Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 3:4 (kon.) | Novgorod – Jekaterinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Dinamo Minsk – Jaroslavľ 0:1 (kon.)
Kazaň – Barys 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 3:4 (0:3 po s.n.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (1:1, 2:3, 0:0)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Piatok 16.10.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Metellurgem Magnitogorsk a Neftěchimikem Nižněkamsk. Duel začíná v 16 hodin.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Neftěchimik Nižněkamsk zatím neprožívá zrovna povedený úvod nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Ve třinácti zápasech získal jen deset bodů a patří mu desátá pozice Východní konference. Na osmý Novosibirsk už ztrácí tři body. V posledním duelu ale dokázal porazit Kazaň. Před tímto souboje ale padl doma výsledkem 1:4 právě s Magnitogorskem a s Ufou. Nejproduktivnějším hráčem je Pavel Porjadin, který má na kontě devět kanadských bodů.
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Metallurg Magnitogorsk je na tom mnohem lépe. Po šestnácti duelech má na svém kontě dvacet čtyři bodů a patří mu čtvrtá pozice Východní konference. Na Kazaň před sebou ztrácí jen bod a navíc má o jeden odehraný zápas méně. Metallurg se navíc veze na vítězné vlně. Domácí celek zvládl posledních pět zápasů. V posledním z nich doma přehrál 3:0 Omsk. Nejproduktivnějším hráčem je s dvanácti body Sergej Plotnikov.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali před jedenácti dny. Metallurg zvítězil na ledě soupeře 4:1.
     
    Češi a Slováci

    Libor Hudáček (NIZ) – 8 zápasů, 1 gól, 4 asistence
    Andrej Nestrašil (MET) – 16 zápasů, 6 gólů, 4 asistence
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Nosov) – Pašnin, Minulin, Dronov, Martynov, J. Jakovlev (A), Zemčonok, Sjomin, N. Chlystov – Karpov, S. Plotnikov (A), Košelev – Pesonen, Švyrjov, Čibisov – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Beck – J. Platonov, Jurov, Varjagan.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev (A), Rantakari, A. Osipov, Volgin, Loginov (A), Puzanov, Semjonov – Chajrullin, Kučerjavenko (C), Porjadin – Šiksatdarov, L. Hudáček, Bikmullin – Bjakin, Galuzin, A. Kosticyn – Bucajev, Chafizov, Grošev – Golubovič..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Hosté obléknou bílé dresy, zatímco Metallurg bude hrát v modrém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Magnitogorsk se ihned vydal do útoku, ale nikdo v modrém nezakončil.
     
    00:35
    Michail Bjakin poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, kam spěchal Ildar Šiksatdarov, jenže tomu se vůbec nepovedlo zpracování.
     
    01:10
    Hosté přestáli výpad Andreje Nestrašila, který přišel o kotouč v rohu útočného pásma. Nižněkamsk se tak může vydat dopředu.
     
    01:38
    Sergej Mozjakin projel po levém křídle do útočného pásma, tlačil se před branku, nicméně nedokázal zakončit. Domácí ale pokračují aktivně.
     
    02:25
    Edgar Varjagan si dal pozor na nahození do obranného pásma, získal volný kotouč a rozehrál na pravou stranu. Zatím se čeká na první přerušení.
     
    03:05
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde po rychlé kombinaci zakončoval Sjomin. Jeho dělovka příklepem skončila na brusli prvního obránce.
     
    03:52
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra. Domácí brankář Košečkin si dal pozor na střelu z pravé strany a schoval kotouč do lapačky.
     
    04:15
    Harri Pesonen dojel odražený kotouč, krásně se otočil kolem soupeře, jenže jeho rozehrávka byla hodně pomalá.
     
    04:48
    Michail Pašnin si dal pozor v souboji v rohu obranného pásma, kde přitlačil soupeře k mantinelu. Domácí mohou rozjet další akci.
     
    05:15
    Grigorij Dronov zachytil nepovedenou rozehrávku Nižněkamsku, vyvezl puk na modrou čáru, nicméně jeho nahození nenadělalo brankáři problémy.
     
    05:28
    Košečkin vytáhl parádní zákrok! Timur Chafizov dostal přihrávku před poloodkrytou klec a pohotovou střelou poslal puk do lapačky brankáře!
     
    06:00
    Domácí celek se dostal do rychlého protiútoku, který táhl Nestrašil, jenže jeho nahození skončilo u obránce v bílém dresu soupeře.
     
