Claudia Gadelhaová - Ian Šiaonanová Siao-nanová (kon.) | Giga Čikadze - Jamey Simmons Čikadze (kon.)
Raoni Barcelos - Khalid Taha Barcelos (kon.) | Andrej Arlovskij - Tanner Boser Arlovskij (kon.)
Thiago Santos - Glover Teixeira Teixeira (kon.)
koniec udalosti
Giga Čikadze - Jamey Simmons

Čikadze

cz Nedeľa 08.11.2020, 04:48UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: G. Čikadze (TKO) (04:55:20)
     
    Druhý duel hlavní karty netrval ani celé první kolo, z vítězství se nakonec raduje favorizovaný Giga Čikadze. Ten sice v úvodních vteřinách působil rozpačitým dojmem, jenomže v koncovce čtvrté minuty se mu nejprve povedl tvrdý round kick, který SImmonsovi nechutnal. Ten navíc šel po následném high kicku na zem, kde se Čikadzemu povedlo duel ukončit skrze TKO.
     
    Konec zápasu.
     
    03:51
    Je konec! Giga Čikadze se předvedl výstavním kopem na břicho, následoval kop na hlavu. Po tom druhém šel Jamey Simmons na zem. Prvně jmenovaný se dostal k tvrdému ground and pound, načež sudí předčasně ukončil zápas.
     
    03:13
    Čikadze se pokouší vymanit z objetí, jenomže to se mu stále nedaří. Jamey Simmons přesto nepředvádí nic moc světoborného, soupeře pouze drží.
     
    02:33
    Čikadzemu se nyní povedlo trefit dobrou levačku, jenomže jeho soupeř rychle svázal duel u pletiva, u kterého nějakou tu dobu ještě zůstaneme.
     
    01:48
    Ovšem poté přišel povedený kop přímo na břicho, který Jamey Simmons určitě pocítil. Právě Simmons se pokoušel o rychlý kontr, který nebyl úspěšný.
     
    01:16
    Simmons si dává pozor na případné velké chyby a svého soupeře nepouští do žádného většího tlaku. Čikadze zatím marně hledá recept.
     
    00:47
    Čikadze se navíc pokoušel o kop na hlavu, který byl hodně pomalý. Simmons poté duel dostal k pletivu, kde sledujeme klinč, což by mu mohlo vyhovovat.
     
    00:08
    Čikadze se pokoušel hned v úvodu rozběhnout na svého soupeře, jenomže si tento úmysl nakonec hodně rychle rozmyslel.
     
    Začalo první kolo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:48.

    David Suchý

    Dean