Almaty – Noah 4:1 (kon.) | Ordabasy – Botoşani 1:2 (kon.) | Ventspils – Dinamo-Auto Tiraspol 2:1 (kon.)
Banja Luka – Sutjeska 1:0 (kon.) | KF Teuta – Beitar Jeruzalém 2:0 (kon.) | Minsk – Gliwice 0:2 (kon.)
Sumgait – Škendija 0:2 (kon.) | Alaškert – Renova 0:1 (kon.) | Limassol – Saburtalo 5:1 (kon.)
Bodö/Glimt – Kauno Žalgiris 6:1 (kon.) | Neftçi Baku – Shkupi 2:1 (kon.) | Fehérvár – Bohemians Dublin 1:1 (4:2 po pen.)
Ljubljana – Víkingur Reykjavík 2:1 (po pr.) | Gjilani – APOEL 0:2 (po pr.) | Locomotive Tbilisi – Universitatea Craiova 2:1 (kon.)
CSKA Sofia – Sirens 2:1 (kon.) | Keşla FK – Laçi 0:0 (4:5 po pen.) | Vaduz – Hibernians FC 0:2 (kon.)
Aarhus – Honka Espoo 5:2 (kon.) | Malmö – Kraków 2:0 (kon.) | Hammarby IF – Puskás Akadémia 3:0 (kon.)
Rosenborg – Breidablik 4:2 (kon.) | Žalgiris Vilnius – Paide 2:0 (kon.) | Hafnarfjördur – Dunajská Streda sk 0:2 (kon.)
New Saints – Žilina sk 3:1 (po pr.) | Soligorsk – Sfîntul Gheorghe 0:0 (1:4 po pen.) | Be'er Sheva – Dinamo Bt. 3:0 (kon.)
Iskra Danilovgrad – Lokomotiv Plovdiv 0:1 (kon.) | CS Petrocub – Bačka Topola 0:2 (kon.) | Kukësi – Slavia Sofia 2:1 (kon.)
Valletta – Bala Town 0:1 (kon.) | Zrinjski Mostar – Differdange 3:0 (kon.) | B36 Tórshavn – Levadia Tallinn 4:3 (po pr.)
Servette – Ružomberok sk 3:0 (kon.) | FCSB – Shirak 3:0 (kon.) | Motherwell – Glentoran 5:1 (kon.)
Aberdeen – Runavík 6:0 (kon.) | Maribor – Coleraine 1:1 (4:5 po pen.) | Lech Poznań – Valmiera 3:0 (kon.)
Partizan – RFS Riga 1:0 (kon.) | Shamrock – Tampereen Ilves 2:2 (12:11 po pen.) | Honvéd Budapešť – Inter Turku 2:1 (po pr.)
koniec po penal. (1:4)
FC Šachťor Soligorsk
0:0 (0:0)
Sfîntul Gheorghe
cz Štvrtok 27.08.2020, 19:30 • Stroitel Stadion, Soligorsk • Európska liga (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Evropská liga má na programu úvodní předkolo, my se společně zaměříme na souboj mezi FC Šachťor Soligorsk a Sfîntul Gheorghe.
     
    FC Šachťor Soligorsk

    Bulharský Šachťor Soligorsk bude jednoznačným favoritem dnešního zápasu. Tento celek se ve své domácí soutěži momentálně nachází na první pozici, avšak pouze díky lepšímu skóre oproti druhému BATE. Soligorsk v posledním ligovém duelu pocítil teprve třetí letošní ligovou porážku, celkem překvapivě se mu nepovedlo bodovat na půdě páté Isloče, kde prohrál výsledkem 2:4. Soligorsk je ale na svém stadionu vůbec nejlepší v celé lize. Doposud zde odehrál jedenáct zápasů, ve kterých se mu povedlo hned sedmkrát zvítězit a navíc pouze dvakrát prohrát.
     
