Hattrick Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 3:7 (kon.) | Střešovice – Královské Vinohrady 5:4 (kon.)
koniec
FBC Liberec
3:7 (1:2, 1:3, 1:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Nedeľa 13.09.2020, 18:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    FBC LIBEREC
    Minulá sezona: 9. místo, 26 zápasů, 31 bodů


    V uplynulé základní části Liberci jen o vlásek unikl postup do play off, které se však z důvodu koronavirových opatření stejně nekonalo. Severočeši zakončili soutěž na 9. pozici se shodným ziskem bodů jako postupující TJ Sokol Královské Vinohrady. Bilance ze vzájemných zápasů však v konečné tabulce zvýhodnila Pražany. Tento ročník otevře Liberec v domácí hale. Nejproduktivnějším mužem liberecké sestavy byl v loňské sezoně Radek Valeš, který nastřádal 40 bodů (26+14). Brankoviště hned v 19 případech opanoval šestatřicetiletý veterán Vít Vaníček, třináctkrát si nasadil masku dvacetiletý Jan Král a ještě o pět zápasů víc zvládl jeho kolega Tomáš Janota.
     
    FBC ČPP OSTRAVA
    Minulá sezona: 10. místo, 26 zápasů, 29 bodů


    Fakt, že Ostrava s Libercem byli po konci loňské základní části smutnými tabulkovými sousedy, dodává tomuto souboji potřebné koření. Tým z třetího největšího města v republice si prožil podobnou zkušenost, jako jeho dnešní sok. ČPP hrálo o možnost účastnit se play off do posledního kola, jenže v něm na domácí půdě potkalo do té doby jedinkrát poražené Technology z Mladé Boleslavi. I přes enormní nasazení se Ostravanům nepodařilo získat potřebné tři body a usídlili se na 10. místě. Kanadskému bodování týmu vládl teprve dvacetiletý Michal Sládek, když nastřádal 32 tref a 18 asistencí. Mezi tyčemi se vcelku pravidelně střídali Štěpán Laja a Jan Binder, oba již velezkušení třicátníci.
     
    Úvodní sestavy:

    FBC Liberec: Ponomarev (Mück) – Klucho, Bitman, Kološ, Kárník – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Lhota – Baudisch, Šoltys, Kořínek – Balatka, Světlík.

    FBC ČPP Ostrava: Janík (Klinka) – Lípový, Burýšek, Vítovec, Jakubec, Svačinka – Binder, Malajka, Soukup – Klimscha, Eichner, Kittel – Malina, Sládek, Pešat – Herblich.

    Rozhodčí: Valenta, Žďárský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Před branku nabíhal Dominik Eichner, ale přihrávající Vladislav Kittel ho svým pasem nenašel. Jinak to mohla být dobrá možnost.
     
    00:47
    Ostrava začíná aktivně. Polský útočník Wojciech Malajka si skvěle zběhl na střed hřiště a snažil se najít prostor na vzdálenější tyči. To se mu nakonec nepovedlo.
     
    01:22
    Po rozehrávce z rohu pálil Jan Šoltys, ale hosté vyrazili na rychlý protiútok. Lukáš Pešat minul prostor branky.
     
    02:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Povedená akce, která vznikla v prostoru za brankou. JAN SVĚTLÍK zaparkoval na hraně malého brankoviště a počkal si na přihrávku Jakuba Karníka. Vše klaplo na výbornou a domácí střelec se raduje z prvního gólu v sezoně. Asistence: Jakub Kárník.
    02:26 Jan SVĚTLÍK - 1:0
     
    02:40
    Odpověď záhy hledal Lukáš Pešat, ovšem ze středu se mu nepovedlo zakončení zcela podle představ.
     
    04:31
    Dobrá obranná práce Lukáše Herblicha, který zvládl přečíst kličku protihráče a vyvést puk na útočnou polovinu. Tam už Ostravané nezvládli kloudnou akci uzavřít.
     