    06:41
    Vladislav Sjomin střílel od modré čáry, jenže jeho pokus zápěstím byl hodně pomalý a trefil prvního hráče v dresu soupeře. Hraje se s minimem přerušení.
     
    07:24
    Vladimir Galuzin se prosmýkl do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, ale brankář Košečkin jeho ránu schoval v lapačce.
     
    07:32
    Další zákrok domácího brankáře. Galuzin střílel příklepem od modré čáry, ale brankář Magnitogorsku jeho ránu udržel mezi betony.
     
    08:10
    Grigorij Dronov poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Varjagan, jenže jeho průnik zastavil hned první hráč v bílém dresu.
     
    08:27
    Také hostující brankář musel po delší době zasahovat. Danila Jurov jej prověřil střelou zápěstím, ale Ivannikov si vychutnal zákrok lapačkou.
     
    09:20
    Alexandr Loginov se dostal k volnému puku, dostal se do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila daleko od branky Metallurgu.
     
    10:05
    Igor Švyrjov střílel od modré čáry, ale jeho ránu hostující brankář bez problémů vyrazil k mantinelu. Zatím čekáme na velké šance.
     
    10:35
    Sergej Plotnikov získal volný puk v rohu útočného pásma, vybruslil si k modré čáře, jenže jeho následné zakončení schoval brankář do lapačky.
     
    11:12
    Jegor Jakovlev poslal přihrávku na levé křídlo, kde byl Sergej Plotnikov, jenže jeho průnik skončil u dobře postaveného obránce v bílém dresu.
     
    11:45
    Alexandr Osipov si dal pozor na rozjetého Taylora Becka, kterého odstavil od kotouče a uklidnil rozehrávku z pohledu hostů.
     
    13:00
    Rafael Bikmullin projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, nicméně jeho rána zápěstím nebyla přesná.
     
    13:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ještě během první třetiny dostává do vedení! Po výměně rychlých přihrávek v útočném pásmu dostal dobrou přihrávku MICHAIL BJAKIN a prudkou střelou dostal puk do sítě! Asistence: Vladimir Galuzin.
    13:15 Michail BJAKIN - 0:1
     
    14:10
    Jegor Jakovlev střílel od modré čáry, jenže jeho rána skončila vedle vzdálenější tyčky. Hosté vybojovali odražený puk.
     
    14:38
    Domácí celek si zahraje přesilovku! Dvě minuty za hákování dostává Michail Bjakin.
     
    14:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek využívá přesilovou hru! SEMJON KOŠELEV dostal přihrávku před branku, přehodil si puk na bekhend a zavěsil pod břevno! Asistence: Sergej Plotnikov, Andrej Čibisov.
    14:51 Semjon KOŠELEV - 1:1
     
    15:28
    Hosté napadali rozehrávku soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal ke kotouči. Hokejisté Metallurgu nyní kralují dění na ledě.
     
    16:04
    Jakovlev si dal pozor na nahození do obranného pásma, získal volný kotouč a rozehrál na pravou stranu. Jeho pobídka ale nebyla přesná.
     
    16:38
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, jenže jeho ránu schoval brankář Nižněkamsku do lapačky.
     
    17:20
    Edgar Varjagan poslal nahození od modré čáry na branku soupeře, jenže jeho pokus nebyl nebezpečný. Obránce srazil puk k mantinelu.
     
    17:49
    Maxim Karpov poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo, jenže nikdo z hráčů Metallurgu se nedostal do zakončení.
     
    18:15
    Nižněkamsk se po delší době usadil v útočném pásmu, jenže akce hráčů v bílém skončila nepřesným zakončením.
     
    18:38
    Semjon Košelev projel s pukem do útočného pásma, nahodil si puk na bekhend, jenže jeho zakončení prolétlo těsně nad břevnem.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:30
    Domácí brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a ukryl puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej! Hostující celek se dostal do vedení ve 14. minutě, kdy se prosadil Bjakin! O minutu později ale dokázal po přesné přihrávce před branku srovnat Košelev. Do kabin se tak odchází za stavu 1:1.
     
    Střely na branku: 8 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 16:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Metallurg se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v modrém nezakončil.
     
    20:38
    Edgar Varjagan dostal přihrávku do útočného pásma, navedl si puk na forhend, ale zápěstím trefil prvního obránce v bílém dresu.
     