    Sfîntul Gheorghe

    Na opačné straně stojí moldavské Sfîntul Gheorghe, které se v průběhu letošního ročníku nachází na třetí pozici domácí soutěže. Sfîntul Gheorghe doposud nasbíralo osmnáct bodů, avšak na vedoucí Tiraspol v tuto chvíli ztrácí už šest bodů. Hostující tým tohoto zápasu dokázal vyhrát hned v šesti případech, oproti tomu prohrál pouze dvakrát. Poslední porážka se uskutečnila v duelu proti druhému Petrocubu, který na vlastním stadionu dokázal zvítězit poměrem 1:0. Sfîntul Gheorghe sice nebude favoritem tohoto zápasu, o to může být případný postup překvapivější.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Šachťor Soligorsk: Gutor (C) – Begunov, Chadarkević, Sačivko, Burko – Seljava – Ivanović, Kendyš, Podstřelov – Archipov, Bodul
    Náhradníci: Česnovskij – Balanović, Bulyčev, Jakšibajev, Lukašević, Sotnikov, Szöke

    Sfîntul Gheorghe: Cebotari – Fosca, Novicov, Smirnov, Svinarenco – Ojog, Sagna, Slivca (C), Mochuljak – Mandricenco, Volkov
    Náhradníci: Railean – Istrati, Iurcu, Plamadeala, Stina, Suvorov, Vremea

    Rozhodčí: Petrovic – Udovičić , Lazić (všichni Bulharsko).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Před malým momentem jsme sledovali standardní situaci v podání Ivanoviće, který ovšem svým centrem našel pouze protihráče.
     
    4
    Úvodní střelecký pokus vyprodukoval Mandricenco, který se vyhoupl nejvýše do vzduchu, avšak i přesto poslal míč celkem daleko vedle branky.
     
    5
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Svinarenco, který byl v souboje příliš pozdě. To každopádně pocítil Begunov, který ulehl na zelený pažit.
     
    7
    Soligorsk se ani tentokráte daleko s míčem nedostal, Archipov totiž narazil pouze do protihráče. Na opačnou stranu se tak žene smečka protihráčů.
     
    8
    Centrovanou nabídku vyprodukoval Ojog, který poslal míč směrem do malého vápna. Tam se nacházel Sačivko, jenž si splnil obrannou povinnost.
     
    9
    Na opačné straně se za volným míčem pokoušel dostat Bodul, který to na hrací ploše nestihl. Cebotari tak obstará odkop od své svatyně.
     
    11
    V krátkém časovém sledu, tentokráte v podání hostujícího Mochuljaka. Ten se opřel do protihráče, který svému celku vybojoval standardku.
     
    12
    Avizovaná standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného, míč totiž proletěl pouze vedle branky. Cebotari tak bude moci vykopávat.
     
    13
    Soligorsk si nakonec vybojoval úvodní rohový kop, ke kterému se postavil útočník Bodul. Jeho kroucená nabídka ovšem našla pouze hlavu soupeře.
     
    14
    Gheorghe ovšem odehrálo míč směrem ven z hrací plochy, což pochopitelně znamená další roh pro domácí. Soligorsk se dostává k tlaku.
     
    15
    Ani v tomto případě se Bodulovi nepovedlo najít nikoho ze svých spoluhráčů. Brankář Cebotari neměl žádnou práci, hra je i tak přerušena.
     
    18
    V posledních minutách nesledujeme zrovna pohlednou podívanou, ba naopak se do hry začalo dostávat hodně nepřesností, což utkání škodí.
     
    19
    Soligorsk si během krátké chvíle vybojoval další rohový kop, tentokráte z pravé strany. Vypadá to, že se k rozehrávce postaví Ivanović.
     
    20
    Ivanovićovi se nakonec ve vzduchu povedlo najít kolegu Kendyše, který ze zajímavé pozice zakončoval vedle branky. Brankář tak nemusel zasahovat.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, zatím sledujeme očekávaný scénář hry. Soligorsk je aktivnější, avšak se zatím neprosadil.
     
    22
    Tohle už byla tutovka pro domácí! Opět se divákům připomněl Kendyš, který se natlačil až před brankáře, kterému se povedlo zakročit.
     
    24
    Další nedovolený zákrok hostujícího celku, proti pravidlům se totiž provinil napadající Sagna. Soligorsk bude zahrávat zajímavou standardku.
     
