Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 0:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:5 (kon.) | Arizona – Nashville 4:3 (po pr.)
Montreal – Pittsburgh 2:0 (kon.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 3:1
Nashville Predators
cz Piatok 07.08.2020, 20:30 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • Predkolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    65:27 Brad RICHARDSON - 4:3
     
    65:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je to tady, Arizona konečně zvládla sérii v play off a postupuje dál! Nahození Vinnie Honostrozy nedokázal Juuse Saros schovat do své výstroje, místo toho puk skákal v brankovišti, čehož dokonale využil BRAD RICHARDSON, který se tedy stává hrdinou všech fanoušků Arizony! Asistence: Vinnie Hinostroza, Jason Demers.
    59:28 Filip FORSBERG - 3:3
     
    59:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Arizona sice vyhrála vhazování, ale Nashville stejně vzápětí srovnává a půjdeme do prodloužení! Ryan Ellis na modré čáře výborně zachytil soupeřící vyhození a puk okamžitě posunul na FILIPA FORSBERGA, který tvrdou střelou příklepem vymetl vzdálenější horní růžek brány. Asistence: Ryan Ellis.
     
    56:08
    Predators se dlouho nedostali ani do pásma, ale jakmile se to povedlo, tak přišlo nebezpečné nahození Romana Josiho, které zkoušel dorážet Rocco Grimaldi. Darcy Kuemper byl však zase úspěšnější!
     
    53:34
    Oliver Ekman-Larsson výborně dostal puk z pásma, načež se Taylor Hall obtočil kolem brány a zakončil, ale brankář Nashvillu pořád drží naději pro svůj tým!
     
    49:00
    Nashville konečně vymyslel něco nebezpečného, protože Ryan Ellis vypálil opravdu tvrdě. Domácímu brankáři tak vypadl kotouč před odkrytou klec, čehož zkoušel využít Ryan Johansen, ale ten nemířil přesně!
     
    48:38
    Michael Grabner se ve vlastním oslabení dostal až před Juuseho Sarose, kterého si zkoušel vymíchat, ale finský gólman se nenechal a jistě zasáhl!
     
    47:25
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Conor Garland.
    44:21 Jordan OESTERLE - 3:2
     
    44:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se vrací vedení a Nashville dělí od vypadnutí patnáct minut! JORDAN OESTERLE si chvíli podržel kotouč a poté ho nahodil od modré čáry na bránu. Juuse Saros měl tentokrát totálně zakrytý výhled, kvůli čemuž lehké nahození prosvištělo až do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
     
    44:00
    Ta se tentokrát povedla, protože Clayton Keller se dostal do výborné střelecké pozice, mířil mezi betony Juuseho Sarose, ale ten díru dokázal včas zavřít.
     
    39:10
    Alex Goligoski dokázal v pádu posunout puk před bránu přímo na Lawsona Crouseho, který logicky okamžitě zakončoval, ale Juuse Saros předvedl velmi důležitý zásah!
     
    33:38
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Derek Stepan – 2 min., nedovolené bránění).
    28:26 Viktor ARVIDSSON - 2:2
     
    28:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville během chvíle vyrovnává stav zápasu a hraje se od nuly! Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu, načež se puku chopil Ryan Ellis. Ten si všiml výborně postaveného VIKTORA ARVIDSSONA, který z levého kruhu vymetl protější šibenice. Asistence: Ryan Ellis, Filip Forsberg.
     
    25:07
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Austin Watson – 2 min., krosček).
    24:29 Matt DUCHENE - 2:1
     
    24:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zápas přece jen dostává zápletku, protože Predators snižují! Do nahození Romana Josiho se výborně vložil MATT DUCHENE, který šikovně tečoval kotouč přesně pod padajícího Darcyho Kuempera, který s tím opravdu nemohl nic dělat. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen.
     
    24:13
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Niklas Hjalmarsson – 2 min., hákování).
    21:37 Phil KESSEL - 2:0
     
    21:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes už vedou o dvě branky! Juuse Saros vyjel z brány, aby rozehrál kotouč, ale to se nevyplatilo. Puk se totiž poté od hrazení odrazil k PHILU KESSELOVI, který se z hranice kruhu trefil přesně k protější tyči a ještě navíc přímo pod vyrážečku gólmana. Bez asistence.
    17:27 Michael GRABNER - 1:0
     
    17:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se v samotném závěru první třetiny dostávají do vedení, i když mají na kontě skoro dvakrát méně střel než soupeř! O gól se nádhernou střelou postaral MICHAEL GRABNER, který z horní hranice pravého kruhu vymetl pravou šibenice, puk se ještě od tyčky odrazil do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Michael Grabner – 2 min., hákování).
     
    01:01
    Ryan Johansen nabral vysokou rychlost, díky čemuž se dostal přes všechny obránce až k zakončení. Následovala ještě dorážka, ale Darcy Kuemper v obou případech výborně zasáhl, podruhé dokonce musel chytat na zádech!

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 18. Grabner (Ekman-Larsson), 22. Kessel, 45. Oesterle (Ekman-Larsson, Keller), 66. Richardson (Hinostroza, Demers) – 25. Duchene (Josi, Johansen), 29. Arvidsson (Ellis, F. Forsberg), 60. F. Forsberg (Ellis)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Ekman-Larsson (C), Demers, Goligoski, Hjalmarsson (A), Chychrun, Oesterle – Hall, Dvorak, Kessel – Keller, Stepan (A), Garland – Crouse, Söderberg, Fischer – Grabner, Richardson, Hinostroza.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Fabbro, Tinordi, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Mikael Granlund, Turris, Duchene – Grimaldi, Bonino, C. Smith – Järnkrok, Sissons, Watson.

    Rozhodca: Luxmore, Sutherland – Murchison, Cherrey
    Arizona 3 1 Nashville
    #1 Nedeľa 02.08.2020 • 20:00
    Nashville - Arizona 3:4
    #2 Utorok 04.08.2020 • 20:40
    Nashville - Arizona 4:2
    #3 Streda 05.08.2020 • 20:40
    Arizona - Nashville 4:1
    #4 Piatok 07.08.2020 • 20:30
    Arizona - Nashville 4:3 koniec po predl.