Hattrick Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 3:7 (kon.) | Střešovice – Královské Vinohrady 5:4 (kon.)
koniec
FBC Liberec
3:7 (1:2, 1:3, 1:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Nedeľa 13.09.2020, 18:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    48:14 Wojciech MALAJKA - 3:7
     
    48:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Možná nejzdařilejší střelu zápasu má na svědomí WOJCIECH MALAJKA. Ten zažívá hodně produktivní večer a v následujících minutách se pokusí o hattrick. V dosavadním průběhu zápasu zaznamenal také dvě asistence. Teď se prosmýkl kolem levého mantinelu a na přední tyči vymetl pavučinky. Stav utkání je 3:7. Asistence: Michal Sládek
    41:47 Dominik EICHNER - 3:6
     
    41:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Velký respekt zaslouží liberecký Matěj Klucho, který se sportovně přiznal, že míček do zámezí tečoval. Ostrava pak z vlastního rohu mohla rozjet nádhernou akci a odpovědět na úvodní gól této periody. Petr Kittel dostal míček na útočnou polovinu a nikým nehlídaný DOMINIK EICHNER mířil přímo mistrovsky. Asistence: Petr Kittel.
    40:20 Jakub KOPECKÝ - 3:5
     
    40:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle by mohla být živá voda na liberecký mlýn. Lepší přihrávku než tu z hole Patrika Rozkovce asi útočník JAKUB KOPECKÝ ani dostat nemohl. Proti brankáři Binderovi už si poradil, míček těsně před ním píchl do horního rohu. Asistence: Patrik Rozkovec
    38:10 Petr KITTEL - 2:5
     
    38:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ČPP si buduje ještě vyšší náskok. PETR KITTEL dokázal zasáhnout míček ze vzduchu a brankář Daniel Mück nezvládl jeho technický náročné zakončení zastavit. V táboru Ostravy propuká velká euforie, neboť zřejmě i tato třetina vyzní v její prospěch. Bez asistence.
    37:47 Dominik KLIMSCHA - 2:4
     
    37:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Liberec trpí na neproměňování šancí. Na druhé straně dává Ostrava téměř každou větší příležitost. DOMINIK KLIMSCHA obdržel úžasnou křižnou přihrávku od Wojciecha Malajky a dorazil vlastní střelu. Na brance má velkou zásluhu i Binder, který výhozem umožnil rychlý přechod do útoku. Asistence: Wojciech Malajka
    30:16 Lukáš LHOTA - 2:3
     
    30:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle byla rána jako z kanónu. LUKÁŠ LHOTA tentokrát v přesilovce mnohé nevymýšlel a svou táhlou střelu od levého mantinelu poslal přímo do horního víka Binderovy branky. Ten se hodně zlobil na své spoluhráče, že mu zastínili výhled. I kdyby na míček viděl, situace by nebyla jednoduchá. Asistence: Martin Čermák.
    29:00 Wojciech MALAJKA - 1:3
     
    29:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Domácí dlouho disponovali enormním tlakem, pak jim ovšem pláchl Dominik Klimscha, míček po jeho střele nedokázal odpálit Šimon Stránský a WOJCIECH MALAJKA pohotově vystřelil do horního víka Mückovy brány. Ostrava se dostává do dvougólového vedení. Asistence: Dominik Klimscha.
    19:04 Michal SLÁDEK - 1:2
     
    19:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Samostatná akce z pravého křídla otáčí průběh zápasu. MICHAL SLÁDEK znovu ukázal své umění, když vypálil na Mücka a svou střelu dokázal dorazit na hranici vysoké hole. To ostatně reklamoval i Matěj Klucho, ovšem neúspěšně. V brance má prsty i Malajka, který celý výpad rozjel. Asistence: Wojciech Malajka
    10:43 Michal SLÁDEK - 1:1
     
    10:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Velké zaváhání v obraně Liberce, které nekompromisně trestná nejproduktivnější hráč Ostravy v minulém ročníku MICHAL SLÁDEK. Ten si jednoduše navedl míček na střed a našel mezeru v postoji Daniela Mücka. Je srovnáno, 1:1. Bez asistence.
    02:26 Jan SVĚTLÍK - 1:0
     
    02:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Povedená akce, která vznikla v prostoru za brankou. JAN SVĚTLÍK zaparkoval na hraně malého brankoviště a počkal si na přihrávku Jakuba Karníka. Vše klaplo na výbornou a domácí střelec se raduje z prvního gólu v sezoně. Asistence: Jakub Kárník.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 3. Světlík (Kárník), 31. Lhota (Čermák), 41. Kopecký (Rozkovec) – 11. Sládek, 20. Sládek (Malajka), 29. Malajka (Klimscha), 38. Klimscha (Malajka), 39. Kittel, 42. Eichner (Kittel), 49. Malajka (Sládek)


    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Kárník, Janeček – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Lhota – Baudisch, Šoltys, Kořínek – Balatka, Světlík, Stránský.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Janík, Klinka) – Lipový, Burýšek, Vítovec, Jakubec, Svačinka – Malajka, Soukup, Klimscha – Eichner, Kittel, Malina – Sládek, Pešat, Herblich – Kittel, Sasyn, Hurta.

    Rozhodca: Valenta, Žďárský

    Diváci: 130