    25
    Volný kop byl nakonec rozehrán po zemi, což nic nebezpečného pochopitelně nepřineslo. Posléze v pokutovém území zakročil Novicov.
     
    26
    Hned dva fauly vyprodukoval Begunov, který raději hasil rodící se akci soupeře. Sfintul vybojovalo území, navíc mají k dispozici standardku.
     
    27
    Zničehonic měl úvodní branku na své hlavě hostující Svinarenco, který si dokázal najít prostor ve vzduchu, avšak na Gutora si nepřišel.
     
    28
    Tak pozor, je tu velká komplikace pro doposud lépe hrající Soligorsk! Přímou červenou kartu totiž v rukou sudího uviděl Bodul.
     
    29
    Soligorsk tak bude tento zápas dohrávat v početní nevýhodě, což se mu pochopitelně nehodí. Do konce navíc zbývá zhruba hodina hry.
     
    33
    Je za námi zhruba třetina hry. Zatím na úvodní přesný zásah stále čekáme, v posledních minutách se nám na hrací ploše celkem dost přiostřilo.
     
    34
    Domácí se pomalu a jistě nastěhovali k opačnému pokutovému území, kde si obrannou povinnost splnil Smirnov, který navíc rozjel protiútok.
     
    35
    Avšak ani ten neměl dlouhého trvání, skončil kousek od středového kruhu. Seljava raději uklidnil hru, v tandemu se mu povedlo najít Begunova.
     
    36
    Na branku brankáře Cebotariho se řítil další útok, avšak ani tentokráte nedošlo k zakončení. Ba naopak Novicov odkopával míč do zámezí.
     
    37
    Výsledkem bylo autové vhazování pro hráče Soligorsku. Burkovovi se nabídl Podstřelov, který se dostal k zakončení, jenž směřovalo vedle tyče.
     
    38
    Během krátké chvíle opět zakončoval Podstřelov, tentokráte do rány vložil nohu jeden z protihráčů. Posléze se Sfintul dopustilo dalšího faulu.
     
    39
    Rozehrávky volného kopu se nakonec ujal Ivanović, který svým centrem zkoušel najít spoluhráče uvnitř šestnáctky, což se mu ale nepovedlo.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    42
    Makedonský celek se začíná osmělovat. Nejprve vedle branky zakonoval Fosca, před malým momentem si podobně počínal také Mochuljak.
     
    44
    Před koncem prvního poločasu bude následovat ještě jedna standardní situace pro Soligorsk. Bude to z nějakých pětatřiceti metrů od hostující branky.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    45+2
    Hosté se v koncovce prvního poločasu pokoušeli překonat domácí obranu prudkým nákopem, velice zodpovědně si ale počínal Sačivko.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám celkem překvapivě nakonec nenabídl žádnou branku. Soligorsk měl pochopitelně více ze hry, jenomže neustále narážel na pozornou obranu soupeře. Běloruský celek si navíc tento zápas pořádně zkomplikoval, po necelé třetině hry obdržel přímou červenou kartu útočník Bodul, který tak oslabil svůj celek. Druhý poločas tak bude zcela jistě hodně zajímavý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Šachťor Soligorsk: ze hřiště odchází Igor Ivanović, přichází Sergej Balanović.
    Střídání v týmu FC Šachťor Soligorsk: ze hřiště odchází Artěm Archipov, přichází Jasur Jakšibajev.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si Soligorsk vybojoval rohový kop, ke kterému se postavil Jakšibajev. Ani jeho vzdušná nabídka nic nepřinesla.
     
    49
    Sfîntul Gheorghe se osvobodil prudkým odkopem na druhou stranu, kde měl Volkov hodně daleko k míči. Jako první se k němu dostal Chadarkević.
     
    50
    Do zakončení se dokázal prodrat střídající Balanović, který rovněž neohrozil hostující branku. Pokračovat se bude odkopem v podání Cebotariho.
     
    51
    Hrací předmět pomalu a jistě doskákal do zámezí, což pro změnu znamenalo autové vhazování pro Sfîntul Gheorghe. Svinarenco ale nikam nespěchá.
     
