Francúzsko – Švajčiarsko 3:1 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:1 (2:0)
Švajčiarsko
cz Pondelok 16.11.2020, 21:00 • Stade Michel d'Ornano (Caen) • Kvalifikácia na ME U21 • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Francie, která svého soupeře porazila výsledkem 3:1. Druhý poločas nám nepřinesl zas tolik ofenzivní podívanou, napomohla tomu totiž druhá žlutá karta pro domácího Dagbu, který byl vyloučen po necelé hodině hry. Švýcarsko tak zbytek zápasu dohrávalo v početní převaze, nicméně na obrázku hry se to příliš neprojevilo. Hostující celek přesto dokázal snížit na rozdíl jediné branky, kontaktní branka ovšem přišla v samotném závěru. Francie si během nastaveného času vzala dvoubrankové vedení zpět, což bylo to poslední, co jsme viděli. (22:50:53)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:21.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Randal Kolo (Francie).
    90+2. KOLO - 3:0
     
    90+2
    Francie právě vstřelila branku!
    Následný protiútok domácích končí třetí brankou! Do úniku se totiž dostal středopolař Guendouzi, který se neohroženě dostal až do opačné šestnáctky, kde celou situaci ještě vyšperkoval nahrávkou na naběhnuvšího RANDALA KOLA, před kterým číhala prázdná švýcarská branka.
     
    90+2
    Švýcarsko to celkem nepochopitelně zkoušelo pasem na pravou stranu, kde se ovšem obránce Sidler dokázal prosadit v souboji s Truffertem.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
    89. IMERI - 2:1
     
    89
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se hosté dočkali kontaktní branky, nicméně ta přichází v samotném závěru! Toma totiž potáhl míč směrem do pokutového území, kde zpětnou nahrávkou oslovil KASTRIOTA IMERIHO, jehož dělovka pravou nohou zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci. Lafont byl na tento projektil krátký!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být pomalu a jistě rozhodnuto, ještě na řadu přijde nastavený čas.
     
    88
    A po něm také domácí brankář Lafont, který při snaze o rozehrávku nasbíral cenné vteřinky. Poté jsme sledovali dalekonosný nákop na druhou polovinu.
     
    87
    V závěru zápasu tedy sledujeme optickou převahu Švýcarska, které je přesto směrem dopředu hodně bezradné. Nyní se k míči dostal Bamert.
     
    86
    Švýcarsko se sice znovu dostalo na polovinu soupeře, jenomže tam byl za cenu faulu zastaven Bajrami.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Kastriot Imeri (Švýcarsko).
     
    83
    Hráči v bílém kompletu tentokráte na hranici pokutového území narazili do Badiashileho, který odkopem nastartoval protiútok. Při něm zakončoval vedle Lihadji.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Boubacar Kamara, přichází Boubakary Soumaré.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Amine Gouiri, přichází Moussa Diaby.
     
    81
    Za pokutovým územím si do střelecké pozice dokázal seběhnout zřejmě nejaktivnější Švýcar. Imeri znovu mířil doprostřed, což bylo pro Lafonta snadné sousto.
     
    80
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Toni Domgjoni, přichází Nedim Bajrami.

    David Suchý

    Góly: 18. Édouard, 22. Édouard, 90+2. Kolo – 89. Imeri

    Karty:   43. Guendouzi (FRA), 43. Dagba (FRA), 75. Lafont (FRA), 90+4. Kolo (FRA) – 45. Sohm (SUI), 48. Muheim (SUI), 51. Zeqiri (SUI), 85. Imeri (SUI)   58. Dagba (FRA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:21.
    Francúzsko: Lafont – Dagba, Koundé, Badiashile, Truffert – Guendouzi, Kamara (82. Soumaré), Reine-Adelaide (C) (66. Konaté) – Gouiri (82. Diaby), Edouard (76. Kolo), Faivre (75. Lihadji)
    Náhradníci: Meslier – Caqueret, Cozza, Diaby, Diallo, Kolo, Konaté, Lihadji, Soumaré

    Švajčiarsko: Racioppi – Sidler, Bamert (C), Zesiger, Muheim (80. Bajrami) – Domgjoni (80. Stojilkovic), Sohm (61. Jankewitz), Toma – Okafor (72. Pušić), Zeqiri, Mambimbi (46. Imeri)
    Náhradníci: Kohn, Saipi – Bajrami, Imeri, Jankewitz, Pušić, Seydoux, Stergiou, Stojilković

    Rozhodca: Meškov – Luněv, Safjan (všichni Rusko)