Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético Madrid – Cadiz 4:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
4:0 (2:0)
Cadiz CF
Sobota 07.11.2020, 21:00 • Wanda Metropolitano, Madrid • Španielska LaLiga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:22)
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 67 % : 33 %.
    Strely na bránu: 7:3.
    Strely mimo: 5:6.
    Rohy: 2:7.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 10:9.
     
    Atlético s prehľadom doviedlo skvele rozohraný zápas do víťazného konca a dvomi gólmi v druhom polčase ešte vylepšilo svoj náskok z prvého dejstva. Hostí za celý zápas nepustili prakticky k ničomu a keď pridal v úvode druhého polčasu tretí gól Atlética Luis Suárez, tak o víťazovi už vlastne nebolo pochýb. Atlético kontrolovalo dianie na trávniku a v úplnom závere po najkrajšej akcii zápasu strelil svoj druhý gól v dnešnom dueli Félix. Cádiz tak prvýkrát v sezóne prehral zápas vonku a v tabuľke je na priebežnom šiestom mieste. Atlético sa posunulo priebežne do čela súťaže a je jediným tímom španielskej LaLigy, ktorý v tomto ročníku ešte neprehral.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Correovu strelu zablokoval Fali do autu. Po jednom zo súbojov pred šestnástkou ešte zostal ležať na trávniku Lemar, zdá sa však, že bude v poriadku.
     
    90+2
    Zápas sa už len dohráva. Atlético drží loptu na svojej polovici a hostia domácich nechávajú kombinovať bez výrazného presingu.
     
    90+1
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90
    Atlético dalo gól!
    Domáci krásnou akciou v závere zápasu ešte vylepšujú svoje víťazstvo! Torreira nádherným pasom za obranu Cádizu vysunul do nábehu Correu, ktorý oblúčikom ponad dvojicu obrancov hostí posunul loptu na dobiehajúceho JOÃA FÉLIXA. Ten si loptu spracoval na hrudi a pohotovou strelou k pravej tyči prepálil vybiehajúceho brankára Ledesmu.
     
    89
    Domácim sa navyše podarilo hostí vytlačiť dobrým presingom na ich polovicu a po nepresnom nákope Calu na ľavé krídlo napokon loptu získali.
     
    88
    Cádiz sa sympaticky snaží aspoň o čestný gól a naďalej kombinuje na útočnej polovici. Atlético však má dianie na trávniku pod kontrolou a hostí prakticky nepúšťa do nebezpečných streleckých pozícií.
     
    87
    Salvi centrom sprava, takmer z autovej čiary, našiel na prednej tyči Negreda, útočník Cádizu však hlavou usmernil loptu vysoko nad Oblakovu bránu.
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého protihráča sklzom zozadu dostáva Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid).
     
    84
    Correovu tvrdú prízemnú strelu spoza šestnástky k pravej tyči vyrazil brankár Ledesma a Alcalá následne zablokoval dorážku dobiehajúceho Félixa.
     
    83
    Alcalá mizernou rozohrávkou loptu doslova prihral Saúlovi. Ten mu poďakoval a posunul ju na svojich spoluhráčov, ktorí prechádzajú k svojej postupnej kombinácii.
     
    82
    Po prihrávke z pravého krídla strieľal z hranice pokutového územia Negredo, jeho pokus k ľavej tyči však Oblak vyrazil.
     
    81
    Ďalší Lemarov center z rohu nasmeroval hlavou na bránu Giménez, s jeho pokusom si však obrana Cádizu poradila. Hostia následne vyrazili do protiútoku.
     
    80
    Lemarov center doletel na Savića, ktorého hlavičku zablokoval jeden z brániacich hráčov Cádizu. Prihrávku sprava na Félixa potom zrazil na ďalší roh Atlética Cala.
     
    79
    Atlético sa posunulo na útočnú polovicu a Lemar sa napokon pokúsil o sólový prienik na pravom krídle, Cala mu však loptu odkopol na vôbec prvý rohový kop Atlética v zápase.
     
    78
    Salviho center nijak neohrozil Oblakovu bránu. Domáci majú znovu loptu na svojich kopačkách a keďže ich hostia nenapádajú, tak si ju môžu prihrávať na vlastnej polovici.
     