    52
    Provedení autu nakonec putovalo proti noze Mochuljakovi, který na jistotu vrátil míč na obrannou polovinu, kde jeho celek rozjel kombinaci.
     
    53
    Hrací předmět se přesunul ke středovému kruhu, Soligorsk se neúnavně pokouší napadat kombinaci soupeře, což se mu zatím moc nedaří.
     
    54
    Útočným faulem si ve vzduchu pomohl domácí Balanović, který si i dle sudího počínal proti pravidlům. Novicov tak bude moci rozehrávat volný kop.
     
    55
    Po nedovoleném zákroku Chadarkeviće budou hosté zpět u balónu. Sfîntul Gheorghe zatím hraje zodpovědně, naopak domácí častokrát faulují.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Eugen Slivca (Sfîntul Gheorghe).
     
    57
    V ofsajdovém postavení se ocitl hostující Slivca, který si tak nepohlídal náběh za obranu. Oko pomezního sudího bylo velice pozorné.
     
    58
    Soligorsk mel k dispozici standardku, která se proměnila ve přímý střelecký pokus. Zakončující Sačivko ale branku soupeře minul zhruba o metr.
     
    59
    Sfîntul Gheorghe se rozehrávkou po zemi dostalo na útočnou polovinu, kde Begunov včas dostoupil protihráče, čímž překazil rodící se akci hostů.
     
    64
    Je za námi více než hodina hry, na první přesný zásah stále čekáme. Na hře Soligorsku je patrné, že hraje v početní nevýhodě, čehož se soupeři snaží využít.
     
    65
    Jenomže další útočný výpad Sfîntul Gheorghe končí nedovoleným zákrokem, o který se zapříčinil Sagna. Mezitím domácí hráči rychle rozehráli.
     
    66
    Do akce musel také domácí brankář Gutor, kterému se povedlo zneškodnit táhlé zakončení od Mochuljaka. Sfîntul Gheorghe je nyní o něco aktivnější.
     
    67
    Soligorsk vhazoval kousek od opačného pokutového území, jenomže o míč celkem rychle přišel. Sagna tak mohl založit rychlý kontr hostů.
     
    68
    Střídání v týmu FC Šachťor Soligorsk: ze hřiště odchází Jurij Kendyš, přichází Július Szőke.
     
    69
    Střídající Szöke se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočného výpadu svého celku, jenomže sám se provinil pouze faulem.
     
    70
    Před malým momentem se zpracování míče zrovna moc nepovedlo, avšak přesto Volkov udržel balón na hřišti. Gheorghe tak může kombinovat.
     
    71
    Je před námi závěrečná dvacetiminutovka druhého poločasu. I nadále sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, dost možná se podíváme do prodloužení.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Rienat Močuljak (Sfîntul Gheorghe).
     
    73
    Soligorsk rozehrával volný kop z vlastní poloviny, přičemž se bleskurychle dostal k opačnému pokutovému území, kde včas zakročil Smirnov.
     
    74
    Avšak z další útočné akce se do mnohem nadějnější pozice dostal Balanović, který ovšem nevyzrál na hostujícího brankáře Cebotariho.
     
    75
    Vracející se Jakšibajev raději zatáhl za záchrannou brzdu a taktickým zákrokem zastavil akci soupeře. Celkem překvapivě se to obešlo bez karty.
     
    76
    Kdepak, směrem dopředu to ani jednomu z celků zrovna moc nejde. Mandricenco si neporozuměl s Volkovem, což včas dokázal využít Sačivko.
     
    79
    Střídání v týmu Sfîntul Gheorghe: ze hřiště odchází Rienat Močuljak, přichází Maxim Iurcu.
     
    81
    Vstoupili jsme do závěrečné desetiminutovky druhého poločasu. Obrázek hry se nikterak nemění, naopak se zcela jistě dočkáme prodloužení.
     
    82
    Domácí celkem dlouho pracovali s míčem u pokutového území, jenomže obrana Sfîntul Gheorghe je velice pevná. Novicov raději odkopával do bezpečí.
     
    83
    Nápor Soligorsku nakonec skončil ziskem rohového kopu z pravé strany. K avizované rozehrávce rohu se pomalu a jistě dostává Jakšibajev.
     