    05:07
    V hale je poměrně slušná atmosféra. Energie se snažil využít domácí Martin Čermák. Jeho drzý průnik z obrany před branku úspěch neslaví, neboť na hraně brankoviště došlo k útočnému faulu.
     
    05:48
    Petr Burýšek si musel hlídat záda, složitou situaci ale zvládl a pak byl faulován Marcel Jakubec. Ostrava si dopřeje klidnější rozehrávku.
     
    06:23
    Do souboje se dostal Kryštof Malina. Vybojoval faul, ovšem rozehrávající Lukáš Pešat nenaložil se standardní situací dobře. Pouze odevzdaný míček ve prospěch Liberce.
     
    07:00
    Daniel Mück ocenil vlastní zákrok hlasitým pokřikem. Sám na něj najížděl Kryštof Malina. Liberecký gólman zvládl i další průnik do jeho brankoviště a vyhazuje vpřed.
     
    08:55
    Na druhé straně se teď zaskvěl zkušený Jan Binder. Své tělo položil na zem a odvrátil několikanásobnou dorážku.
     
    09:43
    Dobře se u pravého mantinelu předvedl Jan Šoltys. Nejprve obešel prvního hráče, pak navázal i druhého obránce a snažil se míček servírovat směrem vpřed. Ostravané na poslední chvíli útok odvrátili.
     
    10:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Velké zaváhání v obraně Liberce, které nekompromisně trestná nejproduktivnější hráč Ostravy v minulém ročníku MICHAL SLÁDEK. Ten si jednoduše navedl míček na střed a našel mezeru v postoji Daniela Mücka. Je srovnáno, 1:1. Bez asistence.
    10:43 Michal SLÁDEK - 1:1
     
    11:26
    Jan Šoltys si pozorně sbíhal před bránu a Tomáš Dlesk jeho pohyb registroval. Do přihrávky mu nastavil hůl bránící hráč. Míček se pak odráží za mantinel.
     
    11:56
    Další nebezpečný pokus Jana Šoltyse, po kterém branku ze základního postavení posunul Jan Binder. Pro něj je v tuto chvíli nejdůležitější, že míček do klece nedoputoval.
     
    12:45
    Luxusní práce Jakuba Kopeckého, který si vyměnil míček s Janem Světlíkem a krásně se uvolnil. Ke genialitě jeho akci scházelo lepší zakončení, táhlou ránu namířil do bloku.
     
    13:25
    Radek Valeš míchal hlavy svým protivníkům a zkoušel kroužit kolem brány. Jan Bidner si bližší tyč pohlídal. Pak se proti střele z dálky vytáhl i Mück.
     
    14:18
    Liberec je rozhodně aktivnějším celkem, také rána Dominika Klimschy mohla znamenat vedení. Bidner včas zarazil mezírku mezi nohama.
     
    14:50
    Celou dobu útočícího Patrika Rozkovce sledoval Lukáš Herblich. Míček se od něj odrazil za hrazení a Rozkovec se pak dostal k lepšímu zakončení. Bohužel pro Liberec bránu přestřelil.
     
    15:25
    Lukáš Herblich dokázal obejít Rozkovce, jenže pak mu míček sebral Lukáš Lhota. Balonek postupně dostrkal k brankáři, k razantnímu zakončení ho totiž nepustil Herblich.
     
    15:55
    Standardní situace z blízké vzdálenosti hostům nevyšla, Wojciech Malajka nenamazal Malinovi dle jeho představ. Na protiútok vyrazil Liberec, jenže ani Radek Valeš se nepotýkal na své cestě se štěstím.
     
    16:38
    Petr Burýšek pouze trefil Jana Šoltyse, Liberec se díky tomu ujal balónku, jenže za brankou už zase zaúřadoval vracející se Marcel Jakubec.
     
    17:37
    Pochvalu si vysloužil domácí Tomáš Dlesk, který dokonale provedl míček středem pole a uklidnil tak rozehrávku Liberce. Ten si jde pro druhý gól úvodní třetiny.
     
    18:10
    Ostravané znovu faulovali a závar v obraně vyřešil až Jan Binder. Ten svým výhozem vyzval k útoku Dominika Eichnera, jemuž střela však hrubě nevyšla.
     
