Česko – Švédsko 3:1 (kon.) | Rusko – Fínsko 6:2 (kon.)
koniec
Rusko
6:2 (3:0, 2:1, 1:1)
Fínsko
Štvrtok 05.11.2020, 17:35 • Hartwall Arena (Helsinki) • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:01 Jegor Afanasjev (RUS) - 6:2
     
    52:01
    Rusko dalo gól!

    Tak predsa len ruská reprezentácia využíva túto presilovú hru a navyšuje svoje vedenie na 6:2! JEGOR AFANASJEV bol na konci úspešnej kombinácie a jeho strela putovala až do siete fínskej bránky.
    Asistencia: Šakir Muchamadullin, Semjon Čisťakov.
    40:46 Jere Sallinen (FIN) - 5:2
     
    40:46
    Fínsko dalo gól!

    Domáca reprezentácie v úvode tretej tretiny dáva svoj druhý gól v tomto zápase! Fínsko úspešne zakombinovalo v útočnom pásme, k puku sa napokon dostal JERE SALLINEN a od modrej čiary umiestnil svoju strelu do horného rohu brány – 5:2!
    Asistencia: Valtteri Kemiläinen.
    38:20 Jegor Činachov (RUS) - 5:1
     
    38:20
    Rusko dalo gól!

    Krátko pred koncom druhej tretiny Rusko opäť navyšuje svoje vedenie! Fínsko síce útočilo, ale stratilo puk v strednom pásme a do úniku na bránku súpera sa dostal JEGOR ČINACHOV, ktorý svoj nájazd premenil na gól – 5:1! Činachov bol faulovaný, keby šancu nepremenil Fíni by išli do oslabenia.
    Asistencia: Ilja Safonov, Maxim Grošev.
    35:47 Daniil Čajka (RUS) - 4:1
     
    35:47
    Rusko dalo gól!

    Rusi využívajú presilovku o jedného hráča a vracajú sa späť do vedenia o tri góly! Na konci úspešnej kombinácie stál DANIIL ČAJKA a od modrej čiary prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 4:1!
    Asistencia: Jegor Afanasjev.
    22:03 Elmeri Eronen (FIN) - 3:1
     
    22:03
    Fínsko dalo gól!

    Domáca reprezentácia dáva svoj prvý gól v tomto zápase! Výbornú vstup Fínska do druhej tretine, z aktívnej hry vyťažili domáci gól na 1:3, keď sa k puku dostal po peknej kombinácií ELMERI ERONEN a jeho presná strela skončila až za brankárom Askarovom!
    Asistencia: Jukka Peltola
    16:53 Ilja Safonov (RUS) - 3:0
     
    16:53
    Rusko dalo gól!

    Demolácia Fínska v prvej tretine pokračuje ďalej! Rusko znova rýchlo prešlo do útočného pásma, Podkozlin našiel presnou prihrávkou na druhej strane voľného ILJU SAFONOVA a ten v tesnej blízkosti pred Setänenom nezaváhal – 3:0!
    Asistencia: Vasilij Podkolzin, Jehor Afanasjev.
     
    11:21
    Rusko dalo gól!

    Ruská reprezentácia pridáva svoj druhý gól v tomto zápase a to celkom zaslúžene! Fínsko znova nezvládlo ubrániť súperovho hráča, MARAT CHUSNUTDINOV sa natlačil pred ruskú bránku a po jeho bekhendovom blafáku puk končí v sieti, zrejme si ho tam neštastne zrazil niekto z Fínov – 2:0!
    Asistencia: Daniil Čajka.
    11:21 Marat Chusnutdinov (RUS) - 2:0
    01:42 Rodion Amirov (RUS) - 1:0
     
    01:42
    Rusko dalo gól!

    Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia, čakali sme na neho necelé dve minúty! Rusko bolo po úvodnom buly veľmi aktívne a vyťažilo z tohto gól, keď sa k puku dostal RODION AMIROV a krásnou strelou švihom poslal puk pod brvno Setänenovej brány – 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 2. Amirov, 12. Chusnutdinov (Čajka), 17. Safonov (Podkolzin, Afanasjev), 36. Čajka (Afanasjev), 39. Činachov, 53. Afanasjev – 23. Eronen (J. Peltola), 41. Sallinen (Kemiläinen)


    Rusko: Askarov (Achťamov) – Čajka, Sedov, Muchamadullin (A), Čisťakov, Kirsanov, Šechovcov, Byčkov – Afanasjev, Chusnutdinov, Podkolzin (C) – Grošev, Safonov, Činachov (A) – Gricjuk, Baškirov, Amirov – Spiridonov, Bardakov, Alaljkin.
    Fínsko: Setänen (Rajaniemi) – Parikka, Saarijärvi, Lappalainen, Kemiläinen (A), Seppälä, Rindell, Lintuniemi, Eronen – Innala, Koivistoinen, Saarela – Sallinen (C), Tiivola, Turkulainen – Björkqvist, Björninen, Oksanen – J. Peltola (A), Siikonen, Karvinen – Nurmi.

    Rozhodca: Suominen, Kaukokari – Jusi, Hägerström (všetci Fínsko)