Havířov – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Levice – B. Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Bratislava Capitals 4:2 (kon.)
Šumperk – Opava 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 6:2 (kon.) | Litoměřice – Slavia 3:2 (kon.)
Nitra – Budapešť sk 5:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:5 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
iClinic Bratislava Capitals
Utorok 18.08.2020, 18:00 • Zimný štadión, Zvolen • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Rozohrávku hostí vystihol Tibenský a išiel sám na Hamerlíka. Trochu mu ušiel puk, čo bolo rozhodujúce, keďže kvôli tomu nemohol ideálne zakončiť.
     
    55:19
    Michel Miklík mal obrovskú šancu, keďže pred bránkoviskom ostal sám. Vyslal tvrdú ranu z prvej, Trenčan sa fantasticky premiestnil.
     
    51:54
    Tibenský potiahol puk po pravom krídle, pred bránku si nakorčuľoval úplne voľný Radovan Bondra a z prvej prestrelil brvno Hamerlíka. Bola to veľká šanca.
     
    49:03
    Ďalšia pekná kontra hostí. Z ľavého krídla prišla strela, Trenčan vyrazil puk pred seba a Ďurkech spred prázdnej bránky, no v ťažkej pozícii, minul.
     
    47:38
    Teraz z toho bola veľmi pekná kontra troch proti dvom. Z druhej vlny to skúsil Bohunický, mieril tesne vedľa bránky Trenčana.
     
    45:25
    Zvolen dal gól!
    Prvýkrát v stretnutí jeden z tímov odskakuje na dva presné zásahy. Postaral sa o to RADOVAN PULIŠ, ktorý si našiel voľný puk pri bránkovisku a prekonal ležiaceho Hamerlíka.
     
    40:59
    Zvolen dal gól!
    HKM presilovku využíva. Strelu od modrej čiary do Hraška brankár Hamerlík len vyrazil pred seba, kde sa najlepšie zorientoval MILOŠ KELEMEN a upratal puk do siete.
     
    40:01
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Róbert Varga – 2 min.).
     
    34:09
    Radovan Bondra sa veľmi pekne dostal cez dvojicu hráčov súpera až k bránkovisku. Mieril pod brvno okolo ramena Hamerlíka, no priestor troch žrdí tesne minul.
     
    32:47
    iClinic Bratislava Capitals dáva gól!
    V posledných minútach tempo opadlo, nevideli sme ani nejako šance, ale teraz sledujeme gól. Nahodenie z pravého krídla Trenčan nešťastne vyrážačkou poslal pred seba, kde bol voľný MICHAL ŠALKA a ten na dvakrát dostal puk do siete.
     
    26:33
    Zuzin bol v dobrej pozícii, keďže po zisku puku stál sám pri bránkovisku, no zakončenie zblízka neohrozilo bránku Hamerlíka, keďže nebolo presné.
     
    22:04
    Zvolen dal gól!
    Domáci vstúpili do druhej tretine veľmi aktívne. Nahodenie od modrej čiary Hamerlík vyrazil pred seba, kde sa nachádzal MILOŠ KELEMEN a dorazil puk do prázdnej bránky.
     
    17:42
    Zvolen dal gól!
    HKM zaslúžene vyrovnáva. Z rohu hracej plochy prihral na ľavý kruh Peter Zuzin a nepokrytý MIKKO NUUTINEN strelou švihom pod brvno nedal šancu Hamerlíkovej lapačke.
     
    14:16
    Dávid Buc dostal veľmi dobrú prihrávku medzi obrancov, prešiel okolo nich do obrovskej šance, lenže pokus pod rameno Trenčana neprekonal.
     
    09:34
    iClinic Bratislava Capitals dáva gól!
    Miklík prihral na modrú čiaru, KAROL SLOBODA vystrelil tvrdú ranu a Trenčan cez Bohunického nič nevidel. Puk prepadol do siete. Hostia idú zaslúžene do vedenia.
     
    08:46
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Radovan Puliš – 2 min., nedovolené bránenie).

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím iClinic Bratislava Capitals. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 18. Nuutinen (Zuzin), 23. Kelemen (Viedenský, Stupka), 41. Kelemen (Hraško, Stupka), 46. Puliš (Nuutinen, Kubka) – 10. K. Sloboda (Miklík, Bohunický), 33. Šalka (Ďurkech)


    HKM Zvolen: Trenčan (Rahm) – Michalčin, Gajdoš, Hatala, Hraško, Kubka, Meliško, Klein – Puliš, Zuzin, Nuutinen – Tibenský, M. Halama, R. Bondra – Stupka, Viedenský, Kelemen – P. Halama, Jedlička, Marcinek – Ďuriš
    iClinic Bratislava Capitals:

    Diváci: 1025