Juventus – Lyon 2:1 (kon.) | Manchester City – Real Madrid 2:1 (kon.)
koniec
Manchester City
2:1 (1:1)
Real Madrid
Piatok 07.08.2020, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:56:10)
     
    Manchester City bol od prvej do poslednej minúty jednoznačne lepším tímom. V hre domácich dominovala jednoduchosť, ladné prevedenie a hlavne ľahkosť na lopte či perfektný pohyb. S tým si Real Madrid nepodaril. Raphaël Varane spravil dve chyby, po ktorých sa trafili Raheem Sterling a Gabriel Jesus. Medzi osem najlepších teda postupujú zverenci Pepa Guardiolu, pre Real Madrid sezóna 2019/20 končí.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Kevin De Bruyne sa naďalej snaží zo všetkých síl, dnes je to asi najlepší hráč. Tentoraz ho dvojica obrancov Realu zastavila, avšak jednoduchý odkop pre hostí nerieši nič.
     
    90+2
    Kevin De Bruyne sa v strede poľa krásne uvoľnil, poslal loptu na pravé krídlo. Bernardo Silva ju nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    90+1
    Manchester City drží loptu na útočnej polovici ihriska. Aby Real Madrid strelil ešte dva góly, tak potrebuje zázrak. Domáci od začiatku podávajú skvelý výkon.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Rodri, prichádza Nicolás Otamendi.
     
    88
    Rodri má kŕče a ostáva na trávniku. Pomáha mu Federico Valverde. Tieto momenty pomáhajú domácim, keďže hra sa kúskuje.
     
    87
    Aymeric Laporte vyhral hlavičkový súboj v malom vápne, aj keď rukami strčil na zem súpera. Faul to ale nebol a následne loptu dostal preč Kevin De Bruyne.
     
    86
    Loptu si postavil David Silva a takmer sa postaral o nádherný gól. Jeho strela išla smerom pod brvno, nakoniec prešla tesne ponad bránku.
     
    85
    Kevin De Bruyne bol postrčený na trávnik tesne pred pokutovým územím Realu Madrid, fauloval ho Toni Kroos a Manchester City získal perfektnú pozíciu na strelu z priameho kopu.
     
    84
    Gabriel Jesus sa nedostal k nákopu do vápna hostí. Akciu okamžite založil Thibaut Courtois, no jeho vyhodenie na krídlo si nenašli Ferland Mendy ani Marco Asensio.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Daniel Carvajal, prichádza Lucas Vázquez.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Federico Valverde.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Luka Jović.
     
    82
    Daniel Carvajal znova stráca loptu pri šestnástke. Tentoraz to zobral na seba David Silva, ale cez prehustený priestor sa k strele nedostal.
     
    81
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza David Silva.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).
     
    79
    Rohový kop sa neujal podľa predstáv hosťujúceho celku. Lopta vypadla zo šestnástky až k Courtoisovi ju odkopol obranca Kyle Walker.
     
    78
    Casemiro vymyslel center pred päťku, odvrátil ho Kyle Walker a ďalšiu snahu Realu prerušil odkopom na roh pred Mendym striedajúci Bernardo Silva.

    Matej Kubove

    Góly: 9. Sterling, 69. Jesus – 28. Benzema

    Karty:   80. Modrić (REA)


    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho, Laporte, Cancelo – De Bruyne, Rodri (89. Otamendi), Gündoğan – Foden (67. B. Silva), Jesus, Sterling (81. D. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Zinčenko, Stones, D. Silva, B. Silva, Otamendi, Mahrez, Harwood-Bellis, García, Doyle, Palmer, Bernabé.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal (83. L. Vázquez), Militao, Varane, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić (83. Valverde) – Rodrygo (61. Asensio), Benzema, E. Hazard (83. Jović).
    Náhradníci: Aréola, Altube – Valverde, Vinícius Júnior, Marcelo, L. Vázquez, Jović, Nacho Fernández, B. Díaz, Isco, Hernandez, Asensio.
    26.02.2020
    Real Madrid - Manchester City 1:2

    Góly: 59. Isco – 77. Jesus, 83. De Bruyne (pen.)

    Karty:   47. Valverde (REA), 52. Modrić (REA) – 28. B. Mendy (MAC)   87. Ramos (REA)