Cole Smith - Hunter Azure Azure (kon.) | Viviane Araujová - Montana De La Rosaová Araujová (kon.)
Brian Kelleher - Ray Rodriguez Kelleher (kon.) | Bartosz Fabinski - Andre Muniz Muniz (kon.)
Michel Pereira Lima - Zelim Imadajev Lima (kon.) | Ovince Saint Preux - Alonzo Menifield Saint Preux (kon.)
Alistair Overeem - Augusto Sakai Overeem (kon.)
koniec udalosti
Alistair Overeem - Augusto Sakai

Overeem

cz Nedeľa 06.09.2020, 04:19UFC
     
    Vítěz: A. Overeem (TKO) (04:44:51)
     
    Máme za sebou také hlavní zápas, ve kterém uspěl favorizovaný Alistair Overeem. Tento duel skončil až v pátém kole, ve kterém raději zasáhl sudí, jenž zápas předčasně ukončil. Klíčové bylo především čtvrté kolo, ve kterém se Overeemovi povedlo pořádně zdemolovat svého soupeře, který sotva prolezl do pátého kola. V něm jsme nesledovali nikterak dlouhou záležitost, naopak sudí zápas rychle ukončil.
     
    Konec zápasu.
     
    00:26
    Hned v úvodu pátého kola je konec! Alistair Overeem znovu předvedl naprosto jednoduchý takedown, načež pracoval na tom, co začal v minulém kole. Sakai neprojevil aktivní obranu, sudí předčasně ukončil zápasu.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:10
    Sakai se dostal do obrovských problémů, přičemž schytal celou řadu neskutečně tvrdých úderů. Jeho obličej je doslova celý prolit krví!
     
    03:40
    A už jsme opět na zemi, Overeem k tomu nepotřeboval nikterak velkou snahu. Sakai však prokazuje velice dobrou obranu, jenomže sám schytává tvrdé údery.
     
    03:11
    Z opakovaného záběru jsem si mohli všimnout krve i na obličeji Overeema. I v tomto případě to vypadalo na loket, který prošel přesně mezi obočí.
     
    02:40
    Zápas byl přerušen, kop z otočky v podání Overeema dopadl přímo na chránič v intimní oblasti soupeře. Chvíli se mlátit nebude, což se ale rychle změní.
     
    02:26
    Sakai je v posledních vteřinách aktivnější, navíc to častokrát zkouší lokty, což by mohla být dobrá taktika. Overeem nyní vyčkává, soupeře nechává útočit.
     
    01:40
    Navíc jsme se opět dostali k pletivu, kde se Alistair Overeem mohutně napřáhl, jenomže soupeře netrefil. Posléze nepříjemnými lokty pracoval Sakai.
     
    01:11
    Overeem to zkoušel calf kickem, po kterém se pokusil nastoupit také Sakai. Jeho údery jsou ale o poznání méně důrazné, čeho si je Overeem vědom.
     
    00:20
    Sakaiovi se konec předchozího kola zrovna moc nepovedl, navíc začal z obličeje krvácet. Vypadá to na nepříjemný cut nad obočím, což není příjemné.
     
    Začalo čtvrté kolo.
     
    Skončilo třetí kolo.
     
    04:26
    Sakai však na zemi předvádí velice dobrou činnost, neboť soupeře odhání povedenými up kicky. Overeem se až nyní skutečně dostal na svého protivníka.
     
    04:00
    Minuta do konce třetího kola.

    David Suchý