    18:41
    Před bránu se stěhoval Dominik Klimscha a po něm také Michal Sládek. Ani jeden z nich nedokázal uspět.
     
    19:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Samostatná akce z pravého křídla otáčí průběh zápasu. MICHAL SLÁDEK znovu ukázal své umění, když vypálil na Mücka a svou střelu dokázal dorazit na hranici vysoké hole. To ostatně reklamoval i Matěj Klucho, ovšem neúspěšně. V brance má prsty i Malajka, který celý výpad rozjel. Asistence: Wojciech Malajka
    19:04 Michal SLÁDEK - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Liberec působil od počátku aktivnějším dojmem, jenže hosté mají svou oporu v Michalu Sládkovi. Mladý ostravský útočník zařídil obě branky ČPP, když nejprve využil hrubky liberecký obrany a následně samostatnou akcí otočil skóre zápasu. Jako první totiž pálil ostrými Jan Světlík, když si našel místo před brankářem Bidnerem. Domácí po první periodě přesto prohrávají 1:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:38.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Týmy ani nevystřídaly strany, jak je dle nových koronavirových pravidel zvykem. Na brankáře znovu pálil Jan Světlík, jenže Binder proti jeho ráně vytrčil reflexivně pravačku. To byl důležitý zásah.
     
    21:08
    Dominik Klimscha už se chystal na gólové zakončení, když v tom před něj přispěchal Jan Bitman. Skvělý zásah libereckého beka odvrátil hrozbu dvoubrankového manka.
     
    21:40
    Parádně se zaskvěl i Daniel Mück, defenzivní fanoušci si v prvních dvou minutách skutečně přišli na své. Mück se položil na hrací plochu a uspěl v souboji jeden na jednoho proti Malajkovi.
     
    22:19
    Faul si vymodlil Jan Baudisch. Sám pak rozehrál standardní situaci z pravého křídla a před bránou hledal Jana Šoltyse. Ten ovšem zády ke kleci marně zkoušel zakončit.
     
    23:06
    O míček se přihlásil Dominik Klimscha, při rychlém přečíslení totiž zůstal na středu zcela sám. Místo rány zvolil přihrávku na křídlo, jenže Petr Kittel už byl hodně z úhlu a trefil pouze boční síťku.
     
    23:45
    Zašlápnutý míček patřil Ostravě, to by ho ale nesměla velmi záhy ztratit. Jan Bitman rozjel z obranné poloviny atraktivní akci, scházelo ji však zakončení.
     
    24:31
    Super otočka v podání Petra Burýška vyřadila ze hry dvojici strážců. Až Martin Čermák dokázal akci ostravského beka zastavit, jenže Michal Sládek se k balonku ještě jednou propracoval a na přední tyči útočil na hattrick.
     
    25:19
    Liberec se držel dlouhou dobu na útočné polovině, hosté přitom nedbali pokynů rozhodčího. Herblich sáhl k bránění ve hře a schytá dvě trestné minuty. První přesilovka utkání.
     
    25:41
    Jakub Kopecký vyslal tvrdou ránu, jenže Binder ji v horních patrech branky našel. Pak přišel v souboji s Balatkou o přilbu, která zůstala ležet za jeho klecí.
     
    26:10
    Rozhodčí je svolán ke stolečku časoměřičů. Liberci se zatím přesilovková kombinace s výjimkou střely Kopeckého příliš nevede.
     
    26:36
    Matěj Klucho nevydržel čekat a pokusil se o ránu skrytou za hradbu těl. Ta ovšem byla tak hustá, že míček k Binderovi vůbec nedošel. Hosté se pak na chvíli osvobodili.
     
    27:14
    Poslední akci v početní výhodě zazdil Tomáš Dlesk. Přihrávku mu totiž vystihl Pavel Hurta a Ostravané se vrací do pěti.
     
    27:30
    Mück musel uhlídat střelu Dominika Eichnera od mantinelu. Zvládl to, a dokonce míček dokázal zachytit jednou rukou.
     
