Sheffield Utd. – Manchester City 0:1 (kon.) | Burnley – Chelsea 0:3 (kon.) | Liverpool – West Ham 2:1 (kon.)
koniec
Sheffield United
0:1 (0:1)
Manchester City
Sobota 31.10.2020, 13:30 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Ilkay Gündoğan.
     
    82
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Ferrán Torres, prichádza Philip Foden.
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Max Lowe, prichádza David McGoldrick.
     
    74
    Raheem Sterling vošiel do malého vápna a aj keď mal vedľa seba dvoch obrancov a bol z veľkého uhlu, tak to nastrelil do Bashama, aby bola lopta zrazená do bránky. Aaron Ramsdale si na to dal veľký pozor.
    71.
     
    71
    John Lundstram sa dostal k lopte a okamžite ju posunul za obranu City. Razom išiel Rhian Brewster sám na Edersona. Pokus o lob Brazílčan fantasticky vystihol.
    70.
     
    70
    Sander Berge sa nádherne dostal na pravom krídle cez dvojicu protihráčov. Vošiel do šestnástky, okolo De Bruyneho prihral na hranicu vápna a John Lundstram z výbornej pozície tesne minul brvno bránky Edersona.
     
    66
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Ethan Ampadu, prichádza Oliver Norwood.
     
    58
    Riyad Mahrez dostal šancu zakončiť priamy kop. Ľavačkou pálil okolo múru tesne nad trávnikom k vzdialenejšej žrdi, Aaron Ramsdale vytiahol výborný zákrok.
     
    56
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Ben Osborn, prichádza John Lundstram.
     
    55
    Kyle Walker sa sprava krásne dostal do šestnástky, centrom pod seba neobjavil spoluhráčov. Lopta sa ešte odrazila, Kevin De Bruyne mal dobrú pozíciu, tesne minul vzdialenejšiu žrď.
     
    42
    João Cancelo sa na ľavom krídle uvoľnil, poslal výborný center na zadnú stranu malého vápna. Dobrú šancu mal Ferrán Torres, zakončil do Egana.
    34.
     
    34
    Skúsil to Kevin De Bruyne. Pálil po trávniku a trafil to presne popod múr, lenže Aaron Ramsdale bol pripravený. Lopta prakticky smerovala priamo na neho.
    28. Kyle Walker (MAC) - 0:1
     
    28
    Manchester City dal gól!
    KYLE WALKER strieľa gól proti svojmu materskému klubu, takže sa neteší. Krajný obranca hostí dostal priestor pred šestnástkou a trafil to presne po trávniku k vzdialenejšej žrdi. Aaron Ramsdale nedočiahol.
     
    24
    Ferrán Torres si nabehol do päťky, po centri Sterlinga sa natlačil cez Loweho do zakončenia. V obrovskej príležitosti na čiare loptu zastavil Aaron Ramsdale.
     
    19
    Rodri sa pokúsil prekvapiť gólmana domáceho celku a takmer mu to aj vyšlo. Španiel pálil z diaľky do stredu bránky, Aaron Ramsdale loptu iba vyrazil na roh.
     
    13
    Kevin De Bruyne vymyslel dobrú kolmicu, Raheem Sterling si na ňu zbehol k bránkovej čiare a prihrával pod seba, John Egan loptu zrazil na roh. Center zakončil na hranici päťky len tesne vedľa Aymeric Laporte.
     
    8
    João Cancelo vyslal výborný center pred päťku, odkiaľ cez obrancu hlavičkoval Ferrán Torres a Aaron Ramsdale musel vytiahnuť výborný reflexívny zákrok.

    Matej Kubove

    Góly: 28. Walker


    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Egan (C), E. Stevens – Baldock, S. Berge, Ampadu (66. Norwood), Osborn (56. Lundstram), Lowe (82. McGoldrick) – Brewster, McBurnie.
    Náhradníci: Verrips – Burke, Lundstram, Norwood, McGoldrick, Robinson, Sharp.

    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – B. Silva, Rodri, De Bruyne (C) – Mahrez (85. Gündoğan), F. Torres (82. Foden), Sterling.
    Náhradníci: Carson – Aké, Foden, García, Stones, Gündoğan, Zinčenko.