Toronto – Columbus 0:3 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
0:3 (0:1, 0:0, 0:2) Stav série: 2:3
Columbus Blue Jackets
cz Pondelok 10.08.2020, 02:10 • Scotiabank Arena, Toronto • Play-off NHL • Predkolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Nick FOLIGNO - 0:3
     
    59:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenner s NICKEM FOLIGNEM zachytili přihrávku soupeře na ose vlastního obranného pásma a posléze se NICK FOLIGNO zbavil kličkou zprava na střed Riellyho. Od poloviny hrací plochy pádil sám na prázdnou bránu, rozhodčí signalizovali trest pro někoho z Toronta. Pakliže by někdo hodil hokejku, tak by to byl zřejmě technický gól. NICK FOLIGNO dovezl puk do prázdné brány a Toronto vědělo, že sezona pro něj končí. Bez asistence.
     
    58:57
    Ránu z prvního doteku na pravém kruhu z hokejky Matthewse vyráží povyjetý Korpisalo u bližší tyče!
     
    57:35
    Brána Toronta je prázdná.
     
    52:45
    Festival neproměněných šancí Toronta pokračuje dál! Kerfoot nahrál zleva rozjetému Johnssonovi a ten v podstatě trefil levou ruku brankáře v obrovské příležitosti.
    51:40 Liam FOUDY - 0:2
     
    51:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    To je klika pro Columbus! Nyquist nahodil puk po levé straně podél Kapanena, odjel střídat! Trochu překvapivě byl u kotouče jako první LIAM FOUDY. Dostal strašně místa, obránce byl hodně pasivní, vůbec nevystoupil a LIAM FOUDY z úhlu nachytal Andersena! Nutno podotknout, že z opakovaných záběrů plyne, že celé situaci předcházel faul Foligna na levém kruhu útočného pásma soupeře, když Foligno zasáhl hokejkou nohu Marnera a měl jít pykat za podrážení na dvě minuty. Asistence: Gustav Nyquist, Seth Jones.
     
    39:31
    Rychlý kontr Columbusu táhl levou stranou Werenski a Dermott (TOR) se mu vrhl pod nohy na kruhu, podrazil jej. Werenski nahrával na zadní tyč Jonesovi, kterého bránil Tavares.
     
    38:34
    Tak to se jen tak nevidí! Dvěma hráčům Toronta se zlomila hůl! Toronto je v podstatě ve třech.
     
    32:16
    Werenski (CBJ) udělal krosček z levé strany proti Tavaresovi a je prvním vyloučeným hráčem Columbusu v zápase.
     
    25:16
    Tavares byl na pravé straně osamocen proti Korpisalovi, ten zmenšil úhel a pravou rukou vytáhl obrovskou příležitost kapitána Toronta. Vzápětí se pravou nohou činil i proti Tavaresově dorážce!
     
    23:01
    Obrana Toronta propadla. Nejprve měl strašně místa na zakončení Foudy na levé straně a byl sám před brankářem, následně podržel Andersen Maple Leafs lapačkou proti Bjorkstrandovi.
     
    19:05
    Dubois přihrál na levou stranu do druhé vlny Texierovi a ten se hnal na Andersena. Francouzský útočník vypálil přes Holla do masky brankáře. Rozhodčí se rozhodli přerušit hru, ačkoliv podle pravidel už nemají povinnost jako ještě odhadem tak před pěti lety.
     
    16:19
    Rielly sklepl puk z levé strany na pravý kruh a Tavares v obrovské šanci vystřelil z první po ledě do přední tyče prázdné brány. Jones se ještě snažil hasit situaci za Korpisala. Ten už nemohl zasahovat.
     
    15:01
    Nechybělo mnoho, aby střelu rozjetého Duboise z levého kruhu mohl Bjorkstrand klidně z osy hřiště dorazit na místo určení. Proti byl poslední možný obránce.
     
    14:01
    Zprvu nenápadné nahození Kerfoota z pravé strany tečoval Michejev do horní tyče.
     
    10:27
    Werenski vytvořil prostor tím, že na sebe natáhl Kerfoota a posunul puk na pravou stranu, proti Bjorkstrandovi z kruhu předvedl Andersen hezký semafor u kratší tyče!
     
    09:06
    Pro Toronto zatím všechno špatně, nyní hrálo v šesti...
    06:29 Zach WERENSKI - 0:1
     
    06:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kdo byl to byl řekl, že zakončení ZACHA WERENSKIHO skončí v síti? Jenner s Folignem odvedli výbornou práci v levém rohu útočného pásma. Následně zmiňovaný americký obránce jenom nastřelil kotouč z levé strany na teč přes Nylandera bez většího napřáhu. Barrie sváděl souboj s Jennerem a ten musel dokonale clonit, protože se jednalo i čistý průstřel a navíc šel Andersen ke své bližší tyči, dostal gól do protipohybu a to nasvědčuje tomu, že neviděl absolutně nic. Vypadalo to, že tam ani nebyl dotek hokejky Barrieho a Andersen jenom máchl rukama. Bez asistence.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez přítomnosti diváků.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 7. Werenski, 52. Foudy (Nyquist, S. Jones), 60. N. Foligno


    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Dermott, Ceci, Rielly (A), Barrie, Marinčin – Marner (A), Matthews, Tavares (C) – Kapanen, W. Nylander, Hyman – Michejev, Kerfoot, A. Johnsson – Spezza, Engvall, Clifford.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, R. Murray, Nutivaara – Atkinson, Dubois, Texier – N. Foligno (C), Jenner (A), Nyquist – Bjorkstrand, Riley Nash, Foudy – Wennberg, Robinson.

    Rozhodca: McCauley, Pollock – Devorski, MacPherson
    Toronto 2 3 Columbus
    #1 Pondelok 03.08.2020 • 02:00
    Toronto - Columbus 0:2
    #2 Utorok 04.08.2020 • 22:10
    Toronto - Columbus 3:0
    #3 Piatok 07.08.2020 • 02:00
    Columbus - Toronto 4:3 koniec po predl.
    #4 Sobota 08.08.2020 • 02:00
    Columbus - Toronto 3:4 koniec po predl.
    #5 Pondelok 10.08.2020 • 02:10
    Toronto - Columbus 0:3