    21:15
    Alexandr Bryncev doslova zalehl jednoho ze soupeřů a může být rád, že nedostal dvouminutový trest.
     
    22:08
    Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před brankou Neftěchimiku.
     
    22:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek si bere zpět své ztracené vedení! Po rychlém protiútoku dostal přihrávku před branku ILDAR ŠIKSATDAROV a bez problémů zakončil! Asistence: Libor Hudáček, Rafael Bikmullin.
    22:24 Ildar ŠIKSATDAROV - 1:2
     
    23:10
    Grigorij Dronov dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma, nicméně jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    23:38
    Timur Chafizov neustál souboj u mantinelu, přihrál Bjakinovi, který ihned zakončil, ale jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky.
     
    24:20
    Andrej Nestrašil se dostal k volnému puku na pravé straně útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho rána prolétla kolem pravé tyče.
     
    24:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující Nižněkamsk odskakuje na rozdíl dvou branek! Po rychlé akci v útočném pásmu dostal kotouč MARAT CHAJRULLIN a střelou pod břevno navýšil hostující vedení! Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Pavel Porjadin.
    24:43 Marat CHAJRULLIN - 1:3
     
    25:25
    Edgar Varjagan poslal přihrávku na modrou čáru, kde byl Arťom Zemčonok, jenže jeho průnik zastavil hned první obránce.
     
    26:45
    Pavel Porjadin dostal přihrávku na levou stranu, odkud zakončil forhendem, jenže jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    27:30
    Alexandr Bryncev projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, nicméně jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.
     
    27:51
    Otso Rantakari poslal přihrávku na levou stranu, kde se pohyboval Michail Bjakin, který se dostal do útočného pásma, jenže nevypálil.
     
    28:05
    Marat Chajrullin dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky.
     
    28:39
    Maxim Grošev se na levé straně dostal k volnému kotouči, který poslal na modrou čáru, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát nevypálil.
     
    29:10
    Andrej Nestrašil skvěle napadal rozehrávku hostujícího celku, jenže obránci Nižněkamsku dokázali rozehrát na pravou stranu.
     
    29:28
    Mozjakin se dostal do útočného pásma a dostal se do zakončení příklepem. Jeho dělovku však ukryl brankář do připravené lapačky.
     
    29:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Parádní výkon hostujícího celku nadále pokračuje! Domácí brankář nedokázal zkrotit nahození ze středního pásma. K odraženému puku se díky důrazu dostal MICHAIL BJAKIN a přidal svou druhou branku!
    29:38 Michail BJAKIN - 1:4
     
    30:25
    Metallurg si zahraje přesilovku. Volgin dostává dvě minuty za hákování.
     
    30:50
    Hosté získali volný kotouč a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Hokejisté v modrém zatím pracují skvěle.
     
    31:20
    Andrej Nestrašil se probil do útočného pásma, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky. Hráči Metallurgu hrají opravdu důrazně.
     
    31:41
    Jegor Jakovlev střílel od modré čáry, jenže jeho dělovku zablokoval obětavým pádem obránce v bílém dresu. Metallurgu se v přesilovce nedaří.
     
    31:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek opět snižuje! Metallurg dokázal využit přesilovou hru a snižuje na rozdíl dvou branek! Po přihrávce na levý kruh zakončil pod břevno SEMJON KOŠELEV! Asistence: Sergej Plotnikov, Andrej Čibisov.
    31:53 Semjon KOŠELEV - 2:4
     
    33:06
    Alexandr Kučerjavenko projel do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo vedle vzdálenější tyčky. Ve druhé části ale sledujeme parádní hokej.
     
    33:35
    Alexandr Kučerjavenko se znovu dostal mezi kruhy, nicméně jeho rána prolétla kolem branky a pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    34:20
    Alexandr Loginov získal volný puk v útočném pásmu a zakončil forhendem. Jeho dělovka skončila vedle branky.
     
    35:10
    Igor Švyrjov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho rána skončila na hrudi pozorného brankáře. Odražený puk odehráli zadáci do bezpečí.
     
    36:06
    Alexej Puzanov poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Bjakin, který se dostal do útočného pásma, ale jeho rána prolétla kolem branky.
     
    36:32
    Jegor Martynov střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky. Dobře postavený brankář nechal kotouč prosvištět k mantinelu.
     
    37:10
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si puk na forhend, jenže jeho pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    37:13
    Metallurg si zahraje další přesilovku. Chajrullin dostává dvě minuty za hákování.
     