    28:04
    Liberec předvedl nádherný návrat do obrany, ještě předtím hrozil Radek Valeš, ale vzdušné zakončení mu absolutně nevyšlo.
     
    28:30
    Hosty pořádně pozlobil Martin Čermák, ale brankář Jan Binder dnes přijel na sever Čech ve velké formě. Poradil si nejen s ránou z dálky, ale i následnou dorážkou.
     
    29:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Domácí dlouho disponovali enormním tlakem, pak jim ovšem pláchl Dominik Klimscha, míček po jeho střele nedokázal odpálit Šimon Stránský a WOJCIECH MALAJKA pohotově vystřelil do horního víka Mückovy brány. Ostrava se dostává do dvougólového vedení. Asistence: Dominik Klimscha.
    29:00 Wojciech MALAJKA - 1:3
     
    30:04
    Šimon Soukup se dopustil nepovoleného zákroku u levého mantinelu a i on dostává dvě minuty, tentokrát za vysokou hůl.
     
    30:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle byla rána jako z kanónu. LUKÁŠ LHOTA tentokrát v přesilovce mnohé nevymýšlel a svou táhlou střelu od levého mantinelu poslal přímo do horního víka Binderovy branky. Ten se hodně zlobil na své spoluhráče, že mu zastínili výhled. I kdyby na míček viděl, situace by nebyla jednoduchá. Asistence: Martin Čermák.
    30:16 Lukáš LHOTA - 2:3
     
    31:18
    Na hřišti se zvyšují emoce. Po nebezpečném souboji se faulu neubránil Šimon Stránský, Ostravu tak čeká první přesilová hra. Vyloučení označeno jako hrubost.
     
    31:59
    Hodně naivní přihrávka z dílny Malajky a domácím se málem povedl úprk v oslabení. Ani rychlé nohy Šoltyse ale na Lukáše Pešata nestačily.
     
    32:27
    Chvíle vzrušení, liberecký Jakub Kárník si totiž málem míček srazil do vlastní klece. V klidu byl snad jen Daniel Mück, který zapojil své rukavice.
     
    33:18
    Liberec Ostravu k vážnějšímu zakončení nepustil a hraje v plném počtu.
     
    33:52
    Útočná snaha Vladislava Kittela končí faulem, ČPP muselo vyklidit pozice.
     
    34:24
    Rozehrávka na polovině hřiště. Marek Lipový dal šanci Lukáši Pešatovi, jeho přízemní střela nemohla nadělat žádnou paseku a Mück si ji také pohlídal.
     
    35:11
    Rázná střela Lukáše Lhoty neměla zas tak daleko od gólového efektu. Za brankou se skvěle pohyboval Jakub Kopecký a dal tak Lhotovi dostatek prostoru. Jenže ten minul vzdálenější tyčku.
     
    35:49
    Tentokrát se s pokusem vytasil Dominik Eichner z Ostravy. Ovšem vzdálenější růžek branky jako kdyby byl pro oba týmy zakletý. Ani Eichner nenašel plánovaný cíl.
     
    36:35
    Úchvatný zákrok Mücka proti Eichnerovi. Mladý brankář moc dobře věděl, proč nevyjíždět proti obránce Bitmanovi. Ten střílenou přihrávkou oslovil právě Dominika Eichnera, jeho teč však zůstala viset na chráničích maskovaného muže libereckého FBC.
     
    37:21
    Jan Šoltys si parádně našel místo na samotném středu hřiště, Jan Baudisch uslyšel jeho hlas a už mu mazal míček na zlatém podnosu. Jenže Šoltys se do něj netrefil.
     
