Claudia Gadelhaová - Ian Šiaonanová Siao-nanová (kon.) | Giga Čikadze - Jamey Simmons Čikadze (kon.)
Raoni Barcelos - Khalid Taha Barcelos (kon.) | Andrej Arlovskij - Tanner Boser Arlovskij (kon.)
Thiago Santos - Glover Teixeira Teixeira (kon.)
koniec udalosti
Claudia Gadelhaová - Ian Šiaonanová

Siao-nanová

cz Nedeľa 08.11.2020, 04:14UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: J. Siao-nanová (na body – jednomyslné rozhodnutí) (04:34:45)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který nabídl celkem atraktivní podívanou. První kolo sice hrálo ve prospěch Gadelhaové, které se dařily takedowny, nicméně od druhého kola se jí nepovedl ani jeden, což Jen Siao-nanové stačilo na výhru. Číňanka sice zaspala již zmiňované první kolo, nicméně od toho druhého byla výrazně aktivnější, přesnější a živější, což znamená její celkové dvanácté vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    04:22
    Jen Siao-nanová je i v závěru zápasu o něco aktivnější a mělo by to stačit na výhru. Gadelhaová se ještě pokouší o "zázrak" a snaží se soupeřku překvapit.
     
    04:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    03:12
    Jenomže tam Jen Siao-nanová nemá sebemenší problém, ba naopak se zdá být aktivnější. Nyní je naopak na zádech u pletiva právě Cláudia Gadelhaová.
     
    02:26
    Hodně slušný loket nyní přistál na hlavě Brazilky, která se pokouší působit aktivně, přičemž se jí povedlo duel dostat zpět k pletivu.
     
    01:48
    Další pokus o takedown, který Jen Siao-nanová rychle přečetla a naopak efektivně reagovala pravým kolenem. Gadelhaová se zdá být bez receptu.
     
    01:29
    Jen Siao-nanová se však stále velmi dobře brání, přičemž se dokonce dostala z klinče zpět do postoje. Nyní se nacházím opět ve středu oktagonu.
     
    00:48
    Stále se nacházíme u pletiva, kde je bitva v klinči. Gadelhaová se pokouší dostat duel na zem, jenomže její soupeřka zatím prokazuje výbornou obranu.
     
    00:25
    Sledujeme třetí kolo, zatím je vše otevřené. Ihned v jeho úvodu se Gadelhaová pokoušela duel poslat k pletivu, kde se i nadále držíme.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:13
    Dobrá krátká pravačka od Jen Siao-nanové, která se trefila nadmíru přesně. Již nám běží poslední minuta druhého kola, které by mělo jít na konto Číňanky.
     
    03:50
    Gadelhaová je hodně pomalá, ani nyní jí nevyšla snaha o případný takedown. Její soupeřka rychle uskočila, pochopitelně budeme pokračovat v postoji.
     
    03:20
    Jen Siao-nanová se stále snaží kontrolovat střed klece, což ji vychází.
     
    02:28
    Gadelhaová se pokoušela rychle nastoupit, jenomže ani jednou netrefila. Brazilka si sama celkem dobře naběhla na úder, který určitě musela cítit.
     
    01:48
    Gadelhaová začíná sápat po dechu, zřejmě si vybírá moment v duelu, kdy čerpá síly. Jen Siao-nanová velmi dobře ustupuje, zatím takedown nehrozí.
     
    01:15
    Další přestřelka, po které se Cláudia Gadelhaová pokoušela o další takedown, který si ovšem rychle rozmyslela. Číňanka je nyní výrazně aktivnější.

    David Suchý

    Herzog