Michalovce – Poprad 3:5 (kon.) | Nitra – Košice 5:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:2 (kon.)
Detva – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
HC Košice
Piatok 06.11.2020, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Nitra dala gól!
    Lantoši získal puk v obrannom pásme, doviezol ho na červenú čiaru odkiaľ vyslal bekendový pokus na opustenú bránku. Strela Lantošiho presná nebola, odrazila sa od zadného mantinelu rovno na hokejku ANDREJA KOLLÁRA a ten už nemal problém trafiť odkrytú bránku hostí. Asitencie: Róbert Lantoši.
     
    56:14
    Michalčin poslal k ľadu Slováka a Nitra si zahrá v závere tretiny presilovku.
     
    51:12
    Hrnka hákoval Chovana a hostia si zahrajú presilovku.
     
    46:50
    Holešinský nedovolene poslal k ľadu Chovana a rozhodca mu udelil 2 minúty za hrubosť. Pri súboji sa však nešťastne zranil domáci hráč, ktorému tečie z nosa krv a na trestnú lavicu si miesto neho sadol Žitný.
     
    43:59
    Nitra dala gól!
    Nitra dáva so šťastím štvrtý gól a pripisuje sa na konto ADRIÁNOVI HOLEŠINSKÉMU, ktorý prihrával spoza bránky a puk sa od jedného z hráčov hostí odrazil za chrbát brankára Riečického.
     
    41:14
    Holešinský unikol obrane hostí a v zakončení ho fauloval Deyl a Nitra si zahrá presilovku.
     
    35:47
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Klhúfka za držanie.
     
    35:01
    Nitra bola blízko ku gólu. Škvarek zostal s pukom osamotený pred Riečickým, ktorého si položil na ľad a spoza bránky skúsil zasunúť puk do odkrytej bránky avšak neúspešne. Rovnako sa o to pokúsil z druhej vlny nabiehajúci Minárik ale tomu zablokoval hokejku jeden z obrancov a pri puku sú následne Oceliari.
     
    31:24
    Presilovka Corgoňov sa konči, pretože na trestnú lavicu si sadol Holešinský za nedovolené bránenie v hre.
     
    30:48
    Vhadzuje sa pred brankárom hostí a Nitra si zahrá presilovku.
     
    29:32
    Hostia boli blízko k vyrovnaniu. Spoza bránky dostal prihrávku na os klziska Chovan a zoči voči domácemu brankárovi zvolil prihrávku na pravú stranu na Jenyša, ktorého strela z prvej do odkrytej bránky netrafila svoj cieľ.
     
    26:07
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovku vďaka gólu z hokejky MAREKA TVRDOŇA. Ten dostal puk na pravú stranu po prihrávke od Cardwella a strelou pod brvno prestrelil brankára hostí. Asistencie: Marek Slovák, Jacob Cardwell.
     
    25:10
    Po Nemcovej strele od modrej zvoní za Riečického chrbtom pravá tyčka.
     
    24:21
    Nitra si zahrá prvú presilovku pri vylúčení Belluša za hákovanie.
     
    19:57
    Košice dali gól!
    3 sekundy pred prestávkou hostia vyrovnávajú z hokejky MARTINA POSPÍŠILA, ktorý najskôr spadol za bránkou po súboji s jedným z domácich hráčov a hostia sa dožadovali vylúčenia. Hra pokračovala ďalej a z pravej strany vystrelil Michalčin, puk sa odrazil rovno na hokejku Pospíšila a ten už nemal problém prekonať dezorientovaného brankára Cowleyho. Asistencie: Christián Michalčin.
     
    16:58
    Nitra dala gól!
    Nedáš-dostaneš sa potvrdilo kedy hostia nevyužili prečíslenie a inkasovali z následného protiútoku Corgoňov. Tvrdoň prihral na ľavej strane puk MAREKOVI SLOVÁKOVI, ktorý mal rýchlosť a strelou k ľavej tyčke prekonal brankára hostí. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    11:35
    Nitra dala gól!
    Nitra sa po nápore z predchádzajúcich minút predsa len dočkala vyrovnania z hokejky BRANISLAVA MEZEIA. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    05:36
    Košice si zahrajú prvú presilovku pri vylúčení Vitáloša za podrazenie.
     
    01:41
    Košice dali gól!
    Úvodný gól stretnutia strieľajú Oceliari z hokejky OLIVERA JOKEĽA. Ten dorazil do odkrytej bránky puk po streleEliáša z predbránkového priestoru. Domáci boli nedôrazní pred vlastným brankárom a hostia ich okamžite potrestali. Asistencie: Radek Deyl, Juraj Eliáš.

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 12. Mezei (Hrnka), 17. Slovák (Tvrdoň), 27. Tvrdoň (Slovák, Cardwell), 44. Holešinský, 60. Kollár (Lantoši) – 2. Jokeľ (Eliáš, Deyl), 20. Pospíšil (Michalčin)


    HK Nitra: Cowley (Nagy) – Mezei, Cardwell, Švarný, Vitáloš, Pupák, Nemec, Knižka – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Lantoši – Holešinský, Dauda, Žitný, Pätoprstý, Šiška, Škvarek
    HC Košice: Riečický (Jurčák) – Pavlin, Baránek, Michalčin, Rúžička, Slovák, Deyl, Havrila, Cibák – Vopelka, Chovan, Klhúfek – Belluš, Pospíšil, Jenyš – Milý, Eliáš, Jokeľ – Krasničan, Frič, Džugan

    Rozhodca: Tvrdoň, Fridrich – Valo, Junek

    Diváci: Bez divákov