Cole Smith - Hunter Azure Azure (kon.) | Viviane Araujová - Montana De La Rosaová Araujová (kon.)
Brian Kelleher - Ray Rodriguez Kelleher (kon.) | Bartosz Fabinski - Andre Muniz Muniz (kon.)
Michel Pereira Lima - Zelim Imadajev Lima (kon.) | Ovince Saint Preux - Alonzo Menifield Saint Preux (kon.)
Alistair Overeem - Augusto Sakai Overeem (kon.)
koniec udalosti
Viviane Araujová - Montana De La Rosaová

Araujová

cz Nedeľa 06.09.2020, 02:05UFC
     
    Vítěz: V. Araujová (na body) (02:23:23)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který nakonec dospěl až do rozhodnutí sudích. Nakonec se z vítězství raduje Viviane Araujová, jenž dominovala ve všech třech kolech. Její výkon byl skutečně hodně dominantní, v soubojích byla totiž mnohem přesnější a také rychlejší. Rosaová ovšem nepředvedla vůbec špatný výkon, avšak tomu přeci jenom něco chybělo.
     
    Konec zápasu.
     
    04:25
    Sledujeme poslední minutu tohoto zápasu. Montana De La Rosaová by potřebovala tento zápas ukončit před limitem, o což se snaží, ale nemá moc času.
     
    03:26
    Naskočeným supermanem to zkoušela právě Araujová, avšak výrazně jí došla energie. Tento úder tak nebyl patřičně důrazný, Rosaová neměla větší problém.
     
    02:44
    Sledujeme bitvu u pletiva, ve které je zatím aktivnější Araujová. Ta má tento zápas zatím pod kontrolou, avšak si musí dát pozor na moment překvapení.
     
    01:59
    Nyní se nám rozjela také Araujová, která se zničehonic chytla dobrým hákem na bradu, načež to zkoušela kopačkou přesně na levou nohu.
     
    01:16
    Několik dalších kopů v podání Rosaové, která je v tuto chvíli o něco dravější. Její údery nejsou zas tak důrazné, Araujové to pochopitelně vadit nemusí.
     
    00:30
    De La Rosaová zkoušela v úvodu překvapit, snažila se totiž najít dobré kombinace u pletiva. Araujová se ale dokázala ubránit a dá se očekávat protiútok.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:25
    Další prudký úder od brazilské zápasnice, která se snaží vzít si kolo na své konto. Nejprve jsme sledovali kop na tělo do Rosaové, posléze také od Araujové.
     
    03:47
    Máme tady první krev, a sice na obličeji Rosaové. Tento cut je nad levým okem, avšak to nevypadá na nic vážnějšího.
     
    03:11
    Další série kopů, které předvedla Rosaová, které se i tentokráte povedlo najít svůj cíl. Zatím to jsou pouze spodní kopy, útok nohou na hlavu jsme zatím neviděli.
     
    02:11
    Montana De La Rosaová se tentokráte snažila útočit pravou přední, se kterou předvedla tři dobré údery. Araujová si to nenechala líbit a pro změnu zkoušela levačku.
     
    01:24
    Rosaová má v úvodu druhého kola menší problémy, tentokráte to schytala přesně na levou nohu. Máme za sebou minutu, výrazně aktivnější je Araujová.
     
    00:10
    Araujová vstoupila do druhého kola velice aktivně, ihned na soupeřku nastoupila celkem dobrou kombinací, která byla ovšem rychle minulostí.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.

    David Suchý