Everton – West Bromwich 5:2 (kon.) | Leeds – Fulham 4:3 (kon.) | Manchester United – Crystal Palace 1:3 (kon.)
Arsenal – West Ham 2:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
2:1 (1:1)
West Ham United
Sobota 19.09.2020, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Edward Nketiah (ARS) - 2:1
     
    85
    Arsenal FC dal gól!
    Ledva som dopísal predošlú správu a rovno sa to naplnilo. Bukayo Saka zľava prihral do šestnástky na Ceballosa, ten posunul loptu okolo Fabianskeho a EDDIE NKETIAH mal pred sebou už len prázdnu bránku, keďže ho stopéri nechali tak. Pri oboch góloch Arsenalu by mal tú druhú "hokejovú" asistenciu Saka. Podľa pravidiel sa mu nepočíta ani jedna, ale obe tie lopty mladíka boli bravúrne.
    45. Michail Antonio (WHU) - 1:1
     
    45
    West Ham United dal gól!
    Jarrod Bowen si prebral loptu v strede poľa, poslal ju prihrávkou do šestnástky a Ryan Fredericks prudko centroval po trávniku do päťky. MICHAIL ANTONIO bol v osobnom súboji silnejší ako Rob Holding, natlačil sa k lopte a prekonal Lena.
    25. Alexandre Lacazette (ARS) - 1:0
     
    25
    Arsenal FC dal gól!
    Konečne to domáci zrýchlili a hneď je z toho gól. Bukayo Saka poslal loptu za obranu súpera, Pierre-Emerick Aubameyang centroval pred bránku a ALEXANDRE LACAZETTE hlavou rozvlnil sieť. Gól ešte riešil systém VAR, pretože Aubameyang možno bol v ofsajde, ale nakoniec sa rozhodlo, že nebol.

    Matej Kubove

    Góly: 25. A. Lacazette, 85. Nketiah – 45. Antonio

    Karty:   40. Fredericks (WHU)


    Arsenal FC: Leno – Holding, Gabriel, Kolašinac – Bellerín, D. Ceballos, Xhaka, Saka (89. David Luiz), Willian (65. Pépé) – A. Lacazette (77. Nketiah), Aubameyang.
    Náhradníci: Macey – Alnaní, David Luiz, Maitland-Niles, Nketiah, Pépé, Tierney.

    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell – T. Souček, Rice – Bowen (82. Jarmolenko), Fornals (89. Haller), Masuaku (90. Anderson) – Antonio.
    Náhradníci: Randolph – Anderson, Balbuena, Haller, Johnson, Lanzini, Jarmolenko.