KÍ Klaksvík – Slovan Bratislava sk 0:0 (zruš.)
zrušené
KÍ Klaksvík
0:0 (-:-)
ŠK Slovan Bratislava
Piatok 21.08.2020, 18:00Liga majstrov (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Je rozhodnuté, ŠK Slovan Bratislava hrať nebude! Podľa našich informácií a správ z médií na Faerských ostrovoch, sa súboj 1. predkola Ligy majstrov medzi Klaksvíkom a Slovanom Bratislava zrušil. Časť tímu "belasých" sa pripravuje na odlet do Bratislavy. O osude stretnutia a prípadnej kontumácii musí rozhodnúť UEFA. Info Šport v RTVS. (15:40:22)
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým športovým priaznivcom. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava začínajú svoju púť pohárovou Európou na Faerských ostrovoch, kde sa v rámci 1. kola kvalifikácie Ligy majstrov stretnú s miestnym tímom KÍ Klaksvík. Stretnutie sa začína o 20:00. Hrá sa na jeden zápas.

    Na Faerských ostrovoch sa miestna liga hrá systémom jar – jeseň, čiže je plne rozbehnutá. KLAKSVÍK sa nachádza na druhej priečke, na lídra HB Tórshavn stráca päť bodov. Má formu ako hrom, vyhral posledných päť zápasov so skóre 23:0. Jedná sa o poloprofesionálny klub, ktorý je 18-násobným majstrom krajiny. V tíme pôsobia zväčša domáci futbalisti, doplnení o legionárov zo Srbska, Nórska, Čiernej Hory či Dánska.

    SLOVAN má za sebou tri kolá Fortuna ligy, v ktorých získal sedem bodov. Nitru aj Michalovce rozstrieľal 5:0, avšak Zlatým Moravciam podľahol 1:2. Na zápas cestovalo spolu 18 hráčov, vrátane brankára Dominika Greifa, ktorý už týždeň trénuje s mužstvom. V Bratislave naopak zostali Vladimír Weiss, Dávid Holman, Moha či Erik Daniel.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

    Daniela Mesíková

    Góly:


    KÍ Klaksvík:
    ŠK Slovan Bratislava:

    Rozhodca: Hagenes – Gronevik, Isaksen (všetci NOR)