    38:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá i třetí přesilovou hru a opět snižuje na rozdíl jediné branky! Příliš mnoho prostoru dostal TAYLOR BECK, který střelou zápěstím vymetl horní roh branky! Asistence: Sergej Mozjakin, Jegor Jakovlev.
    38:14 Taylor BECK - 3:4
     
    38:50
    Metallurg je v závěru první části hodně aktivní, jenže se nedostává do zakončení. Hráči v modrém ale stupňují svůj tlak.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:32
    Vladimir Galuzin bekhendem přihrál před branku domácího celku, jenže tam neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Ve druhé části jsme sledovali parádní hokej! V jejím úvodu se hosté dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Šiksatdarova a Chajrullina! Čtvrtou branku Nižněkamsku navíc přidal také Bjakin! Metallurg ale v závěru třetiny zabral v přesilových hrách, kdy se prosadil Košelev a Beck. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:4.
     
    Střely na branku: 17 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 17:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Plotnikov uspěl na vhazování a domácí celek se ihned vydal do útoku. Přihrávka na levou stranu však skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    40:29
    Michail Pašnin střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky. K odraženému puku se dostal obránce, který puk vyhodil vysokým obloučkem.
     
    41:00
    Pašnin znovu dostal přihrávku do střelecké pozice, ale jeho další zakončení dokázal brankář vyrazit špičkou hokejky mimo tři tyče.
     
    41:29
    Danila Jurov si sjel na přihrávku do středního pásma a nahodil puk do pásma útočného. Jeho rána ale prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    42:05
    Andrej Nestrašil se probil přes modrou čáru, jenže střelou zápěstím trefil jen prvního soupeře v bílém dresu Neftěchimiku Nižněkamsk.
     
    42:31
    Jegor Jakovlev se z pozice obránce zjevil až před brankou hostujícího mužstva, jenže jeho zakončení forhendem skončilo vedle levé tyčky.
     
    43:05
    Michail Bjakin se po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže jeho postup skončil na těle prvního obránce, který puk odehrál do bezpečí.
     
    43:28
    Sergej Plotnikov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, přihrál na modrou čáru, jenže Jegor Jakovlev svou střelou netrefil branku.
     
    44:10
    Ve třetí části se zatím hraje prakticky bez přerušení. Domácí se tlačí do útoku, ale obrana Nižněkamsku si dala dobrý pozor.
     
    44:31
    Andrej Čibisov se dostal do útočného pásma, dal si pozor na napadajícího soupeře, jenže jeho zakončení od mantinelu prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    45:07
    Alexandr Loginov získal volný kotouč v útočném pásmu, krásně si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na betonu brankáře.
     
    45:24
    Sergej Plotnikov se dostal s pukem na hokejce do střelecké pozice, nicméně jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    46:05
    Marat Chajrullin se dostal do útočného pásma, kde si krásně přehodil kotouč na forhend, ale jeho pokus zápěstím zablokoval vracející se zadák.
     
    46:38
    Beck se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže puk mu utekl k obráncům, kteří jej po kombinaci odrazem o mantinel vyhodili za modrou čáru.
     
    47:35
    Harri Pesonen se hnal za přihrávkou do útočného pásma, jenže proti přesile hráčů v bílém neměl prostor, aby se dokázal prosadit.
     
    48:10
    Grigorij Dronov dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    48:29
    Vladislav Sjomin se uvolnil na levém křídle, odkud se natlačil až před branku, jenže jeho akce skončila nepovedeným pokusem o blafák.
     
    49:10
    Alexej Puzanov střílel z ostrého úhlu, ale domácí brankář Košečkin si pohlídal mezírku u levé tyče a nepustil kotouč za svá záda.
     
    49:38
    Harri Pesonen se prosmýkl do útočného pásma, nicméně musel pálit z ostrého úhlu a jeho pokus trefil jen masku hostujícího brankáře. Metallurg se o vyrovnání zatím snaží marně.
     
    50:05
    Pavel Porjadin dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde kotouč udržel několik vteřin, ale důrazný Arťom Zemčonok jej poté odstavil.
     
    50:39
    Andrej Čibisov střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho pokus se vůbec nedostal na branku. Obětavý obránce v bílém pomalou střelu zastavil.
     
    51:03
    Hosté se ze sílícího tlaku Magnitogorsku vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Nikdo v bílém za pukem nespěchal.
     
