NHL - Zahájenie voľných prestupov (kon.)
koniec udalosti
NHL - Zahájenie voľných prestupov

cz Piatok 09.10.2020, 18:00Hokej
     
    22:17
    To už je z mé strany pro dnešek vše. Zdaleka ale nekončíme, protože na trhu stále zůstávají jména jako třeba Alex Pietrangelo nebo Torey Krug! Od zítřejšího rána budeme pokračovat. (22:18:55)
     
    21:55
    Washington posiluje zadní řady o Justina Schultze, ofenzivně laděný obránce podepsal v hlavním městě USA smlouvu na dva roky na 8 milionů dolarů!
     
    21:34
    Alex Petrovic v posledních letech trochu sešel z očí fanoušků NHL. Po konci na Floridě chvilku paběrkoval v Edmontonu a nakonec se propadl do AHL. Po roce na farmě Bostonu dostane Petrovic další šanci zabojovat o NHL, zkušený zadák podepsal roční dvoucestnou smlouvu (700 tisíc / 300 tisíc dolarů) s Calgary.
     
    21:27
    Predators mají další posilu do obrany. Z Edmontonu přichází Matt Benning, který podepsal smlouvu na dva roky za dva miliony dolarů.
     
    21:16
    Minnesora podepsala útočníka Josepha Cramarosse a obránce Dakotu Mernise, oba mají smlouvu na rok.
     
    21:12
    Kevin Shattenkirk po zisku Stanley Cupu mění adresu! Od příští sezony bude oblékat barvy Anaheimu, za tři roky u Kačerů si vydělá 11,7 milionů dolarů.
     
    21:07
    Jack Johnson bude mít po nepovedeném angažmá v Pittsburghu možnost vzkřísit svou uvadající kariéru na Manhattanu. Rangers podepsali Johnsona na rok, vydělá si rovný milion dolarů.
     
    21:00
    Nashville získává posilu do obrany. Z Ottawy totiž přichází Mark Borowiecki, který poprvé mění svou adresu v NHL. Smlouva na dva roky za 4 miliony dolarů.
     
    20:56
    Z Calgary se stěhuje Mark Jankowski, který také dostal jednoroční smlouvu u Tučňáků. Stejně jako Evan Rodrigues si vydělá 700 tisíc dolarů.
     
    20:42
    Tyler Ennis o rok prodlužuje smlouva s Olejáři, do Edmontonu zamířil v průběhu loňské sezony z Ottawy.
     
    20:26
    Svou první posilu má také Pittsburgh. Evan Rodrigues podepsal na rok za 700 tisíc dolarů.
     
    20:19
    Tyler Pitlick v dresu Philadelphie úplně nezářil, proto se hned po roce stěhuje do Arizony, kde podepsal na dva roky za 3,5 milionů dolarů.

    Lukáš Mihal