    77
    Savić fauloval v hlavičkovom súboji pred vlastnou šestnástkou Negreda. Priamy kop pre Cádiz z ľavej strany útočnej polovice.
     
    76
    Kondogbia našiel presným nákopom na ľavé krídlo rozbehnutého Félixa, ktorý však bol v momente prihrávky v ofsajdovom postavení.
     
    75
    Dianie na trávniku budí dojem, akoby sa ani jednému z tímov nechcelo príliš hrať. Atlético drží loptu na vlastnej polovici, hostia ho však nijak agresívne nenapádajú.
     
    73
    Correa si nabehol do šestnástky Cádizu za nákopom zo stredu poľa, do streleckej pozície sa ale cez Calu nedostal. Loptu tak posunul dozadu a Savićov nákop skončil v rukaviciach brankára Ledesmu.
     
    72
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Jens Jönsson, prichádza Jon Ander Garrido.
     
    72
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Geoffrey Kondogbia.
     
    71
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Thomas Lemar.
     
    70
    Suárez strieľal z voleja po Félixovom oblúčiku na ľavú stranu šestnástky, loptu však poslal výrazne mimo Ledesmovej brány.
     
    69
    Félix pripravil kolmicou na ľavé krídlo Saúlovi pozíciu na center, jeho nákop bol ale tak presný, že ho musel vyraziť brankár Cádizu Ledesma.
     
    68
    Salviho center odhlavičkoval Savić a aj keď hostia získali odrazenú loptu, tak museli zacúvať do stredu poľa. Negredov pokus o individuálny prienik následne nebol úspešný a hostia o loptu prišli.
     
    67
    Útoky oboch tímov sa teraz pomerne pravidelne striedajú, ani jeden z tímov ale akoby sa dopredu úplne nehnal. Saúl fauloval na pravom krídle Salviho, hostia teda budú môcť ohroziť bránu Atlética zo štandardky.
     
    66
    I tentokrát dokázala obrana Atlética vyriešiť center z rohu. Domácim trval prechod do útoku dlhšie, ako bolo nutné a hostia sa stihli zatiahnuť do obranného postavenia.
     
    65
    Fali sa pokúsil zaskočiť brankára domácich centrom letiacim pod brvno, Oblak si ale dal pozor a jeho pas vyrazil nad svoju bránu.
     
    63
    Obraz hry sa príliš nemení. Domáci naďalej držia loptu na svojich kopačkách a dopredu sa vôbec neponáhľajú.
     
    62
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Héctor Herrera, prichádza Lucas Torreira.
     
    61
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Anthony Lozano, prichádza Alberto Perea.
     
    61
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Augusto Fernández, prichádza Jorge Pombo.
     
    60
    Atlético odpovedá svojím postupným útokom, ktorým sa dostalo na útočnú polovicu. K šestnástke Cádizu sa ale domáci zdanlivo neženú.
     
    59
    Center Álexa Fernándeza odvrátila obrana Atlética za šestnástku k Izquierdovi, ktorého strelu po zemi k tyči chytil pripravený domáci gólman Oblak.
     
    58
    Correa si spracoval pred šestnástkou Cádizu Suárezovu prihrávku a tvrdo vystrelil, lopta sa však po jeho strele zakrútila smerom od Ledesmovej brány.
     
    57
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Félixa v strede poľa Jens Jönsson (Cádiz CF).
     
    56
    Cádiz sa naďalej tlačí dopredu, obrana Atlética ale zablokovala Salviho center sprava a potom i nákop Calu zo stredu poľa.
     
    55
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Marcos Llorente, prichádza Ángel Correa.
     
    54
    Cádiz sa pokúsil o okamžitú odpoveď, pri nábehu na center zľava však zasiahol Giméneza vysokou nohou Negredo, čím ukončil útok svojho tímu.
     
