Barcelona – Bayern 2:8 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:8 (1:4)
Bayern Mníchov
Piatok 14.08.2020, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (22:50:59)
     
    Po tomto zápase sa môžeme baviť v dvoch rovinách. Prvou je, že Barcelona dnes podala asi najhorší výkon za x rokov, pričom defenzíva nezvládala nájazdy Bayernu a to tak, že vôbec, ale na druhej strane, hráči bavorského veľkoklubu hrali fantasticky. Ich pohyb, jednoduchosť a priamočiarosť dnes slávili úspech na plnej čiare.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Arturo Vidal (FC Barcelona).
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
    89. Philippe Coutinho (BAY) - 2:8
     
    89
    Bayern dal gól!
    PHILIPPE COUTINHO sa druhého presného zásahu aj dočkal a Barcelona môže byť rada, že sa nebude hrať už dlho, pretože by dostala minimálne desať gólov. Center sprava poslal do päťky jeden z hráčov Bayernu, Semedo loptu minul a Brazílčan si zblízka poradil.
     
    88
    Philippe Coutinho by proti klubu, z ktorého v Bayerne hosťuje, rád pridal aj ďalší gól. Tentoraz to skúsil technickou strelou, ktorú Gerard Piqué zrazil na roh.
     
    87
    V podstate sa dá povedať, že na čo dnes Bayern v ofenzíve siahne, to skonči gólom. Barcelona je v defenzíve hrozná, avšak nemecký tím disponuje fantastickým pohybom, presingom a rýchlymi prihrávkami. Na hru Bavorov sa pozerá výborne.
    86. Philippe Coutinho (BAY) - 2:7
     
    86
    Bayern dal gól!
    Thomas Müller si na hranici pokutového územia počkal na pohyby spoluhráčov. Najlepšie sa mu javil PHILIPPE COUTINHO a aj keď ten zle prebral loptu, tak v sklze ju zasiahol ako prvý a poslal k žrdi.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Joshua Kimmich (Bayern Mníchov).
     
    84
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Alphonso Davies, prichádza Lucas Hernández.
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Corentin Tolisso.
     
    83
    Gólový moment ešte overoval systém VAR, ale presný zásah platiť bude.
    82. Robert Lewandowski (BAY) - 2:6
     
    82
    Bayern dal gól!
    Pre bavorský tím je to dnes už exhibícia a do streleckej listiny sa zapisuje aj ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý dnes ešte ter Stegena neprekonal, ale nakoniec sa dočkal.
     
    81
    Strely: 8 – 22
     
    80
    Anssumane Fati si síce loptu na krídle prebral, lenže v tom čase sa nachádzal v ofsajde. Akcia Barcelony nemohla byť rozvinutá.

    Matej Kubove

    Góly: 7. Alaba (vla.), 57. L. Suárez – 4. T. Müller, 22. Perišić, 27. Gnabry, 31. T. Müller, 63. Kimmich, 82. Lewandowski, 86. Coutinho, 89. Coutinho

    Karty:   54. L. Suárez (BAR), 59. Alba (BAR), 90+2. Arturo Vidal (BAR) – 43. J. Boateng (BAY), 52. A. Davies (BAY), 85. Kimmich (BAY)


    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto (46. Griezmann), Busquets (70. Fati), F. de Jong – Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez.
    Náhradníci: Neto, Peña – Rakitić, O. Dembèlé, Griezmann, Firpo, Puig, Fati, R. Araújo, Monchu, Mingueza, Reis.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng (76. Süle), Alaba, A. Davies (84. Lucas Hernández) – Goretzka (84. Tolisso), Th. Alcântara – Gnabry (75. Coutinho), T. Müller, Perišić (67. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich, Hoffmann – Odriozola Arzallus, Süle, Javi Martínez, Coutinho, Cuisance, Lucas Hernández, Tolisso, Coman, Zirkzee, Musiala.