Barcelona – Bayern 2:8 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:8 (1:4)
Bayern Mníchov
Piatok 14.08.2020, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Arturo Vidal (FC Barcelona).
    89. Philippe Coutinho (BAY) - 2:8
     
    89
    Bayern dal gól!
    PHILIPPE COUTINHO sa druhého presného zásahu aj dočkal a Barcelona môže byť rada, že sa nebude hrať už dlho, pretože by dostala minimálne desať gólov. Center sprava poslal do päťky jeden z hráčov Bayernu, Semedo loptu minul a Brazílčan si zblízka poradil.
    86. Philippe Coutinho (BAY) - 2:7
     
    86
    Bayern dal gól!
    Thomas Müller si na hranici pokutového územia počkal na pohyby spoluhráčov. Najlepšie sa mu javil PHILIPPE COUTINHO a aj keď ten zle prebral loptu, tak v sklze ju zasiahol ako prvý a poslal k žrdi.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Joshua Kimmich (Bayern Mníchov).
     
    84
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Alphonso Davies, prichádza Lucas Hernández.
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Corentin Tolisso.
     
    83
    Gólový moment ešte overoval systém VAR, ale presný zásah platiť bude.
    82. Robert Lewandowski (BAY) - 2:6
     
    82
    Bayern dal gól!
    Pre bavorský tím je to dnes už exhibícia a do streleckej listiny sa zapisuje aj ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý dnes ešte ter Stegena neprekonal, ale nakoniec sa dočkal.
     
    76
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Jérôme Boateng, prichádza Niklas Süle.
     
    75
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Serge Gnabry, prichádza Philippe Coutinho.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Anssumane Fati.
     
    69
    Nízky center nezakončil Thomas Müller, ale dostal sa k odrazenej lopte. Poslal loptu pred bránku, odkiaľ ju Marc-André ter Stegen boxoval pred seba a Serge Gnabry mal veľkú šancu. Tvrdou ranou krajana v bránke Barcelony neprepálil.
     
    68
    Ďalšia obrovská chyba v rozohrávke Barcelony. Loptu získal Thomas Müller, prihral pod seba a Kingsley Coman mal prázdnu bránku. Prvým dotykom na ihrisku vystrelil, Jordi Alba obetavo zrazil loptu na roh.
     
    67
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Ivan Perišić, prichádza Kingsley Coman.
    63. Joshua Kimmich (BAY) - 2:5
     
    63
    Bayern dal gól!
    Alphonso Davies sa cez Semeda dostal z ľavého krídla do šestnástky ako keby to bol dorastenec. Kanaďan prešiel až do päťky, kde si počkal, potom prihral a JOSHUA KIMMICH nemohol netrafiť úplne odkrytú bránku.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).
    57. Luis Suárez (BAR) - 2:4
     
    57
    Barcelona dala gól!
    Jordi Alba obdržal od Messiho parádny center na ľavé krídlo. Krajný bek Barcelony prihral pred pokutové územie, odkiaľ si LUIS SUÁREZ loptu krásne potiahol cez Boatenga a bol sám pred Neuerom, ktorého prestrelil.
    54. Žltá karta
     
    54
    Žltú kartu dostáva Luis Suárez (FC Barcelona).
     
    52
    Žltú kartu dostáva Alphonso Davies (Bayern Mníchov).
     
    46
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza Antoine Griezmann.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Jérôme Boateng (Bayern Mníchov).
    31. Thomas Müller (BAY) - 1:4
     
    31
    Bayern dal gól!
    Serge Gnabry ešte center zľava od Perišiča minul, avšak sprava poslal loptu naspäť do ohňa Joshua Kimmich a zle strážený THOMAS MÜLLER nastavil kopačku cez Piquého tak, že lopta skončila v sieti za bezmocným ter Stegenom.
     
    29
    Deň otvorených dverí v defenzíve Barcelony pokračuje. Hrozná rozohrávka "Blaugranas" skončila stratou lopty. Tú Busquetsovi zobral Robert Lewandowski a bol sám pred brankárom. Gólový pokus mu famózne špičkou kopačky tečol vedľa troch žrdí Marc-André ter Stegen.
    27. Serge Gnabry (BAY) - 1:3
     
    27
    Bayern dal gól!
    Napriek nepremenenej šanci spred niekoľkých sekúnd už bavorský veľkoklub vyhráva o dva góly. Pas za obranu si nepostrážil Clément Lenglet, ktorému ušla lopta aj SERGE GNABY a ten pred ter Stegenom jednoduchým zakončením k žrdi napol sieť.
     
    27
    Ivan Perišić bol úplne voľný na ľavom krídle. Naviezol si loptu k vápnu a poslal ju pred päťku. Marc-André ter Stegen vyrazil pred seba, Robert Lewandowski v obrovskej šanci trafil nemeckého brankára. Doslova trafil.
    22. Ivan Perišić (BAY) - 1:2
     
    22
    Bayern dal gól!
    Rýchla akcia Bayernu a nemecký tím znova vyhráva. Serge Gnabry získal loptu, posunul ju do šestnástky, kde mal veľa priestoru IVAN PERIŠIČ. Vyzeralo to na jeho center, avšak Chorvát vystrelil a Marc-André ter Stegen loptu nedokázal zastaviť. Tá prudko prešla až do siete.
     
    14
    Barcelona veľmi zle rozohrala. Bayern mal okamžite šancu. Pas do pokutového územia poslal pred bránku Thomas Müller a Robert Lewandowski v obrovskej šanci mieril nad brvno.
    7. David Alaba (BAR) - 1:1
     
    7
    Barcelona dala gól!
    Jordi Alba dostal krásny pas za obranu Bayernu a prihrával pred bránku, kde sa nachádzal voľný Luis Suárez. Do tejto kombinácie síce vstúpil DAVID ALABA, lenže loptu si nešťastne zrazil za bezmocného Neuera.
    4. Thomas Müller (BAY) - 0:1
     
    4
    Bayern dal gól!
    Nemecký tím ide do rýchleho vedenia. Ivan Perišić obdržal loptu na ľavé krídlo a centroval pred šestnástku, odkiaľ ju THOMAS MÜLLER posunul do vápna. Robert Lewandowski prihrávku vrátil a voľný Müller trafil k žrdi, kde Marc-André ter Stegen nedočiahol.

    Matej Kubove

    Góly: 7. Alaba (vla.), 57. L. Suárez – 4. T. Müller, 22. Perišić, 27. Gnabry, 31. T. Müller, 63. Kimmich, 82. Lewandowski, 86. Coutinho, 89. Coutinho

    Karty:   54. L. Suárez (BAR), 59. Alba (BAR), 90+2. Arturo Vidal (BAR) – 43. J. Boateng (BAY), 52. A. Davies (BAY), 85. Kimmich (BAY)


    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto (46. Griezmann), Busquets (70. Fati), F. de Jong – Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez.
    Náhradníci: Neto, Peña – Rakitić, O. Dembèlé, Griezmann, Firpo, Puig, Fati, R. Araújo, Monchu, Mingueza, Reis.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng (76. Süle), Alaba, A. Davies (84. Lucas Hernández) – Goretzka (84. Tolisso), Th. Alcântara – Gnabry (75. Coutinho), T. Müller, Perišić (67. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich, Hoffmann – Odriozola Arzallus, Süle, Javi Martínez, Coutinho, Cuisance, Lucas Hernández, Tolisso, Coman, Zirkzee, Musiala.