    84
    Rohový kop se nakonec snesl na hlavu střídajícího Szökeho, který mohl být hrdinou. To by se ale jeho zakončení hlavou muselo snést do branky.
     
    84
    Střídání v týmu Sfîntul Gheorghe: ze hřiště odchází Sidy Sagna, přichází Vitalie Plamadeala.
     
    85
    Běloruský celek už celkem dlouho okupuje útočnou polovinu, jenomže k ničemu nebezpečnému stále nedochází. Proto jsme sledovali další prudký nákop.
     
    86
    Navíc se jeden z hráčů Sfîntul Gheorghe svalil v bolestech na zem a chvíli se hrát nebude. Dost možná se jedná o taktické zdržování času.
     
    87
    Po zhruba minutě se může pokračovat ve hře. Soligorsk opět rozehrával z vlastní poloviny, povysoký nákop ovšem putoval mimo dosah forvarda Balanoviće.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Július Szöke (FC Šachťor Soligorsk).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude nastavovat. Zcela určitě ale půjdeme do prodloužení.
     
    90
    Střídání v týmu Sfîntul Gheorghe: ze hřiště odchází Dmitri Mandricenco, přichází Alexandru Suvorov.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    Ani druhý poločas nám branku nepřinesl, což znamená jediné. Budeme svědky prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Právě nám začalo první prodloužení, které bude logicky trvat patnáct minut. Výkop si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    93
    Jakšibajev to zkoušel vzít sám na sebe, jenomže přes střed hrací plochy neměl šanci projít. Sfîntul Gheorghe se postupně dostává na druhou stranu.
     
    94
    Do rozehrávky svého celku se zapojil také brankář Gutor, kterému se odkop zrovna dvakrát nepovedl. Hrací předmět totiž poslal pouze do zámezí.
     
    96
    Střídající Plamadeala se dostával do zakončení, avšak trefil pouze jednoho z protihráčů. Domácí přesto udrželi míč před brankovou čárou.
     
    97
    Posléze se do akce dostal také hlavní sudí, který si všiml nedovoleného počínání v podání Sačivka. Naopak se na zeleném pažitu ocitl Suvorov.
     
    98
    Suvorov si vzal na starost rozehrávku volného kopu, který se pokoušel dostat do přehuštěného prostoru, kde ale exceloval soupeř.
     
    99
    Sfîntul Gheorghe je v prvním prodloužení o něco aktivnější. Další střelecký pokus vyprodukoval Volkov, avšak ani on nemířil mezi tři tyče.
     
    102
    Hra se nám pomalu a jistě přesouvá na polovinu hostujícího celku. Po dlouhé době se připomněl Balanović, avšak ve vzduchu nedokázal uspět.
     
    103
    Už to vypadalo, že by se Volkov mohl prodrat přes posledního obránce, avšak se mu to nakonec nepovedlo. Soligorsk se osvobodil odkopem vpřed.
     
    104
    První prodloužení se nám blíží ke svému konci, na první branku stále čekáme. Soligorsk je o něco aktivnější, avšak stále je to hodně málo.
     
    105
    Střídání v týmu FC Šachťor Soligorsk: ze hřiště odchází Roman Begunov, přichází Victor Sotnikov.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Právě nám začalo druhé prodloužení, ve kterém se snad už dočkáme nějaké té branky. Tentokráte si rozehrávku vzal na starost Šachťor Soligorsk.
     
    108
    Hned v samotném úvodu prodloužení jsme sledovali střelecký pokus v podání Podstřelova. Jeho zakončení nakonec přinese rohový kop.
     
    109
    K rozehrávce rohu se i tentokráte postavil aktivně hrající Jakšibajev, který ovšem našel pouze náruč brankáře Cebotariho, jenž založil protiakci.
     
    111
    Sfîntul Gheorghe se po delší době dostalo k opačnému pokutovému území, kde ovšem kombinaci dokázal narušit Sačivko, jenž zakládá kontr.
     
    112
    Žlutou kartu dostává Alexandr Sačivko (FC Šachťor Soligorsk).
     
