Hoffenheim – Bayern 4:1 (kon.) | Freiburg – Wolfsburg 1:1 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
4:1 (2:1)
Bayern Mníchov
Nedeľa 27.09.2020, 15:30 • PreZero Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hoffenheim dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! ANDREJ KRAMARIĆ kopol loptu z penaltového bodu tvrdou strelou doľava pod brvno a aj keď brankár Neuer vystihol smer, tak nemal žiadnu šancu zasiahnuť.
     
    77
    Hoffenheim dal gól!
    Domáci jednoduchou akciou navyšujú skóre a približujú sa k cennému víťazstvu! Odkop Baumanna od brány predĺžil hlavou Kadeřábek pred šestnástku hostí na Gaćinovića, ktorý loptu ešte posunul na pravé krídlo na Beboua. Ten ju prihral na prednú tyč ANDREJOVI KRAMARIĆOVI, ktorý si loptu spracoval a z voleja poslal k vzdialenejšej tyči Neuerovej brány.
     
    36
    Bayern dal gól!
    Hostia sa vracajú do zápasu! Center Saného z pravej strany sklepol Gnabry za seba a lopta sa dostala tesne za šestnástku k JOSHUOVI KIMMICHOVI, ktorý krásnou technickou strelu zakrútil loptu od brvna do ľavého horného rohu Baumannovej brány.
     
    24
    Hoffenheim dal gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! Kramarićovi pri snahe odkopnúť loptu v súboji v strede poľa vyrazil Pavard loptu tak, že sa odrazila za obranu Bayernu do samostatného úniku MUNASOVI DABBUROVI. Ten si loptu potiahol na pravú stranu šestnástky a oblúčikom ponad vybiehajúceho brankára Neuera ju poslal do odkrytej brány Bayernu.
     
    16
    Hoffenheim dal gól!
    Domáci zo svojej prvej gólovej príležitosti otvárajú skóre! Geiger nacentroval na prednú tyč, kde si na nákop najlepšie vyskočil ERMIN BIČAKČIĆ a prudkou hlavičkou nasmeroval loptu k zadnej tyči. Davies, stojaci pri tyči, pri svojej snahe odhlavičkovať loptu, nadvihol hrací predmet pod brvno svojej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 16. Bičakčić, 24. Dabbur, 77. Kramarić, 90+2. Kramarić (pen.) – 36. Kimmich

    Karty:   21. Geiger (HOF), 28. Baumgartner (HOF), 45+1. Kramarić (HOF) – 90+1. Neuer (BAY), 90+1. J. Boateng (BAY)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 9:12. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – S. Posch, Vogt, Bičakčić (39. Skov) – Akpoguma, Geiger (58. Bebou), Samassékou, Kadeřábek – Baumgartner (59. Gaćinović), Kramarić, Dabbur (80. Grillitsch).
    Náhradníci: Pentke – Bebou, Belfodil, Bruun Larsen, Gaćinović, Nuhu, Grillitsch, Klauss, Skov.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard (57. Goretzka), J. Boateng, Alaba, A. Davies – Kimmich, Tolisso (72. Musiala) – Gnabry, T. Müller, Sané (73. Coman) – Zirkzee (57. Lewandowski).
    Náhradníci: Ulreich – Coman, Goretzka, Lucas Hernández, Lewandowski, Javi Martínez, Musiala, Richards, Süle.

    Rozhodca: Brand – Kempkes, Gerach

    Diváci: 6 030