamskem a CSKA začíná zhruba za půl hodiny, a tak si pojďme představit sestavy obou soupeřů.
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ)

    Útočník, 30 let, 20 zápasů, 17 bodů (7+10).
     
    Vzájemné zápasy

    04.11.2019 Nižněkamsk – CSKA 4:1
    06.09.2019 CSKA – Nižněkamsk 3:2 pr.
    24.12.2018 CSKA – Nižněkamsk 4:3 pr.
    17.11.2018 Nižněkamsk – CSKA 1:2
    17.01.2018 Nižněkamsk – CSKA 1:0.
     
    CSKA Moskva

    Moskevský klub je ve většině zápasů favoritem, což pochopitelně platí i v dnešním utkání proti třetímu nejhoršímu týmu celé KHL. CSKA za 27 odehraných utkání nebodovalo jen čtyřikrát, naposledy se tak stalo prvního listopadu v derby s Dynamem. Zatímco Nižněkamsk třikrát za sebou nebodoval, tak hosté ve stejném období neztratili ani bod. Po výhře 5:3 nad Ufou přejeli 7:0 Soči a k tomu přidali výsledek 3:1 s Jaroslavlí. Na Západě tak je CSKA na čele s výrazným náskokem sedmi bodů na Lokomotiv a dokonce osmi bodů na Petrohrad.

    Nejproduktivnější hráči:
    • K. Okulov – 23 bodů (8+15)
    • A. Slepyšev – 20 bodů (9+11)
    • M. Šalunov – 18 bodů (8+10).
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Domácí mají odehráno pětadvacet zápasů, po kterých se s jejich postupem do vyřazovacích bojů už moc nepočítá. Na vině je negativní bilance osmi výher a sedmnácti porážek, která uvěznila Nižněkamsk na předposledním místě Východní konference, z něhož ztrácí na osmý Nur-Sultan devět bodů. V předchozích třech soubojích nevybojoval Neftěchimik ani jeden bod, postupně totiž prohrál 1:2 s Nur-Sultanem, 2:3 s Kazaní a 0:3 s Dynamem Moskva.

    Nejproduktivnější hráči:
    • L. Hudáček – 17 bodů (7+10)
    • M. Chajrulin – 13 bodů (6+7)
    • R. Bikmullin – 11 bodů (4+7).
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy. Od sedmnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Nižněkamskem a CSKA Moskva!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 15. Čiviljov (Volgin, Bucajev), 48. Poriadin (Kučeriavenko, Bryncev) – 14. Popov (Leipsic, Dahlbeck), 22. Maximov (Kiselevič), 27. Svetlakov (Korosteljov, Sorkin), 52. Loktionov (Svetlakov, Korosteljov)


    Neftechimik Nižnekamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev, Rantakari, Volgin, Osipov (C), Vorobjev, Sidorov, Golubovič, Abrosimov – Chajrullin (A), L. Hudáček, Šiksatdarov – A. Kosticyn (A), Kučeriavenko, Poriadin – Bjakin, Šarifjanov, Bikmullin – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Chajka, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Ibragimov, Naumenkov – Leipsic, M. Kempe, Popov – Maximov, Sorkin, Afanasjev – P. Karnauchov, Andronov (C), Telegin – Loktionov, Svetlakov, Korosteljov.

    Rozhodca: Hribik (CZE), Kulakov,- Becenjov, Judin

    Diváci: 1 185