    113
    Ten nakonec končí ziskem autového vhazování, ke kterému se okamžitě přihlásil levý obránce Burko. Spoluhráči se mu ale nechtějí nabídnout.
     
    114
    Po dlouhé době jsme se dočkali zajímavější šance. Do ní se dostal hostující Suvorov, který ovšem na vyběhnuvšího Gutora nedokázal vyzrát.
     
    116
    Ono to skutečně vypadá, že dnes prostě branka nepadne. Ani jeden z celků není schopen vést kloudnější kombinace, zřejmě nás čeká penaltový rozstřel.
     
    117
    Jakšibajev obstaral jeden z posledních rohových kopů, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Následně daleko vedle branky zakončoval Balanović.
     
    118
    Sledovali jsme odkop od hostující branky, který si pochopitelně vzal na starost Cebotari. Jeho dlouhý pas velice přesně směřoval na Suvorova.
     
    119
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta druhého prodloužení, penaltový rozstřel již klepe na dveře.
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    120
    Žlutou kartu dostává Raelian (Sfîntul Gheorghe).
     
    120
    Mimo hrací plochu obdržel dvě žluté karty hostující náhradní brankář Raelian.
     
    Je tomu skutečně tak, následovat bude penaltový rozstřel.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. séria
    0:1
    Eugen SLIVCA proměňuje.
    Eugen SLIVCA
     
    1. séria
    0:1
    Jasur JAKŠIBAJEV neproměňuje.
    Jasur JAKŠIBAJEV
     
    2. séria
    0:2
    Maxim IURCU proměňuje.
    Maxim IURCU
     
    2. séria
    0:2
    Victor SOTNIKOV neproměňuje.
    Victor SOTNIKOV
     
    3. séria
    0:3
    Roman VOLKOV proměňuje.
    Roman VOLKOV
     
    3. séria
    1:3
    Alexandr SAČIVKO proměňuje.
    Alexandr SAČIVKO
     
    4. séria
    1:4
    Alexandru SUVOROV proměňuje.
    ROzhodující penalta a následná radost Sfîntulu z postupu.
     
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:10.
     
    Tak to je překvapení! Favorizovaný Soligorsk nakonec nepotvrdil roli obrovského favorita tohoto zápasu a s Evropskou ligou se loučí. Tento duel nám ani za 120 minut hry nenabídl žádnou branku, logicky jsme tak museli do penaltového rozstřelu. Tam byli úspěšnější hráči Sfîntul Gheorghe, kteří dokázali proměnit všechny čtyři pokutové kopy. Soligorsk neproměnil hned dvě penalty, což bylo klíčové. (22:06:03)

    David Suchý

    Góly:

    Karty:   88. Szöke (SLG), 112. Sačivko (SLG) – 56. Slivca (SFI), 72. Močuljak (SFI), 120. Raelian (SFI)   120. Raelian (SFI)   28. Bodul (SLG)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:1   Eugen Slivca (SFI)
    0:1   Jasur Jakšibajev (SLG)
    2. séria:
    0:2   Maxim Iurcu (SFI)
    0:2   Victor Sotnikov (SLG)
    3. séria:
    0:3   Roman Volkov (SFI)
    1:3   Alexandr Sačivko (SLG)
    4. séria:
    1:4   Alexandru Suvorov (SFI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:10.
    FC Šachťor Soligorsk: Gutor (C) – Begunov (105. Sotnikov), Chadarkević, Sačivko, Burko – Seljava – Ivanović (46. Balanović), Kendyš (68. Szőke), Podstřelov – Archipov (46. Jakšibajev), Bodul
    Náhradníci: Česnovskij – Balanović, Bulyčev, Jakšibajev, Lukašević, Sotnikov, Szöke

    Sfîntul Gheorghe: Cebotari – Fosca, Novicov, Smirnov, Svinarenco – Ojog, Sagna (84. Plamadeala), Slivca (C), Močuljak (79. Iurcu) – Mandricenco (90. Suvorov), Volkov
    Náhradníci: Railean – Istrati, Iurcu, Plamadeala, Stina, Suvorov, Vremea

    Rozhodca: Petrovic – Udovičić, Lazić (všichni Bulharsko)