    51
    Atlético dalo gól!
    Domáci vedú už o tri góly! Félix vysunul prihrávkou na ľavú stranu šestnástky za obrancu Cádizu do nábehu LUISA SUÁREZA, ktorý si loptu spracoval a presnou strelou k vzdialenejšej tyči ju poslal do siete. Gól najskôr kvôli signalizovanému ofsajdu Uruguajčana nebol uznaný, VAR ale ofsajd nepotvrdil a Suárezov gól tak platí.
     
    51
    Suárez síce pokračuje v zápase, zjavne má ale nejaký problém, pretože kríva. Loptu majú na kopačkách jeho spoluhráči z obrany, ktorí sa snažia o založenie postupného útoku svojho tímu.
     
    50
    Alcalá pri nábehu na prednú tyč skočil na nohu Suárezovi. Uruguajský útočník zostáva ležať na trávniku, zatiaľ ale ošetrenie nepotrebuje.
     
    49
    Negredo obral o loptu Savića, ktorý si ju chcel spracovať a rozbehol sa smerom k šestnástke Atlética. Domáci obranca sa s ním však vrátil a zablokoval jeho strelu na ďalší roh Cádizu.
     
    48
    Obrana Atlética si ale i tentokrát bez problémov poradila s centrom z rohu a následná strela Lozana skončila výrazne mimo Oblakovej brány.
     
    47
    I druhý polčas začal Cádiz bleskovým útokom. Center striedajúceho Izquierda z ľavej strany odkopol na zadnej tyči na roh Hermoso.
     
    46
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Carlos Akapo, prichádza Pedro Alcalá.
     
    46
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Alfonso Espino, prichádza Jairo Izquierdo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    Atlético ako prvý tím v tejto sezóne španielskej LaLigy strelilo na svojom trávniku góly Cádizu, oba však padli po chybách brankára hostí Ledesmu. Ten najprv nezmyselne vybehol ďaleko z brány na center do šestnástky a po tom, čo mu lopta vypadla, ju hlavou nasmeroval do odkrytej brány Félix. Druhý zásah strelil Llorente, jeho strelu si však gólman hostí zrazil nohou do vlastnej brány. Okrem týchto dvoch momentov sme veľa zaujímavých situácií pred niektorou z brán nevideli, Atlético však má výraznú územnú prevahu a jeho polčasový náskok je plne zaslúžený.

    Štatistiky po 1. zápase:

    Držanie lopty: 71 % : 29 %
    Strely na bránu: 3:0
    Strely mimo: 2:3
    Rohy: 0:3
    Ofsajdy: 2:1
    Fauly: 4:5
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Trippier si nabiehal na pravom krídle za nákopom z vlastnej polovice, pritom ale spadol na trávnik. Zdá sa však, že je v poriadku.
     
    44
    Herrera to už asi nevydržal a predsa len potiahol loptu k šestnástke Cádizu. Jeho spoluhráči sa ale stále neženú dopredu, a tak sa hrací predmet vrátil dozadu na obrancov.
     
    43
    Obrázok hry sa vôbec nemení. Červenobieli si už skoro dve minúty prihrávajú a hostia ich nechávajú na pokoji, keďže sa k ich šestnástke vôbec nepribližujú.
     
    42
    Atlético znovu kombinuje v strede poľa, k šestnástke Cádizu sa ale zatiaľ netlačí.
     
    41
    Center Cádizu z pravej strany odvrátili obrancovia Atlética k Álexovi Fernándezovi, ktorý z prvej zo zhruba 30 metrov od domácej brány vystrelil vysoko nad Oblakovu svätyňu.
     
    40
    A teraz sa už určite nedostane, pretože Atlético po zisku lopty vyrazilo do rýchleho protiútoku. Na jeho konci hľadal Félixa prihrávkou z pravého krídla za obranou Cádizu Trippier, mladý Portugalčan ale loptu nedobehol, a tak ju získal brankár Ledesma.
     
    39
    Cádiz sa snaží o kombináciu na útočnej polovici, do nebezpečných streleckých priestorov sa ale cez disciplinovane hrajúcu obranu Atlética vôbec nedostáva.
     
    38
    Lozano sa rozbehol do otvorenej obrany Atlética na Jönssonovu prihrávku za domácu obranu, Giménez mu ale pri vlastnej šestnástke loptu čistým sklzom vypichol.
     