    37:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Liberec trpí na neproměňování šancí. Na druhé straně dává Ostrava téměř každou větší příležitost. DOMINIK KLIMSCHA obdržel úžasnou křižnou přihrávku od Wojciecha Malajky a dorazil vlastní střelu. Na brance má velkou zásluhu i Binder, který výhozem umožnil rychlý přechod do útoku. Asistence: Wojciech Malajka
    37:47 Dominik KLIMSCHA - 2:4
     
    38:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ČPP si buduje ještě vyšší náskok. PETR KITTEL dokázal zasáhnout míček ze vzduchu a brankář Daniel Mück nezvládl jeho technický náročné zakončení zastavit. V táboru Ostravy propuká velká euforie, neboť zřejmě i tato třetina vyzní v její prospěch. Bez asistence.
    38:10 Petr KITTEL - 2:5
     
    39:15
    Tlačenice před brankou Ostravy má jasného vítěze, kterým je Jan Binder. Jan Baudisch pak vzteky odhodil svého soupeře Petra Vítovce, který se nenechává vyprovokovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ostrava by mohla vyučovat lekci z produktivity a Liberec by v ní patrně propadl. Přestože domácí se častěji tlačili do zakončení a měli k dispozici i dvě přesilové hry, ani ve druhé části nedovedli svůj střelecký účet rozšířit o více než jeden gól. Zato ČPP své velké příležitosti proměňovalo a dvěma slepenými brankami v závěru prostřední části odskočilo už na rozdíl tří tref. Pro Liberec zápas určitě stále nekončí, ale potřebuje častěji překonávat skvěle chytajícího Bindera. Stav je nyní 2:5.
     
    Poslední dvacetiminutovka bude startovat zhruba v 19:22.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle by mohla být živá voda na liberecký mlýn. Lepší přihrávku než tu z hole Patrika Rozkovce asi útočník JAKUB KOPECKÝ ani dostat nemohl. Proti brankáři Binderovi už si poradil, míček těsně před ním píchl do horního rohu. Asistence: Patrik Rozkovec
    40:20 Jakub KOPECKÝ - 3:5
     
    40:55
    Dnešní utkání sleduje 130 diváků.
     
    41:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Velký respekt zaslouží liberecký Matěj Klucho, který se sportovně přiznal, že míček do zámezí tečoval. Ostrava pak z vlastního rohu mohla rozjet nádhernou akci a odpovědět na úvodní gól této periody. Petr Kittel dostal míček na útočnou polovinu a nikým nehlídaný DOMINIK EICHNER mířil přímo mistrovsky. Asistence: Petr Kittel.
    41:47 Dominik EICHNER - 3:6
     
    42:47
    Marcel Jakubec zcela neúmyslně shodil na hrací plochu Matěje Klucha, ovšem sudí celou situaci pozoroval a faul správně neodpískal. Ostrava si bude i nadále užívat přítomnosti děrovaného míčku.
     
    43:54
    U mantinelu bouchly saze v Lukáši Pešatovi. Proti soupeři natáhl své ruce opravdu vysoko, zatím mu sudí pouze domlouvá.
     
    44:38
    Wojciech Malajka tentokrát v souboji s Mückem nedokázal uspět. Liberecký brankář pokryl kromě první střely i následnou dorážku. Liberec pak dostává výhodu a hraje v šesti.
     
    45:19
    Za bránění ve hře je na trestnou lavici odesílán Wojciech Malajka. Tříbodový útočník teď bude držet palce svým oslabeným spoluhráčům.
     
    45:55
    Liberec před svou bránou hodně zazmatkoval a bek Marek Lipový se mohl vydat na útočnou pouť. Míček proskočil jen kousek od levé tyče branky Mücka.
     
    46:28
    Adam Balatka nezvládl klíčový souboj s Janem Binderem. Ten předvedl zcela zásadní zákrok vleže, který ocenila i ostravská střídačka.
     
    47:19
    FBC se v oslabení bránilo velmi solidně, Liberec tak přichází o další šanci na snížení jejího náskoku.
     
    48:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Možná nejzdařilejší střelu zápasu má na svědomí WOJCIECH MALAJKA. Ten zažívá hodně produktivní večer a v následujících minutách se pokusí o hattrick. V dosavadním průběhu zápasu zaznamenal také dvě asistence. Teď se prosmýkl kolem levého mantinelu a na přední tyči vymetl pavučinky. Stav utkání je 3:7. Asistence: Michal Sládek
    48:14 Wojciech MALAJKA - 3:7
     
    49:42
    Rázná pumelice vyletěla z hole Jana Světlíka. Binder ale mohl zůstat zcela v klidu, neboť minula levou tyčku.
     
