Holandsko – Bosna 3:1 (kon.) | Taliansko – Poľsko 2:0 (kon.) | Dánsko – Island 2:1 (kon.)
Belgicko – Anglicko 2:0 (kon.)
koniec
Dánsko
2:1 (1:0)
Island
cz Nedeľa 15.11.2020, 20:45 • Parken Stadium (Kodaň) • Liga národov UEFA - Liga A • Skupina 2
Predzápasové kurzy
    90+2. Christian ERIKSEN - 2:1
     
    90+2
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se naprosto zničehonic dostávají zpět do vedení! Také v tomto případě se k rozehrávce pokutového kopu postavil CHRISTIAN ERIKSEN, který tentokráte mířil na levou stranu, zatímco se Rúnarsson vydal k opačné konstrukci.
    85. Vidar KJARTANSSON - 1:1
     
    85
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí si tak dlouho koledovali, až nakonec přeci jenom přišlo vyrovnání Islandu! Na průnikovou nahrávku za domácí obranu si totiž dokázal seběhnout VIDAR KJARTANSSON, proti kterému vyběhl brankář Rönnow. Ten byl ovšem pokořen prudkou a přesnou střelu mezi nohy, což byla jedna z nejvýhodnějších variant pro zakončení! Dánsko tak bude muset přidat na aktivitě.
    12. Christian ERIKSEN - 1:0
     
    12
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli čekat vůbec dlouho! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil CHRISTIAN ERIKSEN, které své zakončení poslal přímo doprostřed branky. Brankář Rúnarsson se naopak vydal k pravé tyči!

    David Suchý

    Góly: 12. Eriksen (pen.), 90+2. Eriksen (pen.) – 85. Kjartansson (A. Skúlason)

    Karty:   66. Wass (DEN) – 11. A. Skúlason (ISL), 89. Sävarsson (ISL), 90+1. Magnússon (ISL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 9:11.
    Dánsko: Schmeichel (46. Rönnow) – Wass, Kjaer (C), Vestergaard (90. Wind), Stryger Larsen – M. Jensen (68. Jönsson), Christensen, Delaney – Eriksen, Braithwaite (77. L. Andersen) – Y. Poulsen.
    Náhradníci: Lössl, Rönnow – Sisto, Dalsgaard, M. Jörgensen, Wind, L. Andersen, Scholz, Jönsson, Damsgaard, Kristensen, Bah.

    Island: Rúnarsson – Sävarsson, Eyjólfsson, Ingason, Magnússon – Sigurdsson (71. Gunnarsson), G. Sigurdsson (C), B. Bjarnason (46. Pálsson), A. Skúlason – A. Gudmundsson (74. Finnbogason), Bödvarsson (71. Kjartansson).
    Náhradníci: Halldórsson, Kristinsson – Árnason, Finnbogason, Gudmundsson, Gunnarsson, Kjartansson, Sigurjónsson, R. Sigurdsson, Pálsson, Thorsteinsson, Hermannsson.

    Rozhodca: Meler – Eyisoy, Uyarcan (všichni Turecko)