    37
    Asi minútu si obrancovia Atlética prihrávali loptu na vlastnej polovici, avšak pri prechode stredom poľa o loptu prišli.
     
    36
    Savić nakopol loptu do šestnástky na Suáreza, ktorý z ťažkej pozície zakončoval hlavou. Jeho pokus končí vysoko nad Ledesmovou bránou.
     
    35
    Cádiz získal štandardku z pravej strany útočnej polovice. Nákop do pokutového územia Atlética domáca obrana vyriešila a následný Espinov center za obranu domácich skončil u brankára Jana Oblaka.
     
    34
    Félix hľadal oblúčikom za obranu Cádizu Suáreza, ktorý sa pokúsil o akrobatické zakončenie. Loptu dobre netrafil a potom zostal ležať v šestnástke hostí, hlavný rozhodca ale necháva hru pokračovať ďalej.
     
    33
    Suárez si nabehol za nákopom do šestnástky a nechýbalo veľa, aby sa dostal cez Calu. Ten mu tesne pred vlastným bránkoviskom napokon loptu odkopol.
     
    32
    Llorente krásnou prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul Trippiera, ten ale bol i bez videa v jasnom ofsajde. Saúlov gól na konci tejto akcie tak nemohol platiť.
     
    31
    Atlético sa snaží upokojiť hru a jeho obranná štvorica si prihráva loptu v strede poľa. Hostia ich vôbec nenapádajú.
     
    30
    Jönsson sa pokúsil o strelu zo strednej vzdialenosti, lopta mu ale vôbec nesadla a strelou po zemi ju poslal výrazne mimo Oblakovej brány.
     
    29
    Cádiz prevzal iniciatívu a v posledných minútach sa tlačí omnoho výraznejšie dopredu. Atlético sa zatiahlo do obrany a snaží sa držať svoje obranné postavenie.
     
    28
    Až teraz sa dostali hostia k zakončeniu po rohu. Salviho center letel na hranicu bránkoviska, kde sa k hlavičke pretlačil Fali, jeho zakončenie ale skončilo vysoko nad Oblakovou bránou.
     
    27
    Salviho center na prednú tyč odhlavičkoval Trippier, avšak len do nôh svojho spoluhráča, od ktorých sa lopta odrazila za bránkovú čiaru. Nasledovať bude ďalší roh Cádizu.
     
    26
    Na opačnej strane sa pokúsil o sólový prienik Suárez, jeho sólo ale zastavil Cala. Ten loptu nakopol na opačnú stranu, kde musel Salviho center z krídla zablokovať do autu Hermoso.
     
    25
    Druhý pokus hostí o rozohrávku od druhého inkasovaného gólu už bol úspešnejší. Na Calov nákop zo stredu poľa si nabehol do šestnástky Lozano, ten ale nedokázal vystreliť na bránu a hrací predmet odovzdal domácim obrancom.
     
    24
    Atlético má dianie na trávniku plne pod kontrolou a zdá sa, že v obrane Cádizu vládne poriadny chaos. Obrancovia hostí si neporozumeli s brankárom Ledesmom, tentoraz ale dokázali loptu pred Félixom aspoň odkopnúť do stredu poľa.
     
    22
    Atlético dalo gól!
    Domáci navyšujú svoj náskok už na dvojgólový rozdiel! Trippier hľadal prihrávkou z pravej strany MARCOSA LLORENTEHO, ktorému chcel loptu vypichnúť Álex Fernández. Loptu ale nezasiahol, preto sa k nej Llorente predsa len dostal a strelou k bližšej tyči zaskočil gólmana Ledesmu, ktorý si loptu zrazil pri svojom zákroku nohou do brány. Ani pri tomto góle tak nebude mať brankár hostí čisté svedomie...
     
    21
    Kokeho center tentokrát vyboxoval brankár Ledesma úspešne a gólman Cádizu chytil i center, ktorý nasmeroval k vlastnej bráne hlavou Cala.
     
    20
    Suáreza pri pokuse o narážačku s Félixom podrazil zozadu Fali. Priamy kop pre Atlético Madrid zo zaujímavej pozície, zhruba 30 metrov od Ledesmovej brány.
     