    49:53
    Neúmyslný zásah Petra Burýška končí dvouminutovým trestem. Jednalo se o zákrok vysokou holí.
     
    50:50
    Ne, Liberci zkrátka dnes není souzeno. Jakub Kopecký hned dvakrát nabil do monstrozní šance Martinu Čermákovi, jenže ani jeden z jeho pokusů v síti neskončil.
     
    51:52
    Patrik Rozkovec v závěru přesilové hry pálil do připraveného bloku. Byla to spíše z nouze ctnost. Ostravané se podporují i na střídačce, tento moment bude hrát v konečném osudu zápasu zřejmě zásadní roli.
     
    52:54
    Teď přišel parádní zásah na druhé straně. Petr Kittel měl na holi definitivní rozhodnutí, jenže Daniel Mück vůbec necuknul ze svého postavení a samostatný únik ostravského forvarda vyřešil prakticky rutinním zákrokem. To jsou nervy z ledu.
     
    54:05
    Michal Sládek to přehnal s důrazem v útočném rohu. Zjevné dvě minuty za hrubost.
     
    54:05
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:42
    Přesilovku šikovně řídil Jakub Kopecký,ovšem Patrik Rozkovec znovu našel jen připravené končetiny Bindera.
     
    55:02
    Adam Balatka rovněž nezvedá ruce k nebi. Na jeho střelu Binder ostatně jasně viděl a vyrazil ji do rohu.
     
    55:19
    Velká šance pro Liberec. Marek Lipový odpyká trest za vysokou hůl. Hraje se 6 na 3.
     
    55:55
    Liberec zřejmě netuší, co hrát. Lukáš Lhota se opakovaně snažil o nepřipravenou střelu. V prvním případě netrefil, poté ho zastavil Jan Binder. Výsledkem je ztracená přesilovka 6 na 3.
     
    56:53
    Střela v podání Jakuba Kopeckého už měla slušnější parametry, ale scházelo ji asi 10 centimetrů od levé tyčky.
     
    57:19
    Ostrava přežila dva tresty v krátkém sledu. Hraje se opět v rovnovážném počtu na obou stranách.
     
    58:32
    Před bránou srdnatě bojoval Adam Balatka, avšak k zakončení se nedostal. Jan Binder si hodlá udržet průměr jednoho inkasovaného gólu za třetinu.
     
    59:09
    Daniel Mück sbírá sebevědomí pro další průběh sezony. V obrovské šanci vychytal Dominika Eichnera po Haškovském způsobu.
     
    Konec zápasu.
     
    Ostravané dobývají sever Čech. Liberec ani v poslední dvacetiminutovce nebyl herně horším týmem, ale stejně jako v předchozím průběhu utkání neproměňoval velké příležitosti. Ostrava výsledkově urvala i závěrečnou třetinu, získává tak první tři body v sezoně. Malajka se Sládkem dali po dvou gólech, skvěle chytal brankář Binder. Konečný stav utkání nese hodnotu 3:7.
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (19:56:48)

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 3. Světlík (Kárník), 31. Lhota (Čermák), 41. Kopecký (Rozkovec) – 11. Sládek, 20. Sládek (Malajka), 29. Malajka (Klimscha), 38. Klimscha (Malajka), 39. Kittel, 42. Eichner (Kittel), 49. Malajka (Sládek)


    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Kárník, Janeček – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Lhota – Baudisch, Šoltys, Kořínek – Balatka, Světlík, Stránský.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Janík, Klinka) – Lipový, Burýšek, Vítovec, Jakubec, Svačinka – Malajka, Soukup, Klimscha – Eichner, Kittel, Malina – Sládek, Pešat, Herblich – Kittel, Sasyn, Hurta.

    Rozhodca: Valenta, Žďárský

    Diváci: 130