Brno – Bohemians 0:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.) | Pardubice – Teplice 2:1 (kon.)
Sparta Praha – Sigma Olomouc 3:0 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
4:1 (3:1)
FC Viktoria Plzeň
Nedeľa 30.08.2020, 16:30 • Stadion U Nisy, Liberec • Česká FORTUNA:LIGA • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    55
    Liberec dal gól!
    Už keď sa zdalo, že hostia sú lepším tímom a môžu znížiť na rozdiel jedného presného zásahu, tak chybu vo svojej šestnástke urobil Jakub Brabec a JHON MOSQUERA z otočky pohotovo trafil pod brvno. Hruška nemal nárok.
     
    34
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Brankár Filip Nguyen sa hodil po svojej pravej ruke, ALEŠ ČERMÁK poslal loptu na opačnú stranu a Plzeň znižuje. Pre hostí je to nesmierne dôležitý gól.
     
    14
    Liberec dal gól!
    Do streleckej listiny sa zapisuje tiež slovenský záložník JAKUB HROMADA. Jakub Pešek prihral sprava do šestnástky, Michal Beran vyslal fantastickú kolmicu okolo obrancov do päťky a Hromada po trávniku prekonal Hrušku.
     
    11
    Liberec dal gól!
    Fantastický gólový moment! ABDALLÁH JÚSUF HILÁL si pred šestnástkou telom pokryl loptu, otočil sa okolo Hejdu a trafil fantasticky k bližšej žrdi. Hruška ostal bez šance.
     
    4
    Liberec dal gól!
    JHON MOSQUERA si nabehol do šestnástky Plzne na fantastickú loptu za obranu, ktorú poslal Jakub Pešek. Kolumbijský ofenzívy hráč prehodil vybiehajúceho Hrušku. Obrovská radosť hráčov aj fanúšikov Slovana.

    Matej Kubove

    Góly: 4. Mosquera, 11. Júsuf Hilál, 14. Hromada, 55. Mosquera – 34. Al. Čermák (pen.)

    Karty:   33. Mosquera (LIB), 75. Matoušek (LIB), 76. Rabušic (LIB) – 39. Al. Čermák (PLZ), 45+2. Mihálik (PLZ), 57. M. Havel (PLZ), 72. Hořava (PLZ), 78. Hejda (PLZ), 80. Bucha (PLZ)


    FC Slovan Liberec: Nguyen – Koscelník, Mo. Tijani, Kačaraba, Mikula (C) – Hromada, Mara – Pešek (82. Fukala), Beran (77. Chaluš), Mosquera (68. Matoušek) – Júsuf Hilál (46. Rabušic).
    Náhradníci: Knobloch – Chaluš, Fukala, Barac, Matoušek, Csáno, Rabušic.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel (65. Řezník), Hejda, Brabec (C), J. Kovařík – Bucha, Kalvach, Al. Čermák (64. Hořava) – Ba Loua (36. Beauguel), Mihálik (46. Káčer), J. Kopic.
    Náhradníci: Staněk – Hořava, Limberský, Beauguel, Řezník, Pernica, Káčer.