    51:29
    Sergej Plotnikov získal volný puk na pravé straně hrací plochy, jenže jeho nahození bekhendem skončilo v lapačce připraveného brankáře.
     
    52:00
    Domácímu celku už moc času na vyrovnání nezbývá. Jakovlev dojel volný puk a počkal za vlastní brankou na dostřídání zbytku spoluhráčů.
     
    52:26
    Jegor Jakovlev poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho zakončení nebylo dostatečně důrazné.
     
    53:07
    Harri Pesonen si sjel na přihrávku do jízdy, natlačil se před brankáře, ale Jevgenij Ivannikov jeho bekhendový blafák skvěle zneškodnil!
     
    53:38
    Andrej Kosticyn dostal přihrávku do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo na boční síťce. Nikdo v bílém se pak k puku nedostal.
     
    54:10
    Semjon Košelev dostal přihrávku na levou stranu, protlačil se do útočného pásma, jenže ani jeho pokus tentokrát nebyl nebezpečný.
     
    54:35
    Maxim Karpov dostal prostor na pravé straně útočného pásma, kde měl moře času na zakončení. Při pokusu o ránu příklepem však zlomil hůl.
     
    55:10
    Igor Švyrjov dojel vlastní nahození do útočného pásma, jenže jeho zadovka skončila u prvního obránce v bílém dresu.
     
    55:36
    Alexandr Kučerjavenko vyhodil puk bekhendem na modrou čáru, jenže nikdo v bílém za vyhozením nespěchal. Hráči hostů raději spěchali střídat.
     
    56:05
    Taylor Beck se z levého křídla protlačil do prostoru před brankou, kde se pokusil o ránu pod břevno, jenže brankář jej vychytal!
     
    56:30
    Pavel Porjadin skvěle napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Hráči Nižněkamsku nedávají domácím prostor pro kombinaci.
     
    57:10
    Michail Pašnin střílel od modré čáry, nicméně obětavý obránce jeho ránu přizvedl nad branku hostujícího mužstva. Metallurg však drží pásmo.
     
    57:31
    Alexandr Loginov se s pukem na hokejce probil do útočného pásma, kde byl sám proti trojici obránců, která jej nenechala zakončit.
     
    58:00
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    58:10
    Domácí brankář zůstává na střídačce a Magnitogorsk zkouší vyrovnat v šesti!
     
    59:10
    Domácí se nepřesnou kombinací sami vyhnali do středního pásma. Aktivní Beck ale rychle zavezl kotouč zpátky. Nižněkamsk však brání na jedničku.
     
    59:35
    Střela z pravé strany přiletěla před branku, kde nebyl nikdo v dresu domácího celku. Hosté následně dostali puk za modrou čáru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Neftěchimik Nižněkamsk nakonec zvládl duel na ledě Magnitogorsku a vítězí 4:3. Domácí tak po pěti duelech poznali hořkost porážky! Ve třetí třetině měl domácí celek sice enormní tlak, jenže střelci Metallurgu nemířili přesně. Hosté naopak hráli na hranici sebeobětování a díky pádům do střel už znovu neinkasovali.
     
    Střely na branku: 34 – 22
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:25
    Libor Hudáček (NIZ) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 19:53
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2387 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:11:08)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 15. Košelev (S. Plotnikov, Čibisov), 32. Košelev (S. Plotnikov, Čibisov), 39. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev) – 14. Bjakin (Galuzin), 23. Šiksatdarov (L. Hudáček, Bikmullin), 25. Chajrullin (Kučeriavenko, Poriadin), 30. Bjakin


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Nosov) – Pašnin, Minulin, Dronov, Martynov, J. Jakovlev (A), Zemčonok, Sjomin, N. Chlystov – Karpov, S. Plotnikov (A), Košelev – Pesonen, Švyrjov, Čibisov – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Beck – J. Platonov, Jurov, Varjagan.
    Neftechimik Nižnekamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev (A), Rantakari, Osipov, Volgin, Loginov (A), Puzanov, Semjonov – Chajrullin, Kučeriavenko (C), Poriadin – Šiksatdarov, L. Hudáček, Bikmullin – Bjakin, Galuzin, A. Kosticyn – Bucajev, Chafizov, Grošev – Golubovič.

    Rozhodca: Akuzovskij, Gamalej – Ivanov, Stroganov

    Diváci: 2387