Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Piatok 02.10.2020, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:12 Chris WIDEMAN - 4:2
     
    48:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu využitá přesilová hra Torpeda! Nižnij Novgorod totiž pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, načež Žafjarov hezkou nahrávkou našel v mezikruží obránce CHRISE WIDEMANA, který šikovně nastavil hokejku tak, aby dokonale zaskočil Krasotkina.
    Asistence: Damir Žafjarov.
    38:36 Jaroslav CHABAROV - 4:1
     
    38:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry se domácí celek prosazuje již počtvrté, a znovu u toho byla třetí formace! Po souboji i zadního hrazení měl za pravým kruhem napřaženo JAROSLAV CHABAROV, který nepříliš dobře umístěnou střelou překonal brankáře Serebrjakova, jenž toho zřejmě moc neviděl.
    Asistence: Alexandr Torčeňuk, Ilja Chochlov.
    30:25 Danil ROMANCEV - 3:1
     
    30:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází třetí přesný zářez domácích! Milovzorov adresoval velice přesnou nahrávku do jízdy na DANILA ROMANCEVA, který se dostal do samostatného úniku na brankáře Serebrjakova, kterého překonal kličkou do forhendu. Nižnij Novgorod to bude mít v tuto chvíli nesmírně složité!
    Asistence: Jegor Milovzorov, Jevgenij Česalin.
    13:59 Jevgenij ČESALIN - 2:1
     
    13:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí se bleskově dostávají zpět do vedení! Do mezikruží vtrh domácí Romancev, který nedokázal propálit brankáře, nicméně k odraženému kotouči se jako první dostal JEVGENIJ ČESALIN, jehož dorážka putovala do prázdné branky
    Asistence: Danil Romancev.
    11:01 Anton ŠENFELD - 1:1
     
    11:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra hostujícího celku končí vyrovnávací trefou! Torpedo totiž uspělo na vhazování, díky čemuž se usadilo v pásmu soupeře. Od modré čáry sice napřahoval Wideman, který si střelu rozmyslel a místo toho předal kotouč vedle stojícímu ANTONU ŠENFELDOVI, jehož zakončení směřovalo mimo dosah brankáře Krasotkina.
    Asistence: Chris Wideman, Andy Miele.
    09:08 Nikita ŠAŠKOV - 1:0
     
    09:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Závar před brankářem Serebrjakovem nakonec končí vedoucí brankou Sibiru! K tvrdému projektilu se dokázal napřáhnout obránce Chochlov, který prověřil připravenost brankáře Serebrjakova. Ten vyrážel před sebe, kde jeho spoluhráči nedokázali neposedný kotouč odpravit do bezpečí, čehož využil důrazný NIKITA ŠAŠKOV.
    Asistence: Ilja Chochlov, Vladimir Pervušin.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 10. Šaškov (Chochlov, Pervušin), 14. Česalin (Romancev), 31. Romancev (Milovzorov, Česalin), 39. J. Chabarov (Torčeňuk, Chochlov) – 12. Šenfeld (Ch. Wideman, Miele), 49. Ch. Wideman (Žafiarov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Krasikov) – Ilja Morozov, Jokipakka, Timašov, Gurkin, Chochlov, J. Chabarov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Sannikov (C), Sajustov (A), O'Dell – Milovzorov, Romancev, Česalin (A) – Šaškov, Torčeňuk, Pervušin – Romajev.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (41. Tichomirov) – Ch. Wideman, Ručkin, Orlov, Pajgin, Austin, Marin, Bobrjašov – Žafiarov (A), Miele, Szwarz – Kloos, Belevič (C), Šenfeld – Gončaruk, Iľjin (A), Urakov – Pereskokov, Drobin, Varnakov.

    Rozhodca: Fatejev, Gamalej – Stroganov, Šadrin

    Diváci: 3190