    19
    Až po takmer troch minútach sa dostali hostia k lopte, hneď sa ale ocitli pod tlakom napádajúcich hráčov Atlética a brankár Ledesma musel loptu odkopnúť k domácim obrancom.
     
    18
    Postupný útok Atlética ukončil ale Augusto Fernández, ktorý podrazil Llorenteho. Domáci rozohrali štandardku po zemi do strany a pokračujú v postupnej kombinácii na polovici Cádizu.
     
    18
    Držanie lopty: 63 % : 37 %
     
    17
    Saúl si zle spracoval center z pravej strany, lopta mu ale odskočila len k Hermosovi. Atlético tak môže pokračovať v obliehaní pokutového územia Cádizu.
     
    16
    Po aktívnom úvode tempo hry trochu opadlo. Domáci obrancovia majú teraz loptu na kopačkách, zdanlivo sa ale nikam neženú a loptu si prihrávajú v strede poľa.
     
    15
    Obrancovia Cádizu si poradili s napádajúcimi hráčmi Atlética a dostali sa na útočnú polovicu. Tam narazili na zoradené obranné línie domácich, o ktoré sa ich útok rozbil.
     
    14
    Hostia získali štandardku z pravej strany útočnej polovice, jej rozohrávka sa ale Cádizu vôbec nevydarila. Na ich šťastie odkopli domáci loptu len k obrancom hosťujúceho celku.
     
    13
    Cádiz však tiež rozohral veľmi nepresne a Atlético prakticky okamžite získalo loptu naspäť pod svoju kontrolu. Tentokrát sa Madridčania pomaly posúvajú k šestnástke Cádizu.
     
    12
    Obrancovia Atlética si prihrávali loptu v strede poľa a hľadali priestor na rozohrávku svojho postupného útoku. Pokus domácich o postupný útok však „zabil“ nepresným nákopom na pravé krídlo Herrera.
     
    11
    Álex Fernández nakopol zo štandardky loptu tak, že preletela ponad celú šestnástku až na opačnú stranu do autu.
     
    10
    Salvi sa rozbehol z pravej strany popri bránkovej čiare do šestnástky a tesne pred ňou ho fauloval Hermoso. Priamy kop pre Cádiz.
     
    Cádiz inkasoval svoj vôbec prvý gól v zápasoch vonku v tejto sezóne španielskej LaLigy.
     
    8
    Atlético dalo gól!
    Domáci po hrubej chybe brankára Ledesmu otvárajú skóre! Na Herrerov nákop na ľavú stranu šestnástky vybehol gólman Cádizu, ten ale pritom zrazil svojho obrancu a lopta mu navyše vypadla. Llorente ju preto nacentroval na zadnú tyč, kde ju hlavou usmernil do odkrytej brány hostí JOÃO FÉLIX.
     
    7
    Lozano sa chcel po zisku lopty rozbehnúť dopredu, pošmykol sa však a podrazil Trippiera. Ten zostáva ležať na trávniku.
     
    6
    Až na úvodnú minútu sa hrá výhradne na polovici hostí. Atlético znovu rýchlo získalo loptu a oblieha pokutové územie Cádizu.
     
    5
    Herrera pasom na pravú stranu šestnástky nakopol loptu na rozbehnutého Trippiera, Angličan si však na túto prihrávku nabiehal z ofsajdu.
     
    4
    Llorente sa rozbehol k šestnástke Cádizu, pred ňou mu však lopta odskočila. Po niekoľkých odrazoch od Félixa a Suáreza sa hrací predmet vrátil k Llorentemu, ten už ale zakončil nedokázal a lopta sa dokotúľala do rúk brankára Ledesmu.
     
    3
    Útok Atlética zakončil strelou z ľavej strany Saúl, záložník domáceho tímu ale namieril priamo na pripraveného gólmana Cádizu Ledesmu. Tomu sa potom rozohrávka nevydarila a domáci opäť získali loptu pod svoju kontrolu.
     
    2
    Álex Fernández nacentroval od rohovej zástavky na prednú tyč, s centrom si však obrana Atlética poradila a domáci môžu prvýkrát v zápase zaútočiť.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí okamžite nakopli loptu na útočnú polovicu. Center Salviho zablokoval Hermoso na prvý rohový kop zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Atlético bude hrať vo svojich tradičných červenobielych dresoch, Cádiz v žltých.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – M. Llorente, H. Herrera, Koke (C), Saúl – L. Suárez, Félix.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Á. Correa, Kondogbia, Lemar, Lodi, Felipe, M. Sánchez, R. Sánchez, Šaponjić, Torreira, Valera.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Cala, Fali, Espino – Salvi (C), Augusto Fernández, Jönsson, Álex Fernández – Lozano, Negredo.
    Náhradníci: Gil – Adekanye, Alcalá, Alejo, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Izquierdo, Malbašić, Mauro, Perea, Pombo.

    Rozhodca: Vega – Jiménez, Mateo.
     
    Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa v španielskej LaLige v tomto tisícročí stretli len v jednej sezóne – 2005/2006. Atlético Madrid vtedy doma vyhralo 3:0 a na ihrisku Cádizu sa zrodila remíza 1:1.
     


    Cádiz CF

    Cádiz sa do najvyššej španielskej súťaže vrátil po 14 rokoch a zatiaľ sa mu darí skvele. Po ôsmich kolách je na piatom mieste s rovnakým počtom bodov ako jeho dnešný súper, v porovnaní s ním má však odohrané už o dva zápasy viac. Cádiz má ale skvelú formu, keď posledných päť zápasov neprehral a inkasoval v nich jediný gól. Najväčší paradox vo výsledkoch Cádizu je ale vidieť v tabuľkách zápasov doma a vonku. Kým doma Cádiz nevyhral ešte ani jeden zápas, tak vonku vyhral všetky svoje ligové zápasy a neinkasoval v nich ani jeden gól, a to i vrátane zápasu na ihrisku Realu Madrid (1:0).

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Athletic Bilbao – Cádiz 0:1
    Cádiz – Granada 1:1
    Real Madrid – Cádiz 0:1
    Cádiz – Villarreal 0:0
    Eibar – Cádiz 0:2
     


    Atlético Madrid

    Atlético je zatiaľ jediným tímom španielskej LaLigy, ktorý v novom ligovom ročníku ešte neprehral. Napriek tomu, že kvôli účasti v letnej vyraďovacej fáze Ligy majstrov začalo ligový ročník neskôr a odohralo len šesť zápasov, je na štvrtom mieste tabuľky so 14 bodmi a na prvý Real Sociedad, ktorý odohral o dva zápasy viac, stráca len tri body. Za šesť zápasov Atlético inkasovalo len dva góly, čo je najlepší výsledok v španielskej LaLige, a posledné tri zápasy za sebou vyhralo so skóre 7:1.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Huesca – Atlético Madrid 0:0
    Atlético Madrid – Villarreal 0:0
    Celta Vigo – Atlético Madrid 0:2
    Atlético Madrid – Betis 2:0
    Osasuna – Atlético Madrid 1:3
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Atlético Madrid – Cádiz CF. Stretnutie 9. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 8. Félix, 22. M. Llorente, 51. L. Suárez, 90. Félix

    Karty:   85. Kondogbia (ATM) – 57. Jönsson (CAD)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – M. Llorente (55. Á. Correa), H. Herrera (62. Torreira), Koke (C) (72. Kondogbia), Saúl – L. Suárez (71. Lemar), Félix.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Á. Correa, Kondogbia, Lemar, Lodi, Felipe, M. Sánchez, R. Sánchez, Šaponjić, Torreira, Valera.

    Cadiz CF: Ledesma – Akapo (46. Alcalá), Cala, Fali, Espino (46. Izquierdo) – Salvi (C), Augusto Fernández (61. Pombo), Jönsson (72. Garrido), Álex Fernández – Lozano (61. Perea), Negredo.
    Náhradníci: Gil – Adekanye, Alcalá, Alejo, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Izquierdo, Malbašić, Mauro, Perea, Pombo.

    Rozhodca: Vega